Nieuws voor de moslim CDA’ers die niet met Wilders willen

Vandaaag berichtje in de Telegraaf dat er moslims bij het CDA zitten die niet willen dat er een regering komt van het CDA samen met de PVV. Voor hen heb ik nieuws: Geert Wilders heeft namelijk helemaal niets tegen moslims. Echt helemaal niets. Hij heeft alleen iets tegen de islam, de kwaadaardige fascistische ideologie.

Het Volk snapt dit. Waarom de moslims bij het CDA dan niet?

Dus nogmaals de PVV en moslims, dat gaat prima samen. Echt super.

Wel hebben ze bij de PVV nog een oorlog tussen het westen en de islam in de aanbieding, met Israël als front.

Dit is niet mijn rampen/doemscenario, maar zijn gewoon de eigen woorden van de PVV in hun diverse publikaties.

Dus laat dat KKK kabinet Bruin I er aub maar snel komen. Des te eerder weten we wanneer Geert naar het front vertrekt.

Hieronder wat foto’s van het front:

oorlog
israeli-war-crimes-2lebanon_israel_war_16

8 gedachten over “Nieuws voor de moslim CDA’ers die niet met Wilders willen”

 1. Jawel , er zit één Moslim in de CDA fractie en die krijgt straks de schuld van het “falen” Bruin 1 te formeren .. Jammer genoeg voor de Telegrof is de situatie nog niet zo dat ze kunnen oproepen hem te royeren , hoewel ze hem waarschijnlijk liefst de “De Wit behandeling” zouden geven zoals eerdere Nederlandse Tokkies deden toen de Oranjes de PVV van de dag waren ….

 2. Ja en er zit ook nog Kathleen Ferrier voor het CDA in de kamer, die jarenlang in de ontwikkelingshulp in Chili heeft gewerkt. Pax Christi profiel – al weet ik niet of ze daar lid van is. Die zie ik ook niet voor ook maar één krapuulpunt stemmen.

 3. Geert’s uitspraak dat hij niks tegen moslins heeft maar wel wat tegen de islam, is net als zeggen dat je niks tegen negers hebt, maar wel wat tegen donkere huidskleur.

 4. Ik wil helemaal niet hatelijk doen, maar wat doen de moslims nou bij het CDA, twee hele verschillende geloofsgemeenschappen, als het nu de VVD of de PvdA was…..

 5. @4

  Misschien omdat moslims veel meer gemeen hebben met christenen dan met mensen zonder religie ?

 6. @ 2 Mr.Ooijer: Ferrier heeft in 2006 wel tegen het Generaal Pardon gestemd, tot mijn teleurstelling, maar toen had de fractievoorzitter waarschijnlijk strenge fractiediscipline ingesteld.
  Ze blijft een CDA’er, en moet zich aan de fractiediscipline onderwerpen. Maar het is interessant om te zien hoe de CDA’ers dit aan zichzelf en hun achterban gaan verkopen. Waarschijnlijk met gereutel over ‘verantwoordelijkheid nemen’.

  @ 4: Het CDA zoekt de moslimkiezer zelf zeer bewust op, met een sociaal-conservatief programma tegen abortus en voor vrijheid van keuze voor de school van de kinderen en zo. Gelovige christenen en moslims hebben met elkaar gemeen – en hebben met name meer gemeenschappelijke belangen – dan christenen en mensen die niet gelovig zijn.

 7. @Jos: lekker onderbouwend zeg…nog steeds weet ik niet wat een moslim bij het CDA doet, behalve dat zij wat met elkaar gemeen hebben, maar wat hebben zij dan met elkaar gemeen, behalve dan dat zij tegen kindjes aborteren zijn, want ook niet-gelovigen kunnen tegen abortus zijn……

 8. @7

  Sorry Beatrix tegen zulk intelligent commentaar en diepzinnig denken ben ik echt niet opgewassen. Ik geef het op.

Reacties zijn gesloten.