Mail van een PVV-aanhanger

Zojuist in de shoutbox:
crying-baby-1

Guest_4177 : ELKE MOSLIM IS DAAROM EEN BEDREIGING VOOR ONZE SAMENLEVING EN DIENT UITGEROEIT TE WORDEN, GEMARTELD VERGAST IN STUKKEN GEHAKT!!! x Guest_4177 : Arabs felt in the presence of Muhammad, who, as several verses describe, “cast terror into their hearts” (suras 8:12, 8:60, 33:26, 59:12). x Guest_4177 : ISRAEL LIBERE x Guest_4177 : DOOD AAN MOSLIMS, STERF x Guest_4177 : JvdHeuvel jij zal de eerste zijn die zal sneuvelen in het terreur van de vrijheid!! x Guest_4177 : gefeliciteed, met deze fantastische moslims site!! x Guest_4177 : en aangezien deze site maar 20 bezoekers heeft dagelijks is het een klein stapje om jullie allemaal uit te roeien x Guest_4177 : IFA x Guest_4177 : deze keer zal het terreur van onze kant komen x Guest_4177 : KANKER MOSLIMS, STERF x Guest_4177 : owja en dood aan heel links nederland x Guest_4177 : x Guest_4177 : dood aan de palestijnen, dood aan de moslims x Guest_4177 : ik verzoek iedereen op Geen Style te gaan, 10x beter x Guest_4177 : krijg je personelijk van mij een kogel door je kop en word je afgeserveerd (y) x Guest_4177 : ga lekker kanker pvda stemmen ofzo x Guest_4177 : rot eens op met dat linkse moslim facisme van jullie x Guest_4177 : wat een waardeloze PVV haat site… x

En toen een mailtje:
crying-baby-1

wat is dit voor PVV haat site?:S
kap eens met dat domme linkse/moslim gedrag, vind je het gek dat iedereen PVV stemt?

geen style = 10x beter, jullie zijn waardeloze linkse facisten..

mocht ik 1 van jullie ooit tegenkomen, reken dan maar op een aantal klappen of een kogel door je kop

Mocht iemand zich aangesproken voelen en zin en/of tijd hebben om dit heerschap aan te geven wegens bedreiging; zijn IP is 77.249.35.196.

48 gedachten over “Mail van een PVV-aanhanger”

 1. Zielige vertoning om zo’n mail te sturen, of dit soort dreigementen te uiten in een shoutbox.

  Maar een nog veel zieligere vertoning om zelf te laf te zijn om aangifte te doen jvdheuvel!

  Nee lekker slap een IP adres publiceren, meer kun je niet. Linkse flapdrol!

 2. Wat een primitieve klootzak!

  Aangifte doen van bedreiging? En dan te horen krijgen dat de zaak geseponeerd gaat worden…omdat jvdheuvel géén Geert Wilders is of de naam Balkenende draagt.

  Nee, laten we het dan leuk houden.
  Mail bijv. Geenstijl.nl en wellicht zijn ze te porren voor een mid-zomer anti-komkommertijd zoek-kwisje?

  Vraagstelling: Wie is PVV-tokkie met IP adres 77.249.35.196?
  De winnaar van de zoektocht wint een kratje bier gesponsord door Krapuul?

  Dat is meer lachen dan aangifte doen?
  Voorts: als je het betreffende IP adres in Google gooit zie je onder ‘Belstat dernier 50 visiteurs’ dat de betreffende eigenaar van het IP adres op 4 juli jl. gezocht heeft naar een goedkoop hoertje.

  Dan moet het voor Geenstijl.nl toch heerlijk stijlloos zijn om de ware identiteit van deze PVV-tokkie te laten uitzoeken?

 3. @1 en wat vind je van je eigen zielige vertoning hier? Ik vind het knap zielig. 🙂

 4. @2 ja goed idee ik loof een kratje bier uit voor wie de identiteit van deze kneus onthult. 😆

 5. IP Address 77.249.35.196
  Host dhcp-077-249-035-196.chello.nl
  Location NL NL, Netherlands
  City Bergum, 02 –

  Gewoon ff doorgeven bij UPC sluiten ze hem af. Vergeet de tijd er niet bij te noemen.

 6. Ik zou zeker aangifte doen. Dat soort types moet je niet het idee geven dat ze vrij spel hebben.

 7. jvdheuvel Schreef:

  @1 en wat vind je van je eigen zielige vertoning hier? Ik vind het knap zielig.

  Goh… is dat echt je antwoord??
  Whaha…. je kon echt niks beters verzinnen he opper-nert!

 8. Apart forumpje dat pro patria daar verheerlijken ze de zelfmoordaanslag van Van Speijk 😆

 9. @12,

  Ik heb de pica inmiddels opgeslagen.
  Wellicht leuk om ‘m aan geenstijl te mailen?
  Zodra ik het huisadres van dat kutjoch heb, dan ga ik wel even langs om met z’n ouders te praten.

 10. Zat Hans van Baalen niet bij de Leidse weerbaarheidsclub Pro Patria? Dezelfden?

 11. @15: nee, niet dezelfde klub. Pro Patria in Leiden is een soort studenten schietvereniging – zeer rechts, dat wel.

 12. Als die rat (en daarmee bedoel ik ’t debiele PVV figuurtje genaamd Guest_4177) soms denkt dat ik (als bezoeker van deze site zijnde) me soms geintimideerd voelt door zijn zielige bedreigingen dan heeft hij het goed mis. Sterker nog ik heb heel hard moeten lachen om zijn stomme gezwets.

  Verder ben ik ’t eens met datgene wat Daphne en Orduur allemaal stellen in de shoutbox. Een aangifte heeft ook naar mijn mening ook niet al teveel zin, ten eerste is het teveel tijd en moeite voor zo’n zielig figuurtje (die hoogstwaarschijnlijk gelijk begint te schijten in z’n broek zodra hij een allochtoon ziet) en ten tweede (hiermee ben ik ’t met Orduur eens) lijkt het er inderdaad op dat alleen aangiftes van Wilders, Hirshi Ali etc serieus worden genomen door de politie en ’t O.M. Van Hero Brinkman kon bewezen worden dat hij iemand had bedreigd met een bijl maar er werd toch niet tot vervolging overgegaan maar er zijn wel veroordelingen van mensen die Wilders via e-mail bedreigden (sterk staaltje van klassejustitie dus).

  Guest_4177 lijkt me ’t type blaffende hond te zijn. En er is een spreekwoord die luidt blaffende honden bijten niet.
  Anyway er is maar 1 gepaste reactie op dat gezwets van die stomme PVVer genaamd Guest_4177 namelijk: Bring it on bitch!!

 13. Weer een meeuw erbij , en in dit geval zelfs een “exoot ” die ooit in de 18e eeuw met de zeilschepen uit de USA is overgevlogen ..
  Nationalistische Ratten hebben blijkbaar graag zo’n luchtrat die van vuilnis leeft als symbool… NSB , PVV en nu dit Pro Patria (voor t Vaderland )

 14. Ach ja, en dan vinden ze het vreemd dat ze steeds meer worden uitgekotst. Ik ben al tijden in debat met een pvv aanhanger, die bij de televaag graag zijn gelijk ziet. Volgens hem en anderen zij moslims per definitie; lui, asociaal, tuig, en lopen we allemaal gevaar. Daar is werkelijk geen kruid tegen te wassen *zucht*. 🙄 En ook ik ben op het net bedreigd, door een klojo, die een foto van mijn hyves had afgehaald en daar een pistool bij zette. Wanneer worden die terug in hun hok, gemept?

 15. IP adres in Bergum in Friesland ?

  Kan ik me voorstellen dan, vol met Marokkaanse straatterroristen dat gat en al-Qa’ida dreigt er de boel over te nemen.

 16. Overigens laat dit wel weer zien dat er een link bestaat tussen extreemrechts en de PVV. PVVers ontkennen dit altijd.

 17. @21

  Volgens PVV-logica:

  “Niet iedere PVV’er is extreem-rechts maar extreem-rechts komt altijd uit PVV-hoek dus de PVV deugt niet.”

 18. @21: foute redenering, John, ofwel, dat maakt niets uit. Ik noem dat maar de pars-pro-toto-redenering. Voorbeeld:

  (1) Volkert van der G. was links, dus links is slecht!
  (2) Er zijn Marokkaanse rotjochies, en sommige Marokkanen zijn Moslim, dus alle Moslims het land uit!
  (3) Extremisten stemmen PVV, dus PVV is slecht!

 19. Ik ken rechtsextremisten persoonlijk en ik weet dat ze de PVV als een portaal zien naar meer.

 20. Goeie avond theedrinkers. Ik ben, zoals jullie vast nog wel weten, PVV stemmer en aanhanger van GW, maar wens op geen enkele wijze met rechtsradicaal vergeleken te worden, net zo goed als jullie niet vergeleken willen worden met figuren als Volkert v.d.G.
  Dat sommigen hier op het forum dat toch niet kunnen laten, pleit voor een wat strakker regime op wat wel of niet gepubliceerd wordt. Wordt je site wellicht serieus genomen. Nu kan elke flapdrol zijn zegje doen. En maar schelden en demoniseren. Is dat wat je wil v.d.Heuvel? Wat heb je aan een discussie forum als je tegenstander verstek laat gaan? Op deze manier is discussie voeren niet meer mogelijk. Extreem rechts en links kunnen wat mij betreft beter op Pampus worden samen gebracht. Ik hoop nog vaak met jullie van gedachte te kunnen wisselen.
  P.s.: je KKK overzicht is niet volledig. Later meerrrrrrrr 💡

 21. Hahaha een PVV stemmer tegen vrijheid van meningsuiting en voor een gulag op Pampus. je pikt ze er zo uit hè 😥

 22. @ger typisch je noemt vandeheuvel een flapdrol en gaat vervolgens zeuren over de kwaliteit van de reacties en dat er gescholden wordt???? Je mag mij overigens voor alles en nog wat uitmaken, trek me schouders op en de mazzel. Het is maar internet.

 23. @27 Ik noem v.d.Heuvel geen flapdrol. Ken de man niet persoonlijk, dus kan daar niet over oordelen.
  FF beter lezen John.

 24. @31 Met ¨flapdrol¨ bedoel ik een ieder die reageert zoals die Guest 4177. Van rechts en links John. 😉

 25. Ger Schreef:

  Goeie avond theedrinkers. Ik ben, zoals jullie vast nog wel weten, PVV stemmer en aanhanger van GW,

  Nou om de waarheid te zeggen, wij weten hier van niks. Wij hebben jou hier nog nooit gezien en we hebben geen idee wie je bent.

  Verder snap ik je bericht niet. Omdat gast4177 hier loopt te krapuleren zou deze site niet serieus genomen worden? Het is mijn schuld dat hij dit doet omdat ik niet strak genoeg de regie in handen houd? Mijn “tegenstanders” laat ik daardoor verstek gaan?

  Wat een lulkoek.

  Nou Ger, welkom zou ik zeggen. Veel discussie plezier.

 26. Nu moet je niet in de zieligheidsval van Wilders gaan trappen. Dit soort kutkindjes bedreigingen is voor wilders reden om met een peloton engerds door steden te paraderen (en terloops onschuldige voorbijgangers te mishandelen) Alsof Femke Halsema of Aboutaleb niet dit soort bedreigingen aan hun broek hebben gehad terwijl die dat niet uitbuiten.

  Als jij een Krapuulsite maakt kun je er toch donder op zeggen dat je eens een doorgeflipte extreem rechtse gek aan je adres krijgt. Ik zou zeggen neem een voorbeeld aan Youp van het Hek:

  “Cabaretier Youp van ’t Hek, die zelf vlak na de moord op Pim Fortuyn vier- tot vijfhonderd dreigmails kreeg, heeft zelf nooit aangifte gedaan. ”Ik ben nooit bang geweest.” Hij zegt niet alles serieus te nemen, omdat het door internet gemakkelijk is om dreigementen te uiten. ”Dat gaat binnen drie seconden. Je schrijft: ‘Klootzak, ik sla je op je bek’, drukt op de knop en het is klaar. Het zijn enorme lafbekken die alleen anoniem iets durven zeggen,” aldus Van ’t Hek. ”

  En Ger;
  Wil je niet vergeleken worden met extreem rechts dan moet je niet op een extreem rechtse partij stemmen.
  De vergelijking met Volkert vd G. gaat mank. Wilders is openlijk extreem rechts een neonazi die alleen iets met joden heeft en daarom op een of andere raadselachtige manier niet mag vergeleken worden met extreem rechts (al doet men dat in de buitenlandse pers structureel wel naast termen als “anti-islampartij”, “fascisten” en “racisten” zoals het hoort!
  En die kogel van rechts waar het jongetje op hintte, die komt wel…een kwestie van tijd. En ja dan stel ik daar Wilders en de media daar verantwoordelijk voor.

 27. verder betreffende de herkomst van dat jochie
  http://www.nrcnext.nl/stembureaus/

  zoals je ziet heeft friesland slecht een poepje op de kaart bij bergum waar kennelijk de PVV het wel doet. De rest van de Friezen is Gelukkig net als ons Groningers niet zo gestoord.

 28. IP address [?]: 77.249.35.196 [Copy][Whois] [Reverse IP]
  IP country code: NL
  IP address country: Netherlands
  IP address state: Friesland
  IP address city: Bergum
  IP address latitude: 53.2000
  IP address longitude: 6.0000
  ISP of this IP [?]: Chello
  Organization: Chello
  Host of this IP: [?]: dhcp-077-249-035-196.chello.nl [Whois] [Trace]
  Local time in Netherlands: 2010-07-23 12:33

 29. Die actie om contact op te nemen met UPC zodat dit ventje afgesloten wordt, lijkt me wel proportioneel. Vooral omdat hij waarschijnlijk thuis woont. Dan heeft ‘ie wel wat uit te leggen aan zijn ouders (haha!), en beseft hij meteen dat zijn acties consequenties hebben; niet alleen voor hem, maar ook voor anderen.

  Hij zal dat ook aan zijn vriendjes doorkwekken, en dat leidt er weer toe dat die zich tweemaal zullen bedenken voordat ze dit soort bedreigingen uiten.

  Ik zeg: Doen!

 30. Aan die verwilderde reactie v/d hysterisch persoontje kan je merken dat bij de Wilders aanhanger/kneuzen 😉 de instincten sterker zijn dan het verstand!!

 31. wat is dit voor PVV haat site?:S
  kap eens met dat domme linkse/moslim gedrag, vind je het gek dat iedereen PVV stemt?

  geen style = 10x beter, jullie zijn waardeloze linkse facisten..

  mocht ik 1 van jullie ooit tegenkomen, reken dan maar op een aantal klappen of een kogel door je kop

  Mocht iemand zich aangesproken voelen en zin en/of tijd hebben om dit heerschap aan te geven wegens bedreiging; zijn IP is 77.249.35.196.

  Is een internetverbinding van Chello!

 32. Hoop dat de pvv ook eens aan de oudere mensen denken met 40 dienst jaren bij 1 bedrijf zjn paar jaar geleden mocht je dan stoppen maar is ook al afgenomen door die andre regeering.
  HOOP dat PVV dat weer terug haalt.
  Ik vind en wel meer mensen 40 dienstjaren dan stoppen bij dat bedrijf.
  Kan ik teminste iets anders doen niet meer lange reizen naar dit bedrijf maken wat vroeger goed was maar nu heeeeeeel slecht.
  PVV hoop echt dat jullie hier ook naar kijken.
  Gr.PVV STEMMER.

 33. http://www.telegraaf.nl/binnenland/7718914/__Straat_verlost_van__Tokkies___.html?sn=binnenland,buitenland
  Geen dreigbriefjes?

  Misschien wel dreigmailtjes? 😉

  #45 Tahira Mohammed

  Realiseert u zich dat het voor de kop schieten van J.v.d.Heuvel voor u de “doodstraf” betekent?
  Uw “Heer” Geert gaat die op verzoek van de tokkies/hufters in Nederland weer invoeren.
  Hoe is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk de elektrische stoel? Of een ouderwetse valbijl/hufter? Die dat werk gaat doen?

  Voor u is er hoop. Gezien uw nick heeft u nog een kans. Nu nog een leraar zoeken. 😎
  Tahira Mohammed

  #46 l.grosser

  “Hoop dat de pvv ook eens aan de oudere mensen denken”

  Kijk van mensen zoals u moet de “Heer” Geert het hebben. U hebt niet opgelet 🙄 de ochtend na de verkiezingen heeft de “Heer” de oudere mens al laten vallen. De “Heer” had alleen nog wat stemmen nodig van de “achterlijke” ouderen in Nederland. 😎

 34. Dit is wat de Nederlandse burgers staat te wachten straks met de intrede van de opkomende Bruin I (VVD, CDA PVV) – regering:

  Tahira Mohammed Schreef:

  mocht ik 1 van jullie ooit tegenkomen, reken dan maar op een aantal klappen of een kogel door je kop

Reacties zijn gesloten.