Belastingambtenaren krijgen allemaal een i-Pad van ons

Duizenden Nederlandse ambtenaren krijgen zelf wel een iPad van de baas, blijkt uit de kwartaalcijfers die Apple gisteren bekend maakte. Apple leverde afgelopen jaar onder meer vijfduizend iPads voor personeel van de Belastingdienst en medewerkers van justitie. (NRC)

Ik kreeg vroeger een pen van mijn baas, om er op kantoor mee te kunnen schrijven, en aangezien ik niet bij de belasting werkte, werd hij niet door ons betaald.

6 gedachten over “Belastingambtenaren krijgen allemaal een i-Pad van ons”

  1. pppsssttttt niet verder vertellen hoor, maar die Ipads hebben ingebouwde snuffelmalware die de Staat er instopt om hun medewerkers te controleren.
    Malware is er niet uit te halen.

  2. Het zou zo maar kunnen ,las een stukje over brussel dat een computer in bedrijf wilde nemen die van alle inwoners van de europese unie hun gegevens op zou moeten slaan .Waaronder alle persoonlijke ,bank spaargegevens gezondheids gegevens en ga zo maar door .Maar uiteraard ook de gegevens omtrend het gedachte goed van iedere burger over de politiek en andere zaken .Dus een algehele controle over alles en iedereen .Ik denk dat zelfs de duitsers in wo 2 zover niet gingen .

  3. En nu bleikt dat in het zwitserse davos hoge functionarissen van grote multinationals vergaderen omtrend de angst die zij hebben dat er binnen de europese unie volks opstanden kunnen ,ze zitten daar zwaar bewaakt door het zwitserse leger .Een van de te bespreken punten is de inkomens achteruitgang van het grootste gedeelte van de europese burger het schijnt vanaf de invoeringvan de euro omtrend de 20% te zijn .Vandaar dat de staat en brussel graag de controle willen houden .

Reacties zijn gesloten.