CDU’er uit fractie geknikkerd wegens uitnodiging Wilders

wilders48Hoppa net zo makkelijk. Stel je bent een beschaafde christelijke partij en een van je fractieleden laat zich in met een blonde extremist uit Nederland wat doe je dan? Je knikkert hem gewoon de fractie uit. Zo doe je dat. Kan “ons” CDA nog wat van leren.

Toch rommelt het ook in Duitsland bij de christenen;

Binnen de CDU neemt de onvrede onder conservatieven echter toe. Prominente leden hebben een actiegroep opgericht om de conservatieve waarden en het „gevaar van islamisering” meer voor het voetlicht te brengen. Het tijdschrift Focus concludeerde onlangs op basis van een onderzoek dat 20 procent van de Duitsers overweegt op een nieuwe partij rechts van de CDU te stemmen. Volgens Hartleb zal dat nog wel meevallen. „Elke partij rechts van de CDU loopt het gevaar rechts-extremisten aan te trekken en zal daarom niet zo veel mensen aan zich binden.” (Refdag)

Een extreem rechtse partij loopt het gevaar rechts-extremisten aan te trekken 😆

6 gedachten over “CDU’er uit fractie geknikkerd wegens uitnodiging Wilders”

 1. Toch opvallend weer die 20%. Lijkt zo ongeveer in ieder Europees land het percentage te zijn wat op populistisch-xenofoob stemt.

 2. 20%? Plausibel lijkt me? In bijna ieder land bestaat 20% van de bevolking uit Tokkies.

  Wat mij betreft wordt er een verplichte cursus stemrecht ingevoerd. Dus voordat je überhaubt stemmen mag moet je in het bezit zijn van een diploma.

  Les 1. zal dan zijn: “Hoe herken je een geblondeerde Indonesiër, die spreekt met een licht Limburgs accent, die gefinancierd wordt door rechts-extreme Joden en welke volgens de AIVD een gevaar is voor de rechtstaat?”

 3. @4, jvdheuvel,

  Antwoord op vraag 2.: Als het een glimmend pak draagt en luistert naar de naam Maxime Verhagen.

  En niet liegende CDA’ers herken je aan de namen: Dries van Agt of Hans van den Broek.

  Vuistregel bij contacten met CDA’ers: ze liegen en konkelen alles aan elkaar totdat het tegendeel is bewezen.

 4. Nee het antwoord op de vraag “Hoe weet je dat een CDA’er liegt” is: als ie zijn mond open doet.

Reacties zijn gesloten.