Belastingdienst deed jaar geleden al aangifte tegen Van Rey (VVD)

Welja:

De Belastingdienst had Jos van Rey, de voormalige Roermondse wethouder die wordt verdacht van corruptie, vorig jaar al in het vizier. Een ambtenaar van de plaatselijke Belastingdienst deed in maart 2012 al aangifte tegen Van Rey (NOS).

Dat betekent dat Van Rey nog een jaar de tijd had om zijn spoortjes te wissen, maar ook nog een jaar de tijd had om zich onkwetsbaar te wanen. Hij stond gesignaleerd als corrupte VVD’er maar toch zette hij nog een 35m hoge zuil neer ter ere van zijn VVD-staatssecretarisvriendje. En ook stond niks hem in de weg om zijn VVD-burgemeesterskandidaatvriendje vraagjes en antwoordjes in te fluisteren. Je vraagt je ook af: zo’n aangifte van de belastingdienst, betekent zoiets nog iets? We zijn nu een jaar verder hoor. Zal ik dan voortaan ook gewoon mijn reet afvegen met wat de belastingdienst van mij vindt? Lijkt me eigenlijk best een goed idee. Oh ja ik zou nog VVD-lid worden snel formuliertje opsturen.

2 gedachten over “Belastingdienst deed jaar geleden al aangifte tegen Van Rey (VVD)”

  1. Voorwaarde voor het antwoord op jje vraag over het papiertje, reet afwegen en de Belastingdienst is dat je allereerst verplicht lid van VVD moet worden.

    Daarna wordt de zaak vanzelf geregeld en sta je als VVD-er zijnde boven alle wetten waaraan de gewone Nederlanders onderworpen zijn.

  2. Ja ,je moet zeker bij bepaalde groeperingen horen wil je dat soort vertragingen gedaan krijgen ,vandaar natuurlijk dat belasting kantoor in roermond .Vraag me alleen af of dat ook voor een gewone burger in dit land geld ,denk het niet ,althans is mijn ondervinding .

Reacties zijn gesloten.