Lekker geloofwaardig motto van dit kabinet: ‘gedraag je’

Het kabinet heeft een motto: ‘gedraag je‘. Aldus refdag, de site die je alleen moet betreden als je bent voorzien van crucifix, strengen knoflook, en liters wijwater. Echt briljant motto ook. Van dit kabinet van Markio Ruttio, de pathologisch liegende sorry-premier, een onbekend aantal graaiende ministers die uit de statistieken worden gehouden omdat wij niet mogen weten hoeveel ze graaien, een partij die met SP-achtige standpunten campagne voerde tegen asociaal rotbeleid, en vervolgens 77% van het verkiezingsprogramma van die andere asociale rotpartij implementeert, en die asociale rotpartij zelf die in de boeken staat als de meest corrupte partij die we ooit gekend hebben, nog erger dan de KVP, een partij die affiches ophangt over “handen uit de mouwen” en ondertussen tienduizenden mensen PER MAAND de uitkering in jaagt. En nou moeten we the people ons gedragen? Sure.

2 gedachten over “Lekker geloofwaardig motto van dit kabinet: ‘gedraag je’”

  1. Een kabinet wat het zelf niet al te nouw neemt omtrend regels en fatsoen ,moet niet verwachten dat zijn bevolking dat dan wel zou doen aangezien die zelfde bevolking dagelijks geconfronteerd word met onfatsoenlijke regels opgelegd door dezelfde regering .Die regering die zorgt voor tweespalt en tweedeling onder zijn bevolking en dan verwachten dat die zelfde bevolking zich volgzaam en netjes blijft gedragen ,of te wel u gedraagt u of wij nemen in de toekomst maatregelen

  2. Ik zag deze posters reeds overal hangen:

    GEDRAAG JE!

    Met Van Rey uit Roermond die met de wijsvinger naar de vermoedelijke lezer wijst, streng gezicht met voltallige VVD-fractie achter hem slap lachend.

    Ze lachen zich echt rot over ons….

Reacties zijn gesloten.