30 gedachten over “19u toespraak Bea – Niemand kan verzinnen waar dit over gaat”

 1. Whatever,

  als laatste daad op bezoek bij de sultan van Brunei, om d’r opvolger goed te laten keuren?

 2. Ha Ha, krijgen we twee allochtonen op de troon,een 1ste en 2de generatie! Heeft Greet al gereageerd?

 3. Toen Juul aftrad/ optiefde, eeuwen geleden inmiddels, kreeg de Nederlandse bevolking een verplicht vrije dag/ feestvierdag op 30 april door de strot gedouwd. Wat zal WA schenken? Iedere Nederlander een fust bier op de 29e?

 4. Trix treedt af, missie geslaagd. Haar wraak op de kroningsrellen is zoet. Afbraak van de sociale zekerheid. Een nieuwe onderklasse, noodzakelijk voor het voortbestaan van haar familie, is gecreeerd. (vandaar die bezoeken aan de sultans)

 5. De landelijke pers is euforisch; op zijn minst een week niet naar echt nieuws hoeven zoeken maar gewoon wat doorleuteren over Beatrix.

 6. Nee koning staat nog altijd boven een koningin, dus als een Oranje koningin wordt, wordt haar man prins-gemaal. Mag geen koning worden. Net als bij alle andere koningshuizen, trouwens.

 7. En oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh wat heeft ze het toch goed gedááááán.

 8. Nederland 2013: een dweil die vindt dat de gruwelijkheden aangericht door het regime waar zijn schoonvader bij volle verstand en met volle instemming aan deel van uitmaakte ‘ook maar een versie van het verhaal is’ staatshoofd.
  Dit land heeft écht een probleem en het is géén ‘Marokkanenprobleem.’
  @7: goed gezegd en het zal ongetwijfeld alleen lees ik die leugen- en propagandablaadjes nooit net zomin als ik naar die idiote folklorerubriek kijk welke doorgaat voor ‘NOS Journaal”.
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/update-gebrek-aan-onafhankelijke-nieuwsmedia/

 9. Prachtig, Arnold. Ruim vijf minuten met een grijns van oor tot oor! Dank! En ja, zij is een Enige Echte Vorstin! 😀

 10. @3 Het petrischaaltje vol parasieten , wat men in de volksmond “het koningshuis “noemt is in de meerderheid Allochtoon .. en al sinds ze zich het koningschap toegeëigende hebben we alleen maar Allochtonen als koning of koningin gehad , met uitzondering van één Russische, allemaal Duitse Dames , ( wat nu Duitsland is tenminste ) wat dat betreft haalt Willempie 4 het eindelijk eens wat verder …

 11. Na de toespraak van de koningin volgde de toespraak van Rutte waarin hij mocht aangeven dat Maxima koningin wordt en dat we op gepaste maar niet uitbundige wijze vanwege de crisis de inhuldiging zullen vieren.

  Daarna vraagt Rob Spigt aan de Oranjehuis kenner van de Nos wat hij van de toespraak van Rutte vindt. Het antwoordt bestond uit drie woorden en ging meteen over op de ‘ korte professionele ‘toespraak van de koningin.
  Rutte is niet meer teruggekomen en in het Journaal was Rutte als MP van onze Nederlanders gereduceerd tot 5 seconden met zijn inhoudsloze statement ‘icoon van Nederland’

  Zegt onze MP van alle Nederlanders eindelijk weer eens iets dan wordt het door de NOS als non-nieuws gekwalificeerd. ((-;

 12. Volgens mij zit die Rutte met een burnout of zoiets, echt niet normaal hoe weinig we daarvan meer gehoord hebben sinds het Kerstreces.

 13. @24: aanvulling:

  Er zijn een aantal medicijnen die dit kunnen veroorzaken waaronder anti-depressiva en anti-psychotica.

 14. Ja, maar daarvoor was hij ook wel wat spichtig aan het worden; misschien doet hij het noodgedwongen wat rustiger aan.

 15. @26 Laurent:

  Noodgedwongen? Willen is kunnen hoor ; ) Hele slechte gedachte, maar je zou bijna hopen dat hij zeer zwaar overspannen is, misschien dat hij dan eens wat anders gaat denken over dat soort dingen.

 16. Je mag van alles zeggen hoor, maar ik ben gewend geraakt met de Koningin en nu gaat het weer veranderen. Het zal weer wennen zijn.

  Hop dat Rutte hetzelfde blijft, hoewel bij zijn optreden op de televisie zag hij niet helemaal vrolijk, hoor.
  Hoop ik dat het beter met hem komt. Dit zijn nu de langste melancholieke dagen van het jaar voor iemand die de duizendjarige neoliberale Paradis wou stichten.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=QKcxhQZxvdw&w=640&h=360%5D

 17. Was het toch traditie dat bij een nieuwe koning de gevangenen, illigalen enzo gepardoneerd worden?

Reacties zijn gesloten.