Hysterisch geschreeuw over bloed op een zogenaamd fatsoenlijke maar rabiate haatstek

Een Talibanner (zeggen ze) wenst Nederland geluk met het verstandige besluit uit Afganistan te verdwijnen, waarvoor de PvdA verantwoordelijk wordt gehouden.

Ik heb hier al eerder geschreven over diverse websites die door Google News worden beschouwd als “nieuwssites” terwijl het in feite hysterische anti-linkse en anti-moslim agitprop is. Nou ik ik vond vandaag weer een leuk voorbeeldje.

Zo citeer ik hier bijvoorbeeld zo een website:

Als PvdA’er zou ik mij de ogen uit het hoofd schamen. Zeker daar er naar alle waarschijnlijkheid geen duidelijke afwijzing komt uit het PvdA hoofdkwartier. Het is eerder gezegd, maar ik herhaal het nog maar even. De PvdA kan rechtstreeks verantwoordelijk worden gehouden voor het bloed dat vloeit door de barbaarse praktijken van de Taliban. Alleen om die reden zou die partij nooit, maar dan ook nooit meer mogen regeren.

Gaat dat niet een beetje ver om de PvdA verantwoordelijk te houden voor “bloed dat vloeit door de barbaarse praktijken van de Taliban” terwijl de PvdA in deze discussie niet veel meer heeft gedaan dan een standpunt te vertegenwoordigen dat door de meerderheid van het Nederlandse volk (en ook door de meerderheid in de Tweede Kamer) wordt gesteund; namelijk het beeindigen van de missie in Afghanistan?

Ja dat gaat een beetje ver.

Ik vraag me af hoelang de Google News gebruikers het nog pikken dat Google News ze dit soort hysterie als nieuws voorschotelt.

2 gedachten over “Hysterisch geschreeuw over bloed op een zogenaamd fatsoenlijke maar rabiate haatstek”

  1. ach je hebt zoveel van dat soort figuren tegenwoordig

    Ik heb deze maand al meerdere keren moord, genocide en terrorisme in mijn schoenen geschoven gekregen .
    Waarom?
    Omdat ik links ben. En dan ben ik trouwens ook nog eens verantwoordelijk voor de holocaust, de goelags en de killing fields

    Afgezien daarvan ook nog eens een doodsbedreiging op de koop toe.

Reacties zijn gesloten.