Weird Gilders onthult, hoe de PVV zwijnde bij het Leerdamse varkensincident!

psycho chainsaw rockaliens2

Weird Gilders meldt:

Al zijn de PVV-kamervragers nog zo snel – Weird Gilders achterhaalt ze wel!

“Op mijn tafel belandden twee series schriftelijke vragen van PVV-kamerleden, die, om redenen die de lezer straks duidelijk zullen worden, beide in de prullenmand zijn verdwenen.”

TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL

21 JULI 2010

Vragen van het Lid Dion Graus (PVV) aan de Ministers van Welzijn en van Landbouw.

 1. Is het de Ministers bekend, dat rijkssubsidie wordt verstrekt aan het exposeren van “kunstwerken” in gesubsidieerde instellingen, zoals de Linge-Kliniek in de gemeente Leerdam?
 2. Nu de kosten voor de gezondheidszorg steeds meer de pan uitreizen rijzen, achten de Ministers de besteding van overheidsgeld aan dergelijke linkse hobbies budgettair verantwoord?
 3. Waar in bovengenoemde kliniek nu op onze kosten een schilderes haar liefde voor biggen en oudere varkens uitleeft, is het de ministers niet opgevallen, dat dit thema onderdeel vormde van de linkse agitatie tegen de hardwerkende mensen in de varkenshouderij, die deze industrie in ons land grote schade heeft toegebracht, heeft geleid to delocatie van het bedrijf naar derde-wereld-landen, waaronder ook moslim-landen?
 4. “Liefde voor het Varken” was zogenaamd het motief van sommige linkse intellectuelen, om de Dierenpartij te steunen. De schilderes brengt dit idee op subliminale wijze over op de nietsvermoedende patiënten, die grotendeels uit agrarisch milieu afkomstig zijn. Berust deze agitatie op kabinetsbeleid?
 5. Zijn de ministers bereid, om de aanstootgevende linkse werken onmiddellijk uit genoemde kliniek te doen verwijderen?
 6. Hoeveel besparing op het Welzijns- en Kunstbudget zal stopzetting van de begunstiging van moderne linkse kunstenaars opleveren, indien hun werken worden vervangen door reproducties van kunstwerken uit onze Geschiedenis, zoals portretten van Admiraal Michiel De Ruyter, Nederlandse- en Israelische Vlaggen en officiële foto’s van Geert Wilders?
 7. Willen de Ministers meedelen, hoeveel personen van vreemde herkomst, met name uit moslim-landen, in het bestuur van de Linge-Kliniek zijn opgenomen, alsmede in die van andere besturen in de Gezondheidszorg? Zo neen, waarom niet?

“Goeie vragen, Dion!”, zei fractie-coordinatrice Fleur Agema, en stuurde ze direct (na verbetering van spelfouten) door daar het Kamerpresidium.

De volgende dag had PVV-kamerlid Sietze Fritsma het Algemeen Dagblad gelezen en stelde meteen de volgende  schriftelijke vragen:

TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL
22 JULI 2010

Vragen van het Lid S. Fritsma (PVV) aan de Ministers van Welzijn en van Landbouw

 1. Is het de Ministers bekend (Algemeen Dagblad van heden), dat het bestuur van de Linge-Kliniek te Leerdam op enkele vraag van een patiente, een vijftal kunstwerken, varkens voorstellend, uit het gebouw heeft verwijderd onder het motief, dat de voorgestelde diersoort wel eens bezwaar zou kunnen oproepen van patiënten die de fascistische ideologie aanhangen, die bekend staat onder de naam “Islam”?
 2. Is het tegenwoordig Rijksbeleid, om kunstwerken te selecteren vanuit de vraag, of zij al dan niet “beledigend” zouden kunnen zijn voor de aanhangers van de ideologie van het terrorisme?
 3. Indien de vorige vraag bevestigend werd beantwoord, is hier dan niet sprake van een buigen voor bedreiging en geweld? Indien de vorige vraag niet bevestigend werd beantwoord, wilt u dan onmiddellijk het bestuur van de Kliniek opdragen, genoemde kunstwerken weer te exposeren?
 4. Stemt u in met het standpunt van de PVV, dat moslims in alle openbare ruimten geconfronteerd dienen te worden met de vaste waarden van onze cultuur? Zo ja, bent u dan bereid te bevorderen, dat in ALLE instellingen van Gezondheidszorg varkensportretten worden opgehangen? Zo neen, waarom niet?
 5. Willen de Ministers meedelen, hoeveel personen van vreemde herkomst, met name uit moslim-landen, in het bestuur van de Linge-Kliniek zijn opgenomen, alsmede in die van andere besturen in de Gezondheidszorg? Zo neen, waarom niet?

“Goeie vragen, Sietze!”, zei fractie-coordinatrice Fleur Agema, en stuurde ze meteen door naar het Kamerpresidium.

Arme Fleur! Wilders was met vakantie en het hoofd loopt haar om met al die nieuwe fractieleden en de taak om steeds maar nieuwe Israelische vlaggen en T-shirts te borduren.
Begrijpelijk, dat iemand dan sommige dingen ontgaan!

Beide vragen waren immers geheel in overeenstemming met de hoofdpunten uit het partijprogram en qua vorm prima passend in het PVV-Vragen-Format?

Jammer genoeg, krabde een ambtelijk medewerker van het Kamerpresidium zich bij het zien van beide vragenseries zich eens op het hoofd. “Zijn dit soms Krapuul-vragen?”, moet hij gedacht hebben. Hij belde Fleur, en na enige uitleg, zag Fleur ook wel, dat het zo niet kon. Vragen ingetrokken.
OEF! Je kan wel zeggen, dat de PVV hier gezwijnd heeft!

Weird Gilders is DE man om dergelijke varkentjes te wassen! Hij heeft nu niet alleen het Wilders-beledigt-Mohammed Format onder de knie, maar ook het PVV-Kamervragen Format. Zijn grote voorbeeld is Sacha Baron Cohen, vooral in diens rol van Borat. Maar Borat is méér dan een Format…

37 gedachten over “Weird Gilders onthult, hoe de PVV zwijnde bij het Leerdamse varkensincident!”

 1. Wanneer is deze zwijnerij nu eindelijk eens afgelopen?

  Demonisering van Het Varken. Een edel dier.

 2. Ben benieuwd hoelang het duurt voor dat jullie de spelling fouten uit dit artikel halen. Petje af voor fleur. Je moet maar eens zo’n organisatie mogen leiden. Met naast je een heel aantal linkse rakkers die daarnaast blijkbaar ook nog eens een aandeel in deze website hebben.

 3. klinkt niet helemaal kosher dit verhaal… 😀

  Vind trouwens niet dat de berichten de prullenbak in kunnen. Ik zie ze graag in de telegraaf. Kunnen we zien met welk nuttig werk onze graaijers Graus en Fritsma bezig zijn van onze belastingcenten.

 4. blijkbaar ook nog eens een aandeel in deze website hebben.

  Sinds wanneer is men in eerlijk-rechtsche kringen tegenstander van het aandeelhouderschap?

 5. Ja ik zou zeggen: word ook aandeelhouder. Zie donatieknop rechtsboven. 😆

 6. LOL
  Wat een vuile (gelieve door te halen wat niet van toepassing is) zwijne/Jodenstreken toch!
  Hoe durft men zomaar publiekelijk ongestelde vragen van mw. Agema te publiceren?

 7. @jvdheuvel,

  Ik weet dat Wilders zelfs de beste Israëlische advocaten heeft ingehuurd om de nieuwe uitgave van het Joodse International Zionist Weekly tegen te houden.
  http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2r3h8x1&s=3

  Ik heb via een special zoek-scriptje het betreffende interview van een Israëlische webserver weten te halen. Wilders was kennelijk dronken toen hij dat interview gaf, want het liegt er allemaal niet om wat hij stelde.

  Misschien leuk om dat interview op Krapuul te plaatsen? Dan kunnen alle PVV stemmers zelf eens lezen hoe Geert over zijn eigen PVV ‘kiezersvee’ denkt. Het interview is overigens wel in het Engels. Maar aangezien de gemiddelde Krapuul bezoeker hoogopgeleid is zal dat vast geen problemen geven.

 8. Zo ziet u maar, PVV-kamervragen zijn altijd op 2 manieren te interpreteren.

  @ 6 Yair

  Ik ben af en toe ontsteld door jouw manier van argumenteren. In jouw comments heb je het vaak over Joden en Zionisten. Ik mag hopen dat je geen antisemiet ben.

 9. @Yaïr Weisstein gelieve een beetje te dimmen over die Joden inderdaad. Het leuke is er nu vanaf.

 10. Nee, in Limburg zijn we nog niet gelijkgeschakeld, gelukkig. En nee, de overgrote meerderheid heeft niet op Wilders gestemd. Tja, maar die stomme ‘boeren’ ………waren slim en gaven zels jou en trap onder je reet, niet luisteren is dan allemaal voelen en hou es op met zelf geklaag wie in de godsnaam bracht ned naar de klote wij allemaal incl isra en amerika bla bla bla wil je nog es wat vermelden jullie allemaal (waar waren jullie?) of gaan we klagen en aan elkaar vragen stellen over de die klote wilders ? nu je gehele bijdrage heeft also hier tot een conclusie !!! je kan en wij kunnen niks !! jij zult nooit weten en ik misschien niet?? het (das kapitaal wint) fasisme en ik was daar !!

 11. nu je bent welkom maar voor je het doet ben de nederlandse taal aan het op halen mag jij nu es vertellen hoe we het allemaal moeten doen en daarna als nederland helemaal door jou is geregeld mag jij zeggen mister roosjen jou commentaar gaat naar de prubbelbak want ik weet wat of topic is, en zal jouw en wilders nu effe de bek snoeren want rechts is rechts links is links ga je rechtdoor kom je op krapuul en ik ben de waarheid het licht en het leven hallee luuuja? vd heuvel beantwoord je nog niet de vraag waarom geert je is gepaseerd in nederland en de dienst uit maakt en jij en anderen klaagen over limburgers ?? wat moeten we dan met de moslims die wonen en straatje verder je noemt limburgerse nederlanders nu al niet eens bij de naam laat staan een ander???? (welk cultuur?) de friesen zo als ik hebben een andere menig als de limburgers dus wat ik stem of doe is bij voorbeeld gedoemd bij jou? als het wilders is tja zijn nog al wat op krapuul die me nu gaan haten

 12. onvermogen ontstond op het moment wij 21 jaar geleden vrij partijen mochten op richten het on vermogen onstaat als wij de waarheid op tafel klappen en zeggen en de ander glimlacht of grijnst en daar na ook nog beweren ik heb het niet zo geziem

 13. weet je wie ik volg en tijdje alle stellingen en antwoorden begrijp in de godsnaam niet het woord ongesteld? bloed ? de rode haan ? ken er vele rooie!! plaats die onder zakken vullers op langer termijn maar ongesteld ? tja weet dat het mijn moeder en vrouw over komt en maar ?? maar valt ongesteld ook niet onder herhaald en nonzins? of topic today ok?

 14. gebrek aan wilskracht sterksten overleven
  overal te wereld of draai je nu om in zielig heid van een enkel bestaand mens (en) dat misschien 100 jaar leeft? effe verder denken dat je eigen pap

 15. Ik ben het helemaal met u eens, @Roosjen, als ik u goed versta. Mijn glimlach geldt het Narrenschip, niet U. @tibaert: je weet, Erasmus zette de toon, begin zestiende eeuw. Magistraal!
  roosjen Schreef:

  onvermogen ontstond op het moment wij 21 jaar geleden vrij partijen mochten op richten het on vermogen onstaat als wij de waarheid op tafel klappen en zeggen en de ander glimlacht of grijnst en daar na ook nog beweren ik heb het niet zo geziem

  Vinden jullie ook niet, dat een maffia die een Wilders-kalifaat wil oprichten, niet in het partijenlandschap van de 21ste eeuw thuishoort?

 16. als een bus dat bedoel ik sterksten over leven toch nooit naar een filmpje gekeken ? de leeuw pakt het zwakste prooi ben blij dat onze nieuwe koning door voorvaderen in friesland verwekt is ik zal niet vergeten niet te zeggen dat ons koningkrijk uit friesen bestaat vraag maar es waar de koninklijke fam in friesland vertoefde ? sneek koudum dokkum ? das ruim 20 jaar voor de oorlog tevens in de tijd van napoleon gelul ? ga es verder als je neus lang is het klopt voor geen meter hele koningkrijk bestaat uit klei boeren tegendeel graag kom ik nooit weer op krapuul

 17. Oh Roosjen, met een goede editor maken we j een dichteres met de oplage van Neeltje Maria Min:

  roosjen Schreef:

  het onvermogen ontstond op het moment dat
  wij 21 jaar geleden vrij partijen mochten oprichten
  het onvermogen onstaat als wij de waarheid op tafel klappen
  het onvermogen onstaat als wij zeggen en de ander glimlacht of grijnst
  en daarna ook nog beweren ik heb het niet zo gezien

  Mooi, maar wat het betekent?

 18. Hoop niet dat mijn varkentje ➡ de pvv heeft bewogen om deze vragen te stellen.

 19. eindig ik met de woorden van erasmus ooit zei ?
  omdat ik niet weet!
  Maar mijn verstand zegt ik tracht een ander de toekomst tegeven, die we al zolang wisten, het voer wat wij ons zelf toedienen is ons zelfs vernietigings drang!!
  Ik tracht jullie en les te geven zei ERASMUS (een simpele leer meester was het eigenlijk ) doch ik heb hem hoog in mijn vaandel! Die ooit eens zei >>> nooit zal ik echt weten maar ik tracht te begrijpen (en je krijgt je cijfer?. einde verhaal.
  Zou wilders niet) hoe vergiftiging dan ook de levens lessen weten? inkrimping van de bevolking ? of komt er een andere wilders, of moeten we intligentie op deze site geloven! leven pappe en nat houden.
  En doen we het al onbewust?? het terug brengen van de mens? weg met moslims? dood de joden ??? welke bevolking dan ook!! dood ze ?? (de keuken tafel)
  Of dat we ander geleerden uit het verleden kunnen aan schrijven er bij halen ik drijf nu ver
  Alles heeft een opkomst en ondergang door de eeuwen heen.
  De aarde is ook vol dus wilders krijgt een hele taak om de overbevolking uit te roeien . kijk uit!!
  Hij heeft de capiciteit er volgens mij niet voor!! tja tja effe denke waar we ons naar toe helpen! stoppen of klagen zeg je sta je voor in de rij over 20 jaar.
  Noemen ze kort gezegt nuchter (boere) verstand

 20. MrOoijer zegt: Oh Roosjen, met een goede editor maken we je een dichteres met de oplage van Neeltje Maria Min doe jij de jurk van priester Guido Gezelle aan ok!

 21. Ik heb de 1ste brief op de VK geplaatst en de inhoud van de 2e als wisseling naar overal Varkens weergegeven.

  Wat een inspanning voor Dion Graus,ik heb er vreselijk om gelachen
  ware het niet zo belabberd dat het serieus bedoeld is en gedoogsteun zou worden?
  Er wordt serieus gesproken met deze partij terwijl verheerlijking van Geert Wilders voor afbeeldingen varkens kunnen worden ingewisseld 🙄
  Dank voor plaatsen Krapuul, dit geloof je toch niet meer? Wel dus!

 22. @ Katja het wordt tijd Het Volk serieus genomen wordt, daar hoort dus ook bij dat er met Het Volk gepraat wordt en dat Het Volk regeringsdeelname meemaakt. ❗

 23. Goed idee, Katja, om de VK-lezers mee te laten genieten van de PVV-vragen uit Absurdistan! 😆
  Zouden best meer mensen kunnen doen. 😉
  Katja Schreef:

  Ik heb de 1ste brief op de VK geplaatst en de inhoud van de 2e als wisseling naar overal Varkens weergegeven.

  Wat een inspanning voor Dion Graus,ik heb er vreselijk om gelachen, ware het niet zo belabberd dat het serieus bedoeld is en gedoogsteun zou worden?

  Geddogsteun van Wilders is ongeveer de ergste nachtmerrie voor VVD en CDA. Wilders blijft vrijuit toeteren en agiteren, en hun regering kan niets terugzeggen, zolang ze van de PVV-stemmen afhankelijk zijn.
  Daar komt het dus, denk ik, 😀 niet gauw van.

 24. Het schijnt in Denemarken perfect te werken, maar de proleten daar schijnen “aardig” te zijn wat een groot verschil is met hier.

 25. Geweldig exposé over Graus Huub, het zou in dagbladen moeten staan.
  Ik weet eigenlijk niets over de Deense variant.
  Uit de oplossingen van Graus spreekt opnieuw het fascistisch en dictatoriaal kenmerk van de PVV, de overheid bepaalt wat zij aan afbeeldingen op overheidsinstellingen, de publieke ruimte, plaatst.
  Tegelijkertijd een aardig inkijkje in de hersenspoeling van Graus die er Wilderse paranoïde ideeen willekeurig op los en vast laat.
  Hersenkronkels, voer voor een lange satire, links afgebeelde tot agitatie oproepende varkens of alleen maar afgebeelde varkens waarvan er geen in alle rust rechts afgebeelden blijken te bestaan, neerlands varkens in moslim landen etc. Volslagen verstands verbijstering maar ondertussen een hele foute zeg maar bruinhemden beweging.
  Ik denk dat Wilders, ik zie hem als megalomane filosemiet, uit landsbelang wel mee moet meeregeren, maar uit is op meer macht en dit hij dit zal krijgen.
  Ik twijfelde al veel eerder of een cordon sanitaire van alle partijen niet aan de orde was geweest, korte sanerende metten ermee ook al stemt men nog uit bv. rouw over Fortuyn.
  Nu is er niets duidelijk, behalve een rechtszaak waar Wilders, whatever het vonnis, mee zal scoren.
  Het beproefde beleid om burger opstand voor te zijn, fascistoïde bewegingen zelf niet uit te nodigen,it’s the economy stupid, zou zijn om modaal in ere te houden en de kloof tussen arm en rijk niet verder te vergroten. Gezien achterliggend beleid en crisis biedt deze mogelijke remedie weinig perspectief 🙁 .

 26. Ik kan mijn eigen reflectie op teksten Graus zonder een 🙄 en 😛 te krijgen niet eens lezen.

  Als ik ze allemaal nog een keer onder de tekst loupe neem, komt het dicht bij Peter Pan en kapitein Hook op een wereld groot varkens eiland 🙄 .

 27. @Katja: Een cordon sanitaire rond W had er al lang moeten zijn!
  Katja Schreef:

  Ik denk dat Wilders, ik zie hem als megalomane filosemiet, uit landsbelang wel mee moet meeregeren, maar uit is op meer macht en dit hij dit zal krijgen.
  Ik twijfelde al veel eerder of een cordon sanitaire van alle partijen niet aan de orde was geweest, korte sanerende metten ermee ook al stemt men nog uit bv. rouw over Fortuyn.

 28. @Tibaert
  Dank je, maar don’t worry, ik ga puur van de tekst uit.
  Fascinerend, zou voor mij de moeite waard zijn me er grondig in te steken, ik heb daar nu geen tijd voor.
  Snel nog effe geskimd en Hoppa jouw info over Graus zelf in 1 zinsdeeltje al naar de oppervlakte :
  “op onze kosten een schilderes haar liefde voor biggen en oudere varkens uitleeft”‘ cq minachting voor de liefde van een vrouw, centen plaatje, woede en wrok.
  Het uitleven als contextueel walgelijk, had ik al gesignaleerd.
  ” Tja, die volkse politieke kaste… Vooral en voor alles dom zijn, is het devies. Dan ben je een van hen, zo is het toch?”
  Voor wat ze waard zijn, mijn ideeen al schiet het niets op.
  Ik weet het niet, men laat zich door Wilders niet aflatende media propaganda indoctrineren om wat voor reden dan ook.
  De pers, opiniemakers, hondse peilingen doen er een schepje bij op, zoals Trouw vandaag weer.
  Het is normaal geworden om de PVV als een dood normale democratische beweging te zien.
  Het vereist expertise om dit als maatschappelijk verschijnsel te doorgronden.
  Ik ben geen media analyse van het PVV staats rechtelijke hervormings plan tegengekomen, zoals bv. “Blijvende opheffing van het habeas corpus-beginsel…”, misschien gemist, de telegraaf zou het sowieso niet plaatsen etc.
  Ik weet ook niet in hoeverre en of dit zou helpen om tot inzicht te komen dat de Wilders pvv een hele foute beweging is.
  Eenmaal geindoctrineerd, waarvan ik overigens vind dat,uitzonderingen daar gelaten, men er zelf verantwoordelijk voor is er voor open te hebben gestaan,blijft men Wilders geloven, overal bewijs van zijn waarheid in zien En verantwoordelijk voor het verder mee gaan omdat men zich met 24 zetels niet meer zou schamen om een vorm van racisme zelf aan te hangen, zat er al in idee. “”It’s the economy stupid” zal als deel antwoord voor alle verschijnselen opgaan. En weer niet voor volksmenner Wilders en zijn bruinhemders,volksvertegenwoordigers, opgaan.
  Dat was het. Het schiet helemaal niet op om met geestes legers Wilders en PVV bezig te zijn, blijft even niets over om blij van te worden 😯 🙁
  Wellicht hebben reaguurders eenduidiger inzichten dan ik, ik loop er in vast en dat bevalt mij niet :mrgreen: .
  Nou ja, genoeg over om wel 😛
  Gegroet

 29. @Alphonse Scaf,

  Dank voor begrip en aanmoediging!
  “”Als je me anderhalf jaar geleden had gevraagd of ik me druk zou maken over Wilders en zijn orakeltaal had ik je uitgelachen”.

  Precies maar ook hoe vreselijk er nu wel me bezig te moeten zijn, er geen andere weg voor handen is dan op de media zoveel mogelijk tegen geluid te laten horen.
  En ja het is de kunst om vooral bij eigen expertise te blijven, voeg daar eigenheid aan toe.
  En niet verstrikt te raken in een vruchteloze dialectiek en de ijdele hoop, tegen beter weten in dat er eenduidiger ways out zijn.
  “”Inmiddels realiseer ik me dat we met een figuur van doen hebben die wel eens geschiedenis zou kunnen schrijven”

  Zoals the witches Macbeth influisterde :
  ‘Fair is Foul and Foul is Fair” ❗
  betoverde Wilders zijn Pvvérs

  Zicht op einde Wilders One Man Bloody Mission is niet in zicht 🙄

  Einde tegengeluid ook niet 😎

  Take care en succes ermee allemaal ❗

Reacties zijn gesloten.