Ruim baan voor KKK-kabinet Bruin I !!!

Voor 1 juli een nieuw kabinet!
''Voor 1 juli een nieuw kabinet!''
Hoewel alle partijen (behalve de VVD dus) bereid waren om over alles te onderhandelen ziet VVD’er Mark Rutte geen aanknopingspunten om verder te onderhandelen over Paars Plus.

Aangezien PvdA’er Job Cohen al eerder heeft aangegeven niets te zien in een middenkabinet rest Rutte niks anders dan VOL te gaan voor Kopvoddentax-, Koranverbod-, en Knieschotenkabinet Bruin I.

Motto van het kabinet: Vol is Vol.

Belangrijkste maatregelen:

1 Nederland gaat als land actief deelnemen aan Wilders’ “oorlog tegen de islam”.

2 Minister van Oorlog en Veiligheid wordt Geert de Freedom Fighter.

3 “De strijd tegen de islam” wordt kernpunt van “ons” buitenlands beleid.

4 Er komt een nieuwe alternatieve straf waar geen rechter aan te pas hoeft te komen: het knieschot (IRA stijl) niet in “het been”; maar in de knie. Vraag uw plaatselijke PVV’er naar het waarom.

5 De vrijheid van meningsuiting (Het Hoogste Goed!) wordt afgeschaft: Koran wordt verboden.

6 Een nieuw juridisch systeem: iedereen waarvan “iedereen weet dat er iets mee aan de hand is” (woorden Hero Brinkman) wordt voor onbepaalde tijd opgesloten, zonder vorm van proces.

7 IEDEREEN wordt etnisch geregistreerd. Dankzij Humberto Tan weten we dat, anders had geeneen journalist of politicus van deze maatregel geweten. Als u wil weten hoe dat er ongeveer uit komt te zien kijk dan hier.

8 Iedere moslim die iets anti-westers “denkt” wordt uit Europa gezet. Dit betreft rond de 30 miljoen moslims (compromis).

9 Minister van Oorlog (tegen de islam) en Veiligheid, Geert Wilders krijgt een duizendkoppige straatterreureenheid “die kan worden ingezet ook als linkse burgemeesters dat niet willen”.

10 Artikel 1 van de grondwet (het anti-discriminatie artikel) wordt vervangen door een discriminatie artikel. Zuid-Afrika stijl.

11 Kerstboomplaatsing per direct verplicht voor alle Nederlanders.

Enzovoorts.

P.S. mocht u de indruk hebben dit bericht al eens eerder te hebben gelezen op deze site dan kan dat kloppen.

46 gedachten over “Ruim baan voor KKK-kabinet Bruin I !!!”

 1. En al juichend berichten de foute kranten het feit dat Geert Nederland feliciteerd met het falen van Paars Plus …

 2. Zouden Henk en Ingrid beseffen dat het stuk liep op financien? Ofwel hun zorg, hun huurhuis, hun geld voor het huis van Frederik-Jan-Hendrik en hun baan? De VVD was er met Cohen, Halsema en Pechthold wel uitgekomen op immigratie. Hoe gaat Wilders de financien dan rijmen met Rutte zonder kiezersbedrog? Populisme en dagkoersen hebben Rutte tot deze beslissing gedwongen. Wilders regeert al, ondersteund door zijn volk dat heerlijk reageert in bange kranten.
  Het is nu tijd voor een antwoord van Rutte op bovenstaande vragen. Het is tijd voor Wilders om te laten zien hoe een wolf in schaapskleren er uit ziet.

 3. Yep, maar als er bezuinigd moet worden voor 18MLD
  en je hebt niet veel geld zoals de gemiddelde Henk en Ingrid, hoe kun je hierbij dan blijven juichen? Angst.

  Of gaat bruin deze halen bij het afschaffen van de immigratie? 7 miljard. Het CPB nam ze niet mee in de berekeningen, maar dat is ook niet eerlijk van dit communistische planbureau…Extra vraagje lijkt me.

 4. Tja de VVD als grootste partij, zou anders zijn identiteit verliezen tussen links, plus het feit dat de achterban van de VVD, meisje Halsema en vriendjes helemaal niet zien zitten?
  Net gehoord dat Cohen niet zijn fiat wil geven aan een midden-kabinet, gaan we nu voor VVD/PVV/CDA, met dank aan Cohen omdat hij het zover heeft laten komen.
  Dus Al Bakrastani de VVD kan er niets aan doen, ga je beklag maar bij Cohen..

 5. VVD-PVV-CDA komt er ook niet. Als dat gebleken is, hebben VVD en CDA geen alternatief meer om de PvdA onder druk te zetten. Betere onderhandelingspositie voor Cohen, dan.

 6. @8 “meisje Halsema”, zeg wat een sexist ben jij. Doe eens normaal of rot op.

 7. *8 Beatrix

  De Pvda heeft maar 80.000 zetels minder dan de VVD, die had recht van praten. Girt is niet ingegaan op uitnodigingen.

 8. En het siert de vrouw Halsema dat ze heeft onderhandeld, en blijkbaar waren de verschillen te groot, de PVV heeft nog niet onderhandeld.

 9. Er was tenminste sprake van onderhandelen als het om Halsema gaat. Geert heeft dat nooit gedaan. Een meisje is Halsema niet, Geert is wel en broekie.

 10. Mijn keuze is het niet (wat eigenlijk wel?) maar VVD+PvdA+D66+CU zou misschien nog niet zo’n gek idee zijn. Geen stabiele combinatie, maar dat is geen enkele.
  Overigens was het nog niet zo lang geleden echt geen regel dat de grootste partij in de regering kwam of de premier leverde. Als dat regel was geweest zouden we nooit een premier Van Agt, Biesheuvel, Zijlstra enzovoort gehad hebben.

  Een coalitie met Wilders is zelfmoord voor wie er dan ook aan mee zou willen doen.

 11. Dat Halsema mee deed aan de onderhandelingen was pure pluche-geilheid , als groenlinkser maak je weinig kans op een burgermeesterschap , maar een sappig staatssecretariaatje of een minister van Emancipatiezaken was een mooie afsluiting van Femkes cariere geweest ..

 12. Ben he er niet mee eens, Al. Zij heeft werkelijk onderhandeld, en blijkbaar is ze bij haar standpunt gebleven, als kleinste partij heb je het meest in te leveren, weliswaar voort getrokken door de Pdva. Portefeuille ontwikkelingssamenwerking en milieu was werkelijk prachtig voor GL.

 13. Heren en dames, Laten we hopen dat het een vvd-pvv-cda coalitie word.

  Ten eerste: Word het binnen het cda een chaos. Waarschijnlijk komt dan dit bruin kabinet ten val.

  Ten tweede: Komt de pvv in het kabinet krijgen we lpf toestanden,dit komt niet aan regeren toe.

  Ten derde: De vvd raakt hoe dan ook een aantal zetels kwijt mocht blijken met wat voor engerds ze regeren.

  Ten vierde: Mocht pvv meeregeren moeten ze een aantal concessies doen waardoor ze ook een aantal zetels verliezen.

  Ten vijfde: Mocht het bruin strontvliegje veel stront hebben gegeten en is het tijd om hun partijprogramma uit te voeren,dan zullen ze niet verder komen dan rita verdonk. Onze ijzeren Rita is met 90 procent van haar beleid terug gevloten door Europese regels.

  Uiteindelijk zitten we in een economisch dilema met bruinkabinet omdat er alleen aandacht is geweest voor veiligheid en immigratie.

 14. @ Huib
  Het CDA heeft het afgehouden, maar het zijn nog steeds machtsgeile honden. Ik kan niet inzien waarom Verhagen de gesprekken met zijn Geertje nu kan afhouden. En de VVD is aan de achterban nu wel verplicht om Bruin 1 weer te onderzieken. Ik zeg doen, Wilders wilde toch zo graag. Hier is zijn kans. Eigenlijk de natte droom van Henk en Ingrid, wordt nu mijn natte droom. Bruin aan de macht, dan kan ik eindelijk lachen.

 15. @Naked Sjef #17
  Godzijdank ligt meisje Halsema eruit, wat betreft portefeulle ontwikkelingssamenwerking, dat moet je niet overlaten aan een G/L-er, maar aan een zakelijke VVD-er.
  Nu kijken in welke bochten meisje Beatrix zich wringt om haar D’66 in de picture te houden…want van nature is zij voor D’66.
  Brinkhorst van D’66 was vroeger haar minnaar en meisje Laurentien van pa Brinkhorst, is haar schoondochter..Als dat geen banden geeft met D’66.

 16. @ Beatrix does niet zo schijnheilig, als Majesteit zoveel macht heeft en daadwerkelijk D’66 is waren er wel meer D’66 burgervaders in het land geweest van D’66. Die benoemt zij immers.

  Je laat je kennen als egoïst, je gunt een ander niks. Daarom moet volgens jouw de portefeuille ontwikkelingssamenwerking en milieu naar de VVD. Dat zou funest zijn voor de mede mens buiten Holland.

 17. En als we nu allemaal de kop er bij houden gaat er straks iemand gigantis op zijn bek, maar ja daarna ben ik wederom toch een beetje bang voor de moskee die ze na dit avontuur waarschijnlijk op de hoek gaan bouwen?

 18. ik laat niet eens mijn portomonee op tafel liggen als ik en vergadering zou bij wonen met de vvd of wel??

 19. als de pvv het zou redden en we krijgen censuur in de kranten zal de telegraaf als beste vriend van wilders daar geen problemen mee hebben. en krijgen we dan een grote centrale staats bank ?
  de bruinerabo?

 20. @Naked Sjef #26

  Rosenthal had hare majesteit geadviseerd om met twee informateurs te komen, zowel van PvdA huize als van VVD huize, wat deed hare majesteit? zij benoemde alleen Tjeenk Willink van de PvdA, en tevens een goede vriend van haar,om op haar manier tot een Paars+ te komen met D’66 erin, terwijl zij de kiezers van de enorm gestegen PVV negeerde, een majesteit onwaardig, om zo met je onderdanen om te gaan…Nou ja haar moeder Juliana was ook niet veel soeps!!!…

 21. Ach en Dan Wilhelmina , heeft ondanks diens grote aanhang nooit Mussert gevraagt mee te regeren .. Allemaal Allochtonen die Oranjes …

 22. http://nos.nl/artikel/167413-rosenthal-een-of-twee-informateurs-pvda-en-vvd.html
  http://www.trouw.nl/nieuws/politiek/kabinetsformatie/article3108193.ece/Twee_informateurs_voor_kabinet_rond_VVD-PvdA.html 🙄 🙄 🙄 , praat geen peop man.

  http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article3134841.ece/Formatie_paars-plus_mislukt.html. Wat kraam je uit nu weer uit, Uri Rosenthal en Wallage, dat klinkt als 2 informateurs. Een van VVD huize Uri en een van PvdA huize Wallage. Poep peop poep poep 😥 😥 😥 😥 :cry:. Zoals je ook eerder zei dat majesteit een vriend is van de D’66. zie sjef # 26.

 23. @Naked Sjef #33: Hoe dan ook.. Paars+ komt er niet, dat is voorgoed van de baan, met dank aan de achterban van de VVD.
  Koningin Bea mag straks op het bordés staan, samen met Geert Wilders……

 24. @ beatrix daarnet was ze bijna een collaborateur met D’66 en PvdA, moet niet gekker worden. 😥

 25. @Naked Sjef: Dat is zij ook, want je moest eens weten hoeveel invloed ze heeft achter cde schermen…

 26. Het gekke is dat de D’66 een van de partijen is die juist af wil van benoemde burgervaders en liefst ook de monarchie. Vertel mij hoe de majesteit dan vrienden kan zijn me zo’n partij. Betekent dus dat Majesteit eigenlijk haar functie overbodig vindt 😛

 27. Kijken waar de koningin nu weer mee aankomt, tenslotte dwingt zij haar visie gewoon op, voor het één of andere linkse gedrocht…
  Het wordt tijd dat de koningin en haar elitaire gevolg eens wordt afgezet..

 28. @38: borrelpraat en gewauwel. Ga eens een goede cursus volgen en kom dan hier terug met wat minder domme opmerkingen.

 29. @ 38
  Interessant fenomeen bij de vrienden van Geert: hun maatschappelijke agressie. Als iemand een beslissing neemt die niet bevalt, als iemand iets zegt dat niet bevalt, als er enige kritiek klinkt op het handelen van Geert en zijn kameraden: repressie.
  Repressie is het enige dat de Geert-aanhang begrijpt. De tegenstander moet de mond worden gesnoerd, de hoogwaardigheidsbekleder moet worden afgezet, iedereen die het niet eens is met de lijn van de PVV moet hiervoor worden gestraft met ontslag, een beroepsverbod, sluiting, opheffing of ballingschap.

  En dan kwaad worden wanneer de critici van de PVV overeenkomsten met Duitsland in de jaren dertig zien?

 30. @Naked Sjef; Net vernomen dat Verhage van het CDA terugkomt van vakantie, dus er zit beweging in, DOEIIII!!!!!!!

 31. @Naked Sjef: aangezien ik geen uitkering krijg moet ik ik maar gaan werken, een prettige dag verder nog….

 32. Off topic Sjef dit begint een beetje op een porno site te lijken zo. En als het nou nog leuke porno was…. 😐

 33. Ik feliciteer nederland al meer dan een maand met de afwachtende houding van het cda t.o.v. de pvv. Ik feliciteer het ook met het feit dat Geert de handdoek wat betreft onderhandelen met de vvd zo snel in de ring heeft gegooid.

 34. @41

  En dat is dus de beweging die zich “Partij van de Vrijheid” noemt en moslims voor volgelingen van fascisme uitmaakt. De ironie.

Reacties zijn gesloten.