Kiezers vinden oorlog tegen de islam met Israël als front goed idee voor Nederland

it-clown4-150x150Maurice de hond heeft weer eens een toponderzoekje verricht: de Nederlandse kiezer ziet Kopvoddentaxkabinet Bruin I helemaal zitten;

Gedoogsteun van de PVV aan een minderheidskabinet van VVD/CDA vindt 63 procent van de Nederlanders een goed plan. Dat blijkt zondag uit een onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond. Onder kiezers van zowel PVV, VVD als CDA ligt dat percentage zelfs boven de 80 procent. (Telegraaf)

De vraag is nu welke standpunten van de PVV de Nederlandse kiezer allemaal ziet zitten als regeringsbeleid van KKK (Kopvoddentax, Koranverbod, Knieschoten) regering Bruin I (Wilders gaat heus niet voor niets zo’n kabinetje gedogen en wil daar dus iets voor terug).

Is dat:
~ Oorlog tussen het westen en de islam met Israël als front?
~ “De strijd tegen de islam” als kernpunt van “ons” buitenlands beleid?
~ Nieuwe alternatieve straf waar geen rechter aan te pas hoeft te komen: het knieschot (IRA stijl) niet in “het been”; maar in de knie?
~ Afschaffen vrijheid van meningsuiting / Koranverbod?
~ Administratieve detentie: een nieuw juridisch systeem: iedereen waarvan “iedereen weet dat er iets mee aan de hand is” (woorden Hero Brinkman) wordt voor onbepaalde tijd opgesloten, zonder vorm van proces?
~Etnische registratie voor iedereen?
~ Uit Europa gooien van iedere moslim die iets anti-westers “denkt”?
~Een duizendkoppige straatterreureenheid “die kan worden ingezet ook als linkse burgemeesters dat niet willen”.?
Of toch maar:
~ Artikel 1 van de grondwet (het anti-discriminatie artikel) wordt vervangen door een discriminatie artikel. Zuid-Afrika stijl?
~ De handhaving van de hypotheekrente aftrek?

Aankruisen wat van toepassing is.

P.S.: Ik heb Maurice de Hond al eens gevraagd om bovenstaande te onderzoeken maar hij bleef stil. Vraag het hem ook eens 😆

19 gedachten over “Kiezers vinden oorlog tegen de islam met Israël als front goed idee voor Nederland”

 1. Oh jee, hier gaan we weer. Weer zo’n fris links figuur dat ervan overtuigd is dat het Nederlandse volk niet in staat is zelf na te denken en dat er voor hen gedacht moet worden. Niet in staat tot enige zelfreflectie vind hij/zij dat de burger tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden en dat zal hij/zij wel even doen en vertellen wat voor een rampen er over ons komen als de PVV zelfs maar in de buurt van de tweede kamer komt. Een typisch exponent van de jaren 80. Alstublieft, bespaar ons uw beschouwingen, je kunt er hooguit om lachen.

 2. Ik herhaal gewoon standpunten van de PVV dat moet jij toch toejuichen of niet soms. Heb jij daar ook een inhoudelijke reactie op trouwens.

 3. Gedoogsteun van de PVV aan een minderheidskabinet van VVD/CDA vindt 63 procent van de Nederlanders een goed plan.

  Er wordt weer eens fors gerotzooid met statistiek. Het staat ook in de Volkskrant, maar het is niet wat er staat in de opiniepeiling van Maurice de Hond.

  De vraag was: Q14: Wilders heeft aangegeven dat hij
  eventueel zal instemmen met een regering van
  VVD+CDA met gedoogsteun van PVV. Vindt u
  dat een goede opstelling van Wilders?
  Als je die vraag in de context bekijkt: hij wordt voorafgegaan door een vraag naar het Favoriete kabinet (Q12). Daar is “maar” 40% voor een kabinet met de PVV er in en heeft nog 5% een voorkeur voor gedogen door de PVV. Hoe zo meerderheid? 55% wil een kabinet zonder enige bemoeienis van de PVV, niet er in, en ook niet gedogen.

  Bron: https://n7.noties.nl/peil.nl/

 4. Oh ja nu zie ik het. 63% vindt het een goede opstelling van Wilders. De Telegraaf loopt de boel weer te bedriegen ook. Nou fraai is dat.

 5. Je had dus moeten lezen: 63% van de Nederlanders vindt dat, als er geen ander kabinet te maken is, het gedogen door de PVV een optie.

  Dat is ook dom, maar heel iets anders dan het een goed plan vinden.

 6. Als je de peiling-resultaten verder vergelijkt met het telegraaf bericht dan is het weer eens supersuggestief en verdraaiing van feiten van deze krant. Dit is schande.
  40% ziet kabinet met pvv zitten, 48% niet. Rest geen mening. Is anders dan dit bericht.

 7. Ik heb altijd een naunceknop in mijn hoofd als ik de naam Maurice de Hond hoor.

 8. doe niet zo paranoia allemaal.geef rechts ook eens de kans het te proberen.we zitten al jaren vast aan die linkse idioten en ze maken er een potje van!Alles wat onze opa`s en oma`s/ouders hebben opgebouwd wordt kapot gemaakt door links en als dank mogen ze wegrotten in verpleeghuizen met te weinig personeel.Bedankt links!

 9. @14: je opa en oma en je ouders waren ook behoorlijk links hoor! Waar dacht je dat Drees (sr) in het verhaal thuis hoort? En als je zo begaan bent met het slechte zorg-systeem (dat vooral uit de koker van ’t CDA komt), kun je beter links stemmen dan rechts.

  “geef rechts ook eens een kans om te regeren, we zitten al jaren vast aan die linkse idioten”

  – tussen 1966 en 1989 vooral rechts en maar één serieus links kabinet (1973-33 den Uil) – daarna paars(is dus met VVD) en daarna vier keer Balkenende, drie keer over rechts — hoe zo “ook eens” – me dunkt rechts had kansen zat.

 10. ja peilingen en de telegraaf sprak de hoofdredacteur er overaan ken het watje van vroeger.heb een ban mag niks meer vermelden, Gelukkig hier nog wel, Wat takki zegt zit een hoop in geen breek ijzer tussen te krijgen, ten zij hij begrijpt dat opa niet rechts was Als hij dan voor wilders is (gelet op wilders stand punten) (recht van de sterksten) wat moeten we dan ingodsnaam met verpleeg tehuizen al dat voedsel in oma pleuren die niet meer wil leven! “Maar omdat men medelij met zich zelf heeft” of menswaardigheid in het vaandel schrijft (TAKKI) Dat gevoel moet uitgesteld worden? dus kan oma toch niet natuurlijk sterven we verlengen die hap nu op het eind van het liedje zal wilders heel snel de stekker uit de gezondheid zorg trekken of zo gezegd van de beademing machine van oma Nee nu nog niet over enkele jaren als je wilders laat schuiven maar takki heeft en punt

  klopt het wel wat ik nu weer es zeg?

 11. Pingback: Taliban prijst de theedrinkende Job. – Krapuul

Reacties zijn gesloten.