Kijk! Dat kan Wilders in Berlijn verwachten…

Boekverbranding 1933, Berlijn.
Boekverbranding 1933, Berlijn.

Op 17 juli (gisteren dus) vond de stichtingsvergadering van de extreem-rechtse partij “Pro-Deutschland” plaats in het historische raadhuis van Schöneberg, Berlijn. “Pro-Deutschland” is ontstaan uit de door ex-neo-Nazis geleide partij “Pro-Köln”, die onlangs zonder veel succes aan de deelstaatverkiezingen in Nordrhein-Westfalen als “Pro-NRW” deelnam.
De eerste bondgenoten van Wilders in zijn GWIFA alliantie, zijn, zoals wij als eersten berichtten, de “Bürgerbewegung Pax Europa” (BPE) en de massahaatblog “Politically Incorrect” (PI), die ook zijn best doet om plaatselijke “PI-Gruppen” van de grond te krijgen. Pro-Köln en Pro-NRW worden voluit gesteund door BPE en PI. En vice-versa. Twee voorbeelden: Samenwerking PBE-PI (München, 21.4.10) en een lofzang van PI op Pro-Deutschland- financier Patrik Brinkman, die we straks in het filmpje weer zullen tegenkomen als een van de bestuursleden:

Patrik Brinkmann plant Pilgerreise nach Israel

Mangel an Initiative kann man dem deutsch-schwedischen Unternehmer Patrik Brinkmann (Foto l.), seit Anfang des Jahres Neu-Mitglied von Pro Köln, wahrlich nicht vorwerfen. Nach seiner Forderung beim Programmparteitag von Pro NRW in Leverkusen, “eine Rechte ohne Antisemitismus” zu etablieren, möchte er nun seinen Worten Taten folgen lassen und für das nächste Jahr eine Pilgerreise ins […]

PI, 22. Mrz 2010 |

De plaatselijke zender RBB-Abendschau doet verslag (video) van de bijeenkomst van de nieuwe Wilders-vrienden in Berlijn, en de tegendemonstraties:

ProD 046 RathausDe Berlijnse deelgemeente Schöneberg had de extreem-rechtse anti-Islam partij Pro-Deutschland de toegang willen weigeren. Maar de rechter gebood anders. De gemeente hing uit protest deze spandoeken op aan de gevel van het gebouw en opperburgemeester Wowereit riep tot vreedzame straatprotesten op.

Het is de moeite waard, het 3.32 minuten lange filmpje te bekijken. Het Duits is zelfs voor ongeoefende oren te volgen. We zien de aankomst van de Duitse en internationale gasten, gehinderd door de demonstranten, maar binnengeloodst door de aanwezige 400 man politie. We horen verklaringen van plaatselijke politici, van SPD via Groen tot CDU, dat zij de racistische bijeenkomst ongepast vinden.

Achter de bestuurstafel troont onder meer Patrik Brinkmann, de Zweeds-Duitse miljonair en financier van extreem-rechts, maar ook, net als Wilders, verwoed Israël-ganger, zoals we zagen:

ProD 310 Brinkmann

En als klap op de vuurpijl blijken de Duitse GWIFA-vrienden ook nog Filip de Winter en Bart DeBie van het Vlaams Belang te hebben uitgenodigd! Wilders vermijdt tot nu toe zorgvuldig, om met het VB in verband te worden gebracht, ondanks zoet gekweel van die kant.

Met zijn nieuwe Duitse makkers, ontkomt Wilders er echter niet meer aan, partij te kiezen. Ofwel, laat hij z’n bezwaren tegen het VB, de Lega Nord, enz. vallen, ofwel zal hij van BPE en PI moeten eisen, dat ze zich van de “Pro-” bewegingen distantiëren.

Zo ging het in maart ook met het Californische homo-hatende Christelijke clubje, dat een heldenfilm maakte over Wilders. Tot spijt van zijn vaste Amerikaanse vrienden en financiers, die absoluut geen been zagen in pacteren met kruisvaarders en homohaters, annuleerde Wilders de reeds geboekte vliegreizen naar de Hollywood- première ervan op 1 mei 2010. Dat deed Wilders pas, trouwens, NADAT men in de media in Nederland daarover begon te morren (Kustaw Bessems in De Pers).

Het lijkt wel of de Homos Wilders’ ongeluk zijn! Want, of de duvel ermee speelt, homohaat kwam ook bij Pro-Deutschland in Berlijn stevig om de hoek kijken. De wegens racisme tot 1 jaar gevangenis veroordeelde ex-politiecommissaris Bart DeBie, tegenwoordig “beveiligingscommissaris” van het Vlaams Belang, sprak het congres en de beveiligende politiemensen een begroetingswoord toe namens zijn baas, Filip DeWinter (minuut 3.11 van de video):

ProD 322 DebieTot de aanwezige Berlijnse politiemensen zei De Bie, dat hij ze beklaagde omdat ze moesten werken onder een linkse “schwule” (=homo-, “nicht”-) burgemeester. Donderend applaus van Wilders’ medestrijders in de zaal!

Klaus Wowereit is inderdaad homo. En net als de burgemeester van Parijs al jarenlang een gewaardeerd burgervader.

Als Wilders met zijn GWIFA moslimhaat wil legitimeren door homo-, joods- en vrouw-vriendelijk over te komen, dan krijgt hij nog een harde dobber aan deze gasten…

19 gedachten over “Kijk! Dat kan Wilders in Berlijn verwachten…”

 1. Helaas zal dit keer extreem rechts omarmd worden door de Europese bevolking heb ik het gevoel.Dit komt namelijk omdat er een ander doel is waartegen men is namelijk de Islam.wij allen zijn bang voor een aanslag van terroristen van arabische afkomst.Maar vergeten al snel dat er eerder aanslagen van extreem rechts op islamitische doelen binnen Europa zal komen net als destijds op joodse eigendommen.De rechtvaardiging hiervoor zal Wilders beargumenteren met: Het is de Islam als ideologie die ik bestrijd niet de moslims. Ja ja

 2. ik ben niet bang voor aanslagen

  ik vind vliegen in ee auto vele malen enger

  watje!!

 3. Extreem-rechts bestaat gewoon niet in Europa, het is de stok achter de deur die de Islamo-Marxisten zwaaien om de burgers bang te maken zo van :pas op ! als je voor Wilders stemt komen de bruinhemden voor je huis marcheren!

  Ik noteer je bezorgdheid over “extreem-rechts” aanslagen op Islamitische doelen, ik neem aan dat je daarmee een vastgespijkerde varkenskop op een moskeet bedoelt.

  Uiteraard heeft Wilders ongelijk de Islam te bestrijden en niet de moslims. Islam is NIKS, belachelijke flauwekul voor dwaze mensen, het zijn de MOSLIMS die eruit moeten.

 4. @ 2 een watje is altijd nog steviger dan jou ongefundeerde microscopische gedachtegang zoals jij laat zien in jou reactie.het anal-ystische vermogen waar jij over beschikt daar bedoel ik dit mee.

  @ 3 Eerst welkom terug. jij citeert

  Extreem-rechts bestaat gewoon niet in Europa

  Van jou hele argumentatie over dit onderwerp blijkt hoe weinig en hoeveel jij werkelijk over kennis-intelligentie beschikt, kennelijk geloof jij nog meer in complottheoriën. Helemaal niet kijkend naar de richting die werkelijk bedoeld word. Daarmee bedoel ik HAATZAAIERIJ. Het begint zoals jij op merkt met een Varkenskop op stok maar gaat verder op den duur wanneer men nog meer ophitst.

 5. @ 4: ja zo’n varkenskop op de deur van de moskeet vind ik ook maar flauwtjes, dat is waar. Nog niet zo lang geleden werd er in Roosendaal een dood schaap opgehangen op de plaats waar zo’n krijshut gepland is.

 6. Geweldig.

  Mercator beweert dat extreem-rechts niet bestaat in Europa, maar vindt dat een varkenskop bij een moskee (“krijshut”) onschuldig is en dat alle moslims d’r uit moeten.

  Mercator, zwakzinnige randdebiel dat je bent, je bent zelf het levende bewijs dat extreem-rechts bestaat. Als je zegt dat extreem-rechts niet bestaat moet je niet een regel later met diit soort kul komen. Eikel.

 7. Kan Mercator geband worden ? Nul toegevoegde waarde, aan z’n reacties is duidelijk te lezen dat hij niks anders wil dan stangen en provoceren met racistisch gekut. Er zijn immers legio sites waar hij helemaal tekeer kan gaan en klaar kan komen met gelijkgestemden.

 8. Je bent de 2e die het vraagt vandaag. Mercator was net weer terug na een maandenlange ban.

  Ik ben het er mee eens dat ie weinig toevoegt en dat ie alleen maar wil stennis schoppen.

  Maar ik krijg regelmatig te horen dat ik te streng ben qua banbeleid dus vandaar dacht ik “amnestie”.

  Dus vandaar.

  Maar ja ik wil hem best weer bannen hoor ik heb daar absoluut geen gewetensbezwaren bij.

 9. @9

  Bannen die hap. Hij/zij mag zijn treurig, zielig, kanloos leven proberen kleur te geven door zijn racisme elders te gaan spuien.

 10. Ok hij staat weer op de banlijst. Ga geen tijd verspillen aan waarschuwinkjes of zo. Mercator kent deze site op zijn duimpje en wist precies wat ie deed en ik ga er verder geen tijd meer aan verspillen.

  Mercator: misschien beter oppassen bij de volgende “amnestie”. Over een jaar of zo.

 11. #7: ‘Kan Mercator geband worden ? ‘

  Jos, wat een achterbakse NSB mentaliteit heb jij dan.

 12. Lustert is Kropotkin, tegelijk met Jos vroegen nog 4 mensen of Mercator geband kon worden. Mercator heeft het gewoon echt helemaal zelf verpest. Hij wist waar hij aan begon en we waren er gewoon snel mee klaar.

 13. Kropotkin Schreef:

  #7: ‘Kan Mercator geband worden ? ‘
  Jos, wat een achterbakse NSB mentaliteit heb jij dan.

  Hoezo achterbakse NSB mentaliteit , gewoon allemaal in de openheid via reactie en Shoutbox gebeurt ..

 14. @14 Je kan terugkomen maar als de bijdragen zo onzinnig en onaangenaam blijven als wat je tot nu toe gepresteerd hebt dan is het einde oefening.

 15. @jvdheuvel: Ik ben u zeer erkentelijk, dat u mij laat terugkomen..
  Aan de andere kant, als op uw ste iedereen gelijk gestemd is, dan schiet het ook niet op..
  Hoe dan ook, ik zal me beter gedragen, maar zonder dat ik mijn persoonlikheid wil verliezen…

 16. Gewoon inhoudelijk en onderbouwd reageren en dan mag je mening lijnrecht staan op die van anderen. Niemand hoeft het hier met een ander eens te zijn.

Reacties zijn gesloten.