6 gedachten over “Iedere niet-Europeaan zal als verdachte behandeld worden”

 1. Nu komt de invulling van het woord “allochtoon” tot zijn volle glorie in uitdrukking. Men heeft lang dit woord in uitspraken met onderliggende twijfelachtige betekenis gebruikt.

  Nu mag het gelijk openbaar gezegd worden
  allochtoon = verdacht.

  Kijk, het is een etnische kwestie – eigen volk is heilig, daarom zal niemand een DNA profiel databank maken met betrekking tot bijvoorbeeld priesters om het onderzoek naar pedofilie te doen vergemakkelijken, weet u.

 2. “Zodra een vreemdeling een Nederlands paspoort of een paspoort van bovengenoemde landen krijgt, moeten de gegevens uit de centrale database vernietigd worden.”

  Leuk, maar wie gaat dit toezien, de koekoek?

 3. In de duitse statistieken is documentfraude een van de grootste posten bij criminaliteit van ‘vreemdelingen’. Als dit wordt uitgesloten verwacht ik eigenlijk dat de cijfers zich zullen aanpassen aan die van de Teutonen. De methode is vreselijk, maar als mijn verwachting klopt, hebben Pro-D., PVV en al die anderen een belangerijk argument verloren. Door eigen toedoen ook nog.

 4. Update stemming:
  Groenlinks laat naar aanleiding van dit artikel op de PrivacyBarometer weten tegen de centrale vingerafdrukkendatabase van vreemdelingen te zijn. Ze gaan hun stemming bij de eerstvolgende gelegenheid corrigeren.

  ====

  Hoe dom kan je zijn. Foutje, bedankt. En dat stemt dan over dit soort nazi-praktijken, KOTS

 5. @2
  De koekoek is zelf een vreemdeling die een paar maandjes zijn snavel komt ophouden in ons prachtige land….

Reacties zijn gesloten.