Gezocht: mol om VVD van binnenuit te slopen

VVD
VVD
Vacature: De Tweede Kamerfractie van de VVD zoekt een Heusche Online Communicatiespecialist.

Je moet verstand hebben van Twitter en de term “reaguurders” is je niet onbekend.Je moet kunnen googelen en daarnaast ben je een kei op het gebied van feestboek. Je wordt verantwoordelijk voor de online communicatie(uitingen) van de Firma List & Bedrog. Ze waren kennelijk hun gepapegaai met top super wow zelf ook een beetje beu.

Je krijgt uiteraard vorstelijk betaald.

Waar wacht je nog op? Solliciteren.

6 gedachten over “Gezocht: mol om VVD van binnenuit te slopen”

  1. Ik dacht eerder dat de vvd naar aanleiding van rutte zijn antwoord op spekman zijn gejank en het gezeik van die andere vvd randdebiel omtren de sociale media ,er een totaal verbod zou komen .Vooral vanwege de geuite wanklanken omtrend het huidige beleid van dezecoalitie .Je zou dat zomaar kunnen verwachten van deze donkerbruine maatschapij verkrachters .Ik denk dat rutte zijn geschiedenis studie voornamelijk de bruine periode van duitsland in de vorige eeuw behelst heeft .En die andere jankert van vvd huize die het ook niet netjes vind wat op internet word gebezigd .Is zeker vergeten dat hij zelf ook niet zo netjes was enige jaren geleden toen hij zijn buurman van zijn motor sloeg .

  2. Dat zie je verkeerd 🙂 ‘Zij’ mogen wel op internet en ‘hullie’ niet, want die doen stoute dingen, zoals tegenspreken of vragen stellen. 🙂

  3. Ja dat blijkt wel ,de achterlijk heid ten top een beleid kiezen waarvan je over duidelijk verwachten kan dat het commentaar oplevert .En dan verwachten dat daar geen commentaar op komt .Maar dat kan ook ergens niet anders gezienhet handelen van deze idioten .

  4. Ja en daar helpt geen zalfje tegen ,en indien dat zou bestaan zit de vergoeding daarvoor niet in het pakket .Maar ook ik ben allerchies voor politiekers

Reacties zijn gesloten.