Blonde Riffies moeten straks uitkijken !!

imagesStel je voor je heet Achmed , Mo of Yunus

En je bent een van die blonde Rif-Marokkkanen waarvan de Nederlanders vaak denken

“Da’s er eentje van ons “… .

Jawel , je mag zelfs een Nederlandse Diskotheek in .

Natuurlijk vertel je dat blondje met haar diepe decoletee niet je echte naam ..

Je stelt je voor als Albert , Jaap of Joost-Jan

En spandeer zeer geintergreerd een wilde nacht

waarna je lachend vertelt: “eigenlijk ben ik Marokkaan”

en tevreden naar huis loopt ..

Kijk maar uit als Wilders straks aan de macht komt

want aangezien die een stringente Israelificatie van Nederland voorstaat

Kan je straks hetzelfde gebeuren als er gebeurde met een “Arabische Israeli “

Die vertelde een Joodse dame dat hij Joods was ..

En spandeerde een nacht met haar ..

Maar word nu aangeklaagt voor verkrachting

Omdat hij over zijn Jood zijn had gelogen …

Omgekeerd telt in Wilders heilstaat echter niet als verkrachting

Een Jood die zich voordoet als Christen of Moslim en onder die pretentie in het bed van

een Christen of Moslim dame weet te komen heeft voor de Israeli wet niets misdaan ..

19 gedachten over “Blonde Riffies moeten straks uitkijken !!”

 1. Ik stond laats op het station en zag een Marokkaans uitziende broeder met een blond kind. Nieuwsgierigheid beving mijn. Dus ik stapte erop af en ben gaan praten, de man had een kind gekregen van een Nederlands meisje. Het kind was roomblank met blauwe ogen en blond haar. Verbazingwekkond. 😯

 2. Blonde blaauwogige Marokkanen komen redelijk vaak voor , de zeer Europeese Vandalen eindigde hun grote volksverhuizing in de Rif ( ondertussen stopte ze nog ff in Al (V)Andaluz , Arabieren hebben geen V vandaar ) , waren blond dat ze daar kwamen … en vermengde zich met de Plaatselijke Berbers .. Maar ook in het zuiden komen er blonde mensen voor , de Familie van mijn vrouw komt uit het zuidelijke As Safi en in haar familie barst het ook van de blond en Rood haarigen …
  Eigenlijk .. Aangezien de Riffies oorspronkelijk uit Europa komen mogen ze hier nu toch land claimen ?? Net als de Joden na 2000 jaar in Palestina …

 3. @2

  De Vandalen eindigden in het huidige Tunesië waar ze hun koninkrijk stichtten en niet in Noord-Marokko. Ze zijn hooguit op doorreis door het huidige Marokko gegaan. Ze kunnen net zo goed over zee vanuit Zuid-Spanje gegaan zijn, er zijn geen archeologische sporen van de route die ze hebben genomen.

  Een beetje simpel om te stellen dat de Vandalen gezorgd hebben voor blond en rood haar en blauwe ogen onder Marokkanen, vooral als je zegt dat dat uiterlijk ook zuidelijk voorkomt. Berbers zijn deels genetisch verwant aan oorspronkelijke Europese bevolkingen, maar dat gaat tienduizenden jaren terug.

 4. Eerlijk gezegd vind ik het oorspronkelijke bericht al schokkend genoeg.
  Dit doet toch wel sterk aan (het zuiden van) de VS of Zuid-Afrika denken – in voorbije tijden.
  “De enige democratie in het Midden-Oosten”, huh?

 5. Dat er blonde en blauwogige “Berbers” zijn is geen nieuws – “ontdekkingsreizigers” troffen hen al aan in het diepst van de Sahara en op de Canarische Eilandne (bij de verovering door de Spanjaarden).

 6. Toegegeven, het is moeilijker.
  Maar er zijn heel wat als “zwart” geboekt staande mensen in de VS van wie je het moet weten.

 7. @ bakra( wat witman betekent trouwens dat iedereen het weet in het Su’s) Mijn moeder heeft Turkse buren die hebben een paar jaar geleden een 2ling kregen. Een ervan had vuurrood haar en sproeten. Wel grappig.

  @ jvhd
  Ik ervaar het zelf. Negers die zich vermommen als blanke. Weliswaar niet met kleur maar met gedrag. Surinamers vinden Anti minderwaardig, en het klikt niet zo tussen Afrikanen en de export mensen. Grappig aspect is dat het om haar gaat. Export mensen en Afrikanen onderling kunnen racistisch zijn als de T. Surinamers van zwarte afkomst zijn enigszins trots dat ze Indianenbloed hebben en soms het haar dat ze mee krijgen van de witman en Indianen. Echt neger haar wordt afgedaan als inferieur, “Nigerian hair”. Heb een linkje voor je jvhd,als je tijd hebt, check deze doc. uiteraard ook anderen. http://www.youtube.com/watch?v=1m-4qxz08So, doc heet good hair en is volgens mij wel te zien op 2tube anders via een goede stream.

 8. Overigens zit ik erbij en kijk ernaar. Ik houd van zowel mijn blanke als mijn donkere afkomst. Ik heb alleen een hekel aan mensen die hun afkomst verloochenen.

 9. De man in Israël is niet “aangeklaagd”, maar veroordeeld, tot 18 maanden cel.

  Er bestaan trouwens ook blonde Palestijnen.

 10. Naked Sjef Schreef:

  @ bakra( wat witman betekent trouwens dat iedereen het weet in het Su’s)

  Ik weet het , en Bakra-stan is dus “het land van de witmannen (Nederland in de Surinaamse context ) en i achter stan geeft weer iemand aan die uit het land komt … Ik dus :mrgreen:

 11. Ach als een Jood in een islamitisch land zich voor een islamiet had uitgegeven om een vrouw te neuken, dan brak de pleuris los..

 12. @ Beatrix vertel, ik ben benieuwd of heb je het alleen van horen zeggen uit de krant van wakker NL? 🙄

 13. @13

  Als een jood in Israël zich voor een moslim had uitgegeven om een moslima te kunnen neuken dan was er niks aan de hand. Dáár gaat het om, maar dat inzicht ontbreekt bij je.

  (Overigens: als een moslim in een moslimland een moslima neukt die niet zijn vrouw is breekt vaak ook de pleuris uit.)

 14. Ik heb me al voor van alles uitgegeven maar Jood of moslim is nog niet bij me opgekomen.

 15. Als ik het bericht nog eens weeg
  http://www.heraldsun.com.au/news/breaking-news/arab-jailed-for-consensual-sex-with-jew/story-e6frf7jx-1225895324698
  bedenk ik dat in veel omstandigheden een valse huwelijksbelofte een strafbaar feit oplevert. Zeggen dat je met iemand gaat trowuen om met diegene de koffer in te kunnen duiken terwijl je thuis een gezin hebt is niet fraai en zou strafbaar kunnen zijn.

  Zou die vrouw die zich terecht genept voelt ook de politie er bij gehaald hebben als ze bedrogen was door een jood? Het artikel suggereeert van niet. Akelig natuurlijk.

  Helaas kan ik niet zoveel sympathie meer opbrengen voor de onderhavige man. Al gun ik niemand gevangenisstraf en zeker niet als het om amoureuze zaken gaat. Maar nogmaals, er was meer bedrog in het spel dan alleen “etniciteit”.

Reacties zijn gesloten.