Markio Ruttio (VVD) heeft kamer staan voorliegen over Verdaas

Of heeft Markio het te druk met de zaak-Weekers?
Of heeft Markio het te druk met de zaak-Weekers?
Markio Ruttio van de Firma List en Bedrog blijkt de Tweede Kamer te hebben voorgelogen over de zaak-Verdaas. Zo wist Markio zogenaamd niet dat er discussie was over de werkelijke woonplaats van Verdaas en over privé-declaraties van Verdaas. Daarom trof Ruttio geen blaam, aldus Ruttio. Immers Ruttio kón niet doorvragen over dingen waar Ruttio niks van wist. Maar nu heeft de Gelderlander dus informatie waaruit blijkt dat Markio wel degelijk op de hoogte was. Rest de vraag wie is er corrupt(er)? Verdaas of Ruttio?

6 gedachten over “Markio Ruttio (VVD) heeft kamer staan voorliegen over Verdaas”

 1. Ooit, lang geleden, traden bewindslieden nog af als ze de Kamer verkeerd hadden ingelicht. Tegenwoordig zegt men dat het een politieke doodzonde is, eens maar nooit weer en sorry en mag men gewoon blijven zitten.

 2. Rutte (ook VVD) wist wel alles van Verdaas en neemt hem aan als staatssecretaris met het idee om de gepleegde fraude door Verdaas te gebruiken om Verdaas en daardoor Samsom en de PvdA te schaden en zichzelf van elke blaam te zuiveren. Immers Verdaas heeft niet alles verteld bij de formatiegesprekken.

  Ik weet het het is maar een (complot)theorietje maar Weekers (ook VVD) ziet daadwerkelijk een complot in de vragen van de SP over zijn banden met frauduleuze Van Rey (ook VVD) om hem te beschadigen.

  Dus denk ik maar zo; wat links doet volgens Weekers kan rechts ook doen volgens mijn bescheiden mening.

 3. @1, Dit heeft ook een naam: de Sorry-politiek, ingevoerd in onze maatschappij door de neoliberalen van VVD die nooit zin hebben om op te stappen indien ze iets fout hebben gedaan. Ze zijn boven alle wetten verheffen.

  Kijk het zit zo…indien iemand anders iets fout doet, dan is de wereld te klein en moet harde straffen komen.

 4. Deed hij in de verkiezing campagne dan anders??
  Denk nou eens na , eens een bedrieger altijd een bedrieger.

Reacties zijn gesloten.