9 gedachten over “De nieuwe fractiekamer van de PVV”

 1. Ik stuur ‘m door aan mijn oude tante in de Kibbutz. Ze is wel wat gewend. Misschien schrijft ze nog wel een leuk briefje aan de PVV. :mrgreen: :mrgreen:

 2. Wat leuk, PVV’ers zijn dus echt een parodie op zichzelf zonder dat ze het door hebben. Nu nog een foto van hun fractiedartbord met daarop de met pijltjes doorboorde pasfoto’s van Job Cohen, Alexander Pechtold en Femke Halsema. En een grote poster met Wilders verkleed als Uncle Sam met de tekst: “I want you for the P.V.V.-army” zou ook heel aardig zijn. Misschien kan een creatieve geest hier al een beetje over fotoshoppen. :mrgreen:

 3. Ben zelf helaas niet zo technisch. Daarom deze oproep/voorzet. Maar wat ontzettend grappig dat die foto met de Israëlische vlag echt is, vooral omdat het zo triest is.

 4. Ahhh zie ik daar een israelische vlag op de achtergrond. kuch kuch dubbele loyaliteit 😎

 5. Ik kan ’t wel begrijpen als mensen die zichzelf nationalistisch noemen stemmen op een nationalistische partij. Dat is namelijk logisch, net zoals het logisch is dat overwegend links georienteerde kiezers in ’t algemeen niet zullen stemmen op een rechtse partij.

  Maar ik begin nu wel medelijden te krijgen met de PVV aanhangers die nog steeds de PVV steunen. De PVV pretendeert een nationalistische partij te zijn en dat is ook 1 v.d. belangrijke redenen waarom mensen op die partij stemmen maar als ik naar deze foto kijk dan blijkt dat de PVV helemaal geen nationalistische partij is. Een echte nationalistische partij hangt namelijk geen grote vlag van een vreemde mogendheid op in de eigen fractiekamer, ik zie niet eens een exemplaar v.d. nederlandse vlag.
  De PVV bewijst dat je zelfs met 1 enkele nationaliteit een dubbele loyaliteit kan hebben 😀

  Diegene die de PVV nog steunen omdat ze ervan uit gaan dat ’t een nationalistische partij zijn nu wel een stelletje sukkeltjes 😎

Reacties zijn gesloten.