Debatje Markio Ruttio/Weekerio/Verdaasio/corruptio-gate

As we speek zijn Markio en Weekerio in conclaaf om de vraag van de oppositie te beantwoorden of de prijs van het grootste billboard aller tijden een paar weken langs de A73 wel keurig ruim binnen de VVD-normen voor supertransparante maar zeer integere sponsoring valt. Zo’n paaltje schijnt voor VVD-vriendjes echt helemaal niks te hoeven kosten. In ieder geval RUIM beneden de 4500 euro, wat bij de VVD zo ongeveer de grens van het betamelijke schijnt te zijn. Met andere woorden: liegen ze eigenlijk niet gewoon dat ze barsten? Ook Henk Krol was zeer geinteresseerd in al die grote palen van de VVD. Waren die ook gratis?

Anyway: het debatje heropent om 16:15u met de antwoorden van Weekerio en Ruttio (Firma List & Bedrog)

Bekijk dit hier rechtstreeks vanuit de horror-corruptie kamer des doods:

http://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/plenaire_vergaderingen/vandaag/index.jsp

UPDATE oh goh: kamer accepteert uitleg weekerio

 

2 gedachten over “Debatje Markio Ruttio/Weekerio/Verdaasio/corruptio-gate”

  1. ‘Mijn naam is Frans Weekers. Ik ben staatssecretaris van Financiën van de VVD. Natuurlijk doe ik mee aan de Kleine Corruptie, die je gerust Grote Corruptie mag noemen en die in Nederland, en vooral in Limburg, zo populair is. Die Kleine Corruptie zit ons in het Limburgse bloed. Nou en?

    http://www.parool.nl/parool/nl/508/Theodor-Holman/article/detail/3366552/2012/12/20/Natuurlijk-doe-ik-mee-aan-de-Kleine-Corruptie-die-je-gerust-Grote-Corruptie-mag-noemen.dhtml

  2. Volgende keer moet ik gewoon slimmer zijn zegt Weekers.
    Ik was niet sluw genoeg, gewoon stiekemer doen.

    Wat een land.

Reacties zijn gesloten.