Metro-duw blijkt islamkritiek

Zo’n onder-de-metro-geduwde moet dat niet persoonlijk opvatten. Is gewoon islamkritiek:

De vrouw die donderdagnacht een man voor de metro in New York duwde, deed dat omdat ze moslims en hindoes haat. Dat heeft ze tegen de politie gezegd, vlak nadat ze was opgepakt. De vrouw wordt aangeklaagd voor moord (nos).

Binnenkort zullen we wel een stukje van joost niemoller krijgen op dagelijksedwerg over hoe volstrekt redelijk, normaal en wetenschappelijk dit is.

4 gedachten over “Metro-duw blijkt islamkritiek”

 1. Dit geloof je toch niet? En dan nog beweren dat haatzaaien niet erg is? Dat dat mensen niet beïnvloed?

 2. Het verbaast me niet. Amerikaanse Wildersjes hebben een uitgebreid hysterisch netwerk van paranoia opgebouwd dat zulke reacties het begrijpelijk gevolg zijn. En Wilders probeert zich in te likken in dat Amerikaanse tuig.

  Hysterische paranoide massapsychosen zijn niet nieuw. Ik noem de Jodenvervolging van Hitler in de dertiger-veertiger jaren en de anticommunistische paranoia uit de vijftiger jaren die zich vanuit de VS globaal uitbreidde. De BVD had de tijd van zijn leven. Als een arbeider zijn brood in De Waarheid had verpakt werd hij opstaande voet ontslagen. En misschien herinner je je nog het Amerikaanse Joodse echtpaar Rosenberg, dat ter dood veroordeeld werd wegens onbewezen communistische sympathieen.

  Wilders is nu bezig met een soortgelijke massahysterie. Als hij zijn zin krijgt ontstaan speciale gerechtshoven en concentratiekampen voor Moslims.

  Hij is vast van plan de Islam te bestrijden. Tot zijn dood. Laat het gauw zijn.

 3. @2 jij bent nieuw hier en je hebt dus vast de huisregels nog niet gelezen.

  http://www.krapuul.nl/regels/

  Ik vind je reactie een overtreding van regel C. Dit is niet toegestaan. Omdat de Lijder zelf over zijn dood begint zal ik het toelaten maar gelieve er in het vervolg mee rekening te houden dat deze regel er is.

 4. De Metro-duw wordt in de buitenlandse pers vooral als Xenofobie, Racisme en tevens haat jegens minderheden omgeschreven.

  Precies wat PVV en Wilders in Nederland bezigen.

Reacties zijn gesloten.