GWIFA-Nieuws: Bild Zeitung noemt Wilders een “rechtse schandaal-politicus”!

wilders_bruns440Nee, het gaat niet over rozen met Wilders’ voorgenomen Bruine Internationale, de GWIFA. (Geert Wilders International Freedom Alliance. No less!)

De eerste en tot nu toe enig bekende internationale “doorbraak” van de GWIFA, is de aanwerving van PI-Blogführer Stephan HERRE en Berlijns gemeenteraadslid René STADTKEWITZ (ex-CDU, nu bestuurslid van de Bürgerbewegung Pax Europa, BPE). (Krapuul berichtte.)

Ach gut, nu dreigt het Berlijnse 2-oktober feestje van PI en PBE met Wilders als spreker al bij voorbaat in het water te vallen!

Niemand minder dan de BILD Zeitung, hèt miljoenensterke rechtse massadagblad van Duitsland (je kunt het een flink eind rechts van De Telegraaf neerzetten), vindt Wilders’ bondgenoot in Berlijn, Stadtkewitz, maar een “omstreden” figuur. Evenals Wilders zelf, trouwens.

En Sportlehrer, annex Blog-Älteste,  HERRE? Och heden, hij wordt zelfs niet genoemd in het Bild-artikel. Erger nog, Herre is zelfs weggefotoshopt van de huwelijksfoto van het trio in Den Haag!

0716 wilders-stadtkewitz-herre

De originele foto: Stadtkewitz, Wilders en Herre in Den Haag,14.07.2010

Dat is leuk! Herrie in de tent! Je kunt het allemaal (in het Duits) nalezen in het verontwaardigde artikel bij PI: Springer-Presse zum Wilders-Besuch in Berlin.

wilders_bruns440BILD toont alleen Wilders met Stadtkewitz. Herre en PI FURIEUS!

Het BILD-artikel vermeldt, dat Wilders de Koran wil verbieden, dat hem (aanvankelijk) de toegang tot Groot-Brittannië werd geweigerd, dat Wilders na zijn grove belediging van de Turkse regering, ongewenst is in Turkije en dat hij blijkbaar de Islam, net als Stadtkewitz als “on-integreerbaar” in Europa beschouwt.

Wellicht vermeldt het stuk ook nog dat Wilders wegens haatzaaien in Nederland vervolgd wordt, maar dat moeten we nog nalezen. In elk geval weten wij, dat de Duitse wetgeving op dat punt (dank zij de eisen van de geallieerden na 1945), heel wat strikter is dan de Nederlandse. Als Wilders een Duitser was, was hij al lang veroordeeld.

Zonder dat het met zoveel woorden wordt gezegd, vindt (zelfs) Bild, dat een dergelijke doorgeflipte demagoog beter uit Berlijn weg kan blijven.

PI probeert de vrouwelijke auteur van het BILD-stuk verdacht te maken (te demoniseren, maar dat schijn je in NL niet meer te mogen zeggen, zolang je niet Pim heet). Dat is het bekende werk van deze stiekeme blanke suprematisten. Ze maken je naam en adres bekend en wassen verder hun handen in onschuld, als, ach hoe onverwacht, opgehitste loonies de genoemden beginnen te bedreigen. Het is verscheidene van de vrienden en kennissen die ik in de afgelopen jaren in Duitsland gemaakt heb, overkomen. Varkenskoppen aan de deur gespijkerd, haat-mails, inbraak op je website, enzovoort. Zoals al eerder vermeld, kun je de Werdegang van dat geteisem volgen bij onze vriend Politblogger.

Stadtkewitz, die vooral bekendheid verwierf met zijn verzet tegen de bouw van een moskee in het villa- en diplomaten-stadsdeel Pankow, hoopt kennelijk met Wilders’ hulp, een PVV-achtige stadspartij te kunnen opzetten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2011 in Berlijn.

Tegen hem richt zich voornamelijk het artikel in BILD.

Zoals we voorspelden, begeeft Wilders zich in woelig water, nu hij eindelijk thuiskomt waar hij hoort, namelijk bij de internationale demagogen van de blanke suprematie.

Om elk misverstand te voorkomen: Wilders mag van ons in Berlijn gaan vertellen, wat hij wil. We zijn ook niet te beroerd, om door te betalen aan zijn beveiliging. Maar, hè, hè: Wij hebben OOK vrijheid van Meningsuiting. Of niet, soms?

Blijf het GWIFA-Nieuws volgen! Gek genoeg leert het je veel over Wilders en de PVV, wat je binnen de Hollandse context niet zo gauw ziet.

4 gedachten over “GWIFA-Nieuws: Bild Zeitung noemt Wilders een “rechtse schandaal-politicus”!”

  1. “We zijn ook niet te beroerd, om door te betalen aan zijn beveiliging.”

    Beste Huib je bent veels te vriendelijk.

    Door stelselmatig andere bevolkingsgroepen te beledigen, te schofferen en door stelselmatig discriminerende en xenofobe taal te uiten heeft Wilders in belangrijke mate zelf de bedreigingen aan zijn adres uitgelokt dus laat die xenofobe clown maar lekker zelf betalen voor de kosten van zijn beveiliging. Ik weet zeker dat zijn ultra rechtse christelijk-conservatieve en joods-zionistische vriendjes in de U.S.A. en Israel best bereid zijn om een inzamelingsactie voor “Girt the freedomfighter” te houden.

  2. Toch begeeft Girt the freedomfighter zich op heel glad ijs met zijn nieuwe vrienden ik mag dat graag zien. Ik denk dat we nog hele eigenaardige dingen gaan meemaken. 😎

  3. @1: deels mee eens. Wij, “het volk dat hier aan meebetaalt”, willen nu toch eindelijk wel eens weten of Wilders nou echt bedreigd wordt, hoe vaak, door wie, de etnische registratie van de daders kennen, en ook nog weten hoe veel die beveiliging kost. Persoonlijk wil ik hier in de beste populistische traditie natuurlijk allang niet meer aan meebetalen, zeker niet als hij zijn persoonlijke hobbies in het buitenland botviert. Vreemd dat hier nog geen kamervragen over zijn gesteld.

    @Huib – GWIFA als argument nr 50 waarom de PVV (of Wilders) nooit in de regering kan komen. Ik snap de gewone pers steeds minder.

  4. Pingback: GWIFA-Nieuws: PI ziet in Wilders een Persilschein-met-terugwerkende-kracht… – Krapuul

Reacties zijn gesloten.