Barack Hussein Obama de moslim die de islam moet afzweren van Geert

Girts vriendin de rabiate hysterica Pamela Geller schreef samen met Girts vriend Rober Spencer een boek over Obama (president v.d. USA, die dus) met op de achterflap een aanbevelingstekst van Girt himself:

‘Dit boek is een angstaanjagende analyse van de wijze waarop het beleid van president Barack Obama de fundering van Amerika’s leidende rol in de wereld stukje bij beetje afbreekt. Het ontmaskert zijn filosofie van bijna universele “morele gelijkwaardigheid”: een filosofie die het evenbeeld is van het cultuurrelativisme dat de afgelopen decennia Europa heeft vergiftigd. Amerika is de laatste overlevende en het is van essentieel belang dat Europeanen de zienswijze van Amerikaanse burgers overnemen en leren onbeschaamd trots op hun erfgoed te zijn. Dit is een ongelooflijk fascinerend boek dat tegelijkertijd een buitengewoon verontrustende boodschap bevat die we ons allemaal moeten aantrekken.’ (VN)

Zoals VN terecht opmerkt is dit iets wat Girt en Maxime even moeten doorspreken bij de formatie van hun kabinet want voor hun oorlog tegen de islam met Israël als front hebben Girt en Maxime natuurlijk wel een betrouwbare strijdmakker in het Witte Huis nodig.

5 gedachten over “Barack Hussein Obama de moslim die de islam moet afzweren van Geert”

 1. En wat is de boodschap die wij ons ter harte moeten nemen? Allereerst dat Obama een ‘islamofiel’ is, behept met een ‘overweldigend verlangen om zich te onderwerpen aan de islamitische wereld’. Zo’n man wil natuurlijk ‘de zachte sharia aan Amerika opleggen’ en ‘negeert de dreiging van de jihad’. Obama, die door Geller nadrukkelijk Barack Hussein Obama wordt genoemd, had het zelfs gepresteerd om de gangbare beschrijving van Amerika als een ‘joods-christelijke natie’ weg te laten. Het was ‘veelzeggend’, waarschuwt Geller. Daarmee probeerde Obama ‘het enorme aandeel die de joden in het Amerikaanse succesverhaal hebben gespeeld te reduceren, zelfs compleet uit te wissen’. ‘De joods-christelijke traditie, het essentiële DNA van Amerikaanse principes, ideeën en bestuur moest vervangen worden door een vals verhaal en een gevaarlijk idee – een “islamo-christelijke” ethiek.’

  Volgens Geller is dit het bewijs dat Obama het bestaan van Israël in gevaar brengt. Obama omringt zich, schrijft Geller, met ‘antisemieten en haters van Israël’. Obama is ‘de meest anti-Israëlische president sinds de stichting van de staat Israël’. Zij beschuldigt hem zelfs van etnische zuivering. Want Obama’s beleid tegen uitbreiding van Joodse nederzettingen (overigens identiek aan dat van zijn voorgangers), heeft de ‘etnische zuivering van Joden uit delen van het Joodse thuisland, waaronder delen van Jeruzalem’, tot gevolg.
  En waar komt Obama’s ‘antipathie’ tegen Israël vandaan? De kiem ligt in zijn jeugd, wat Geller ‘zijn indoctrinatie’ noemt.

  Jeetje enige zelfreflectie is Pam de wijndrinkert vreemd. Lunatic Fringe- alert. 😥

 2. We moeten Wilders niet competent achten het boek al gelezen te hebben (de vraag is of zijn kennis van het Engels überhaupt toereikend zou zijn), het is simpelweg een verklaring ten gunste van de auteurs bij voorbaat. Engelstalige uitgeverijen hebben graag aanbevelende teksten op achterplat of stofomslag.

  Wilders wordt toch geen minister van buitenlandse zaken, mogen we aannemen.

 3. Nu de kamerverkiezingen voorbij zijn, vertoont Wilders zich onbeschaamd met zijn èchte vrienden en vriendinnen. Pamela Geller werd door Loonwatch betrapt op pacteren met neo-nazis en holocaust-ontkenners. Robert Spencer vervalst aan de lopende band Koran-citaten. Wilders’ belangrijkste GWIFA-bondgenoot in Duitsland is Stephan Herre van de PI-haat-blog, die geen moeite heeft met de meest primitieve homo-haat.
  Voor Wilders is Nazi-sympathie en homo-haat alleen verwerpelijk als ze van moslim-kant komen.
  Bij zijn foute vriendjes allerwegen, levert dat geen probleem op.
  Of toch wel?
  Even wakker worden, dames en heren journalisten!

 4. Huib Schreef:

  Even wakker worden, dames en heren journalisten!

  je verwachtingen wat Journaile betreft zijn verouderd Huib , met uitzondering van wat restjes journalistiek bij de Groene en VN hebben de zgn Media een ruk naar rechts gemaakt waar de trompettteraar uit”Die Blechtrommel ” nog een puntje aan kan zuigen..
  De Volkskrant publiceerd zonder schroom de strip Sigmund waar de Burka-babes als humor gepresenteerd worden maar ondertussen wel Wildersiaanse vooroordelen over Moslims bevestigen ..
  Trouw geeft al jaren een podium aan de Moslim hater ephimenco en gaf de kruisvaarder Ben Kok laast grootschalig een podium om zijn gif te verspreiden .

Reacties zijn gesloten.