Geerts GWIFA is een coalitie van ariërs en boekverbranders

len_democratieGisteren hadden we hier het berichtje over Geerts nieuwe site; geertwildersinternationalfreedomalliance.com/, pakkende naam trouwens, over dat daar 1 videootje op stond, geplaatst op youtube door een zekere Batavian71 met zijn youtube kanaal getiteld “Aryans Awake“. Nou dat hebben toen die PVV”ers dus maar snel veranderd. “Aryans Awake” is niet bepaald een associatie die thuishoort bij “een volstrekt normale partij” (om VVD’er Mark Rutte maar eens te citeren).

Dus wat hebben ze gedaan? Ze hebben de video van Aryans Awake eruit gegooid en ze linken nu maar naar de GWIFA video van vladtepesblogdotcom. Vladtepesblogdotcom is een echte video liefhebber, hij heeft er nog veel meer zie o.a. de video hieronder:

Geerts PVV staat historisch hoog in de peilingen kopt de Telegraaf. Nou dat komt zeker door al die geinige nieuwe vrienden die Geert maakt met zijn GWIFA initiatief.

6 gedachten over “Geerts GWIFA is een coalitie van ariërs en boekverbranders”

 1. Gwifa is coming soon to a country near you!!

  Als hij dit tegen ieder land zegt dan vraag ik mij af welke land erover blijft om naar toe te gaan(doordenkertje). Maar goed de vraag is doet deze man zijn zendelingenwerk uit liefde voor de westerse wereld of uit haat tegen de islam?

 2. Korans verbranden? Nog wat CO2 toevoegen aan de klimaatproblematiek?!
  Neen , niet goed beter zou zijn alle Korans uit Holland/België te deporteren en voor de Marokkese en Schurkse kusten in zee te gooien, s kijken hoe de invoer-mosseltjes hier op zulke ludieke actie zouden reageren.

 3. @ 3 Helaas mercator jij ben een creatie van deze mensen.anders was jij niet verder dan gekomen ABC.toch moet jij dankbaar zijn voor deze mensen. Kan jij net als mij je ei kwijt.

  Trouwens: wie met vuur speelt? een gezegde.

 4. Weten jullie niet dat de Ariers een volk uit Iran is? En inderdaad, het wordt een keer tijd dat die wakker worden. Misschien kunnen ze dat Islamitsche juk een keer afwerpen aldaar…

 5. @5

  Alleen extreem-rechtse nazi’s geloven dat er een volk genaamd Ariërs bestaat.

 6. Pingback: En wat kopt de Telegraaf vandaag? – Krapuul

Reacties zijn gesloten.