PVV krijgt antwoord op krapuulvragen in Den Haag

me2Ieder Hagenees en Hagenaar weet dat de Tokkies rond het Jonckbloedplein graag rellen , of het nu bij een verlies van ADO is of na winst van het Nederlands Elftal . De raadsleden van de Partij Voor Vreemdelingenhaat wilde het echter weer in de schoenen van Marokaantjes schuiven en zo hun natuurlijke aanhang van schuld bevrijden  , Van Aartsen wijst ze terecht

13 gedachten over “PVV krijgt antwoord op krapuulvragen in Den Haag”

 1. “Vragen” waarin termen als “Marokkaans straattuig” (of erger nog: “straatterroristen”) voorkomen zouden m.i. gewoon onbeantwoord retour moeten worden gestuurd. De PVV misbruikt deze mogelijkheid vrijwel stelselmatig om leugens in omloop te brengen, haat en angst te versterken en propaganda te bedrijven. Ze weten heel goed dat ze door de media op hun wenken worden bediend en dat een leugen, ook al is die nòg zo groot, wanneer maar vaak genoeg herhaald, voor minder kritische geesten tot waarheid wordt.

  Een triest dieptepunt deze week was de door AD en De Telegraaf ongecontroleerd gepubliceerde “onthulling” over de zogenaamde subsidie aan de moskee bij Ground Zero. Ook al is dit onzinverhaal gemakkelijk te ontkrachten*), dan nòg zijn in ieder geval de ASMA, Cordoba House en imam Faisal Abdul Rauf op succesvolle Goebbelsiaanse wijze in diskrediet gebracht.

  *) http://www.minbuza.nl/en/Key_Topics/Millennium_Development_Goals_MDGs/Dutch_aim_for_MDG_3/MDG3_Fund/List_of_45_Projects/American_Society_for_Muslim_Advancement_ASMA

 2. @1

  Ik blijf ’t zeggen: de hoofdoorzaak waarom de PVV zo groot is is de ruggengraatloze politieke klasse en de journalistiek. Een lastige puber die door ouders of docenten niet terecht wordt gewezen zal steeds en steeds verder gaan en wordt ook steeds meer de held van het schoolplein.

 3. Van Doorn stelde de gemeenteraad vorige maand tot twee maal toe vragen over de rellen op het Jonckbloetplein, waarbij hij niet schroomde de relschoppers te betitelen als “Marokkaans straattuig”. Helaas voor de heer Van Doorn bleken de eerste keer 16 van de 17 gearresteerden van Nederlandse komaf te zijn, en de tweede maal waren dat er 13 van de 14. Niet één van de verdachten is van Marokkaanse afkomst. Gek dat hij dat niet wist overigens, aangezien hij daar zelf aanwezig was.

  http://www.hpdetijd.nl/2010-07-22/van-aartsen-ergert-zich-aan-pvv-vragen

  :mrgreen:

 4. Ieder Hagenees en Hagenaar weet dat de Tokkies rond het Jonckbloedplein graag rellenIeder Hagenees en Hagenaar weet dat de Tokkies rond het Jonckbloedplein graag rellen

  Ik deed anders niet mee 😐

  Maar voor de rest: deze PVV-vragen maken maar al te duidelijk dat ze helemaal niets van deze stad begrepen hebben. Ze zijn in de war met een andere wijk (mag de fractie zelf uitzoeken), waar wel degelijk problemen zijn (geweest) met Marokkaanse jongeren. Maar ja, bij de PVV zijn ze er vooral op uit om hen voor álles wat mis is verantwoordelijk te houden. De ware intenties van de PVV zijn pijnlijk duidelijk aan het worden. En dat is niet problemen oplossen, maar zoeken en veroorzaken.

 5. Johnito , ben jij een Tokkie van Rond het Jonkbloetplein dan ?? , zou je dan niet eerder Sjonnie heten ??? 😉 Ik woon in Zuidwest en hier zijn de problemen met de Marokaanse Jongeren al zo’n jaar of 4 verleden tijd , volgens de buurtvader zijn de meeste nu getrouwd met kind(eren) en baan …
  Groot verschil is ook geweest dat AH veel allochtone jongeren baantjes gaf .. Degene die misschien “hangers “zouden zijn geworden zijn nu vulploeg … Met hun zussen als cassieres ..
  Ik hoorde dat de meeste problemen tegenwoordig in (haags) Wateringen zijn , Maar aangezien dat voor het grootste deel Nederlanders en Hindustanen zijn is het voor de PVV niet intresant natuurlijk …

 6. “Overigens wijst het college er op dat het tot op detailniveau uitzoeken van gegevens over verdachten
  ten behoeve van raadsvragen fors beslag legt op schaarse recherchecapaciteit die daardoor niet kan
  worden ingezet voor andere politietaken.”

  Een heel slap antwoord, typisch voor Nederlands lafheid jegens de PVV. Er wordt gezegd: “als we meer mensen en geld hadden dan zouden we het wel uitgezocht hebben” in plaats van: “wij registreren geen etnische afkomst van delinquenten omdat dat een irrelevant punt is. Iemand die zich misdraagt doet dat niet omdat hij een bepaalde etnische origine heeft. Het college is van mening dat de voorgestelde etnische registratie geen ander doel dient dan het zwartmaken van bepaalde etnische groepen.”

 7. jos Schreef:

  Een heel slap antwoord, typisch voor Nederlands lafheid jegens de PVV

  Goed punt.

 8. @ 7 Al Bakrastani : ik heb tot vier jaar terug in Vrederust gewerkt, en in die hoedanigheid veelvuldig met die problemen te maken gehad. (was echt héél erg vervelend) Inderdaad begon toen ook geleidelijk de verplaatsing naar Wateringse Veld (als je dat bedoelt met Haags Wateringen). Als de problemen nu weg zijn dan vind ik dat wel mooi nieuws! (heb het niet in de Telegraaf gelezen dus moet ik het dan wel geloven? 😉 )

 9. Ik ben zelf tijdens die rellen vanuit mijn wijk naar het Jonckbloetplein gelopen. Gewoon met het volk meegelopen. UIt ervaring weet ik dat 90 procent bestond uit feestvierders. Alle nationaliteiten deden mee. De rotzooi zoekers kwamen van Jonckbloetplein zelf, in hun blote baps de pliesie provoceren, vuilnisbakken in d fik steken en dat waren geen Mocro’s. Na een tijdje werd het me te heet onder de voeten en ben ik maar weggegaan. Onzinnige vragen van de PVV. Pak die kut tokkies eens aan die de hele dag zaten te zuipen en voor die rellen zorgden.

 10. Vredenrust is precies waar ik woon , en het is vredig en rustig hier .. af en toe een dronken pool en de Tokkies zijn wat onrustig rond oud en nieuw en voetbal maar niet erger dan in de plaats waar ik vandaan kom ..
  Veel hiervan is te danken aan Vogelaar en haar wijkaanpak ..

 11. @ Bakra

  Veel is idd te danken aan Vogelaar, jammer dat ze nooit die credits heeft gehad, zij heeft echt wat gedaan aan die wijken(vogelaarwijken) en later is zij ingelost door Eberhart.Ik heb mijn jeugd doorgebracht in de Schiedamse wijken Groenoord en Nieuwland. Ik moet zeggen dat daar pas echt probleem aloochs woonden, ik voelde me in die wijken onveiliger dan nu in Laak. Maar toen Vogelaar aan de macht kwam heeft ze al die kansloze flats afgebouwd en nu staan er rijtjes huizen van 2 ton. Er is een Havo en een VWO school in beide wijken. Beiden zijn jonge wijken, groenoord gevarieerd en Nieuwland vooral 3e generatie Mocro’s en Turken die er opgegroeid zijn en nu een goede baan hebben en dus ook een huis van 2 ton kunnen kopen. Henk en Ingrid voelen daar uiteraard niks voor, want zij voelen zich uit hun wijk gejaagd.

Reacties zijn gesloten.