VVD’er Van Rey-gate affaire Afl. zoveel

Het datacenter van Van Rey (VVD) op het gemeentehuis.
Het datacenter van Van Rey (VVD) op het gemeentehuis.
hm…. wat ik nou toch weer eens lees: de opgestapte (want wegens corruptie verdachte) VVD-(ex-)wethouder Jos van Rey komt regelmatig stukken lezen op het gemeentehuis. Dit was gisteren ook al wereldnieuws. Niks mis mee zou je zeggen. Ook het nieuws dat hij voor de stukken betaalt is niks mis mee. Waarom niet? Nou bijvoorbeeld omdat dat gebruikelijk is. Kopieerkosten. Het is nieuws dat hij betaalde omdat hij dat in eerste instantie weigerde. Tamelijk apart inderdaad. Maar wat pas echt nieuws is, is dat VVD’er Van Rey een eigen kantoortje heeft op het gemeentehuis om zijn stukken te lezen.

Wilt u als van corruptie verdachte ex-wethouder ook een eigen kantoortje in uw gemeentehuis? Ga bij de VVD! Daar kan dat allemaal.

3 gedachten over “VVD’er Van Rey-gate affaire Afl. zoveel”

  1. Hoeveel schandalen en crisussen moeten we nog verduren willen we hier in nederland eens wat meer SP denken aanvaarden en omarmen ?

    Gisteren weer op geenstijl. Een misschien ietwat naief meisje met het hart op de juiste plek praat over menselijkheid en duurzaamheid. Maar nee ze rollen daar over elkaar heen om dat meisje te beschimpen en voor idioot uit te maken. Sociaal Bah! Ikke eerst Yes!

    Maar als Wilders daar roept weg met “linkse” hobbies of iets dergelijks. Dan zijn ze helemaal weer van YES! het is fijn associaal rechts te zijn. Fuck de armen Fuck het millieu! en dat terwijl 90% van die reaguurders nog fijn bij paps en mams wonen zonder zorgen en nog niet zoekende naar een baan die steeds schaarser worden.

    Nee volgens hen ben je pas realist als je geweld en millieu vervuiling en uitbuiting van je medemens accepteert dan dat probeert iets aan die mindset te willen veranderen.

  2. Dit schandaal gaat net als anders gewoon dedoofpot in .Wie denkt dat dat anders word ,droom verder .Mischien een vordering van de fiod maar daar blijft het wel bij.Dit soort elite mag gewoon verder graaien .

  3. Het schijnt zelfs al zo te zijn dat degemeente roermond mee betaald aan de advocaats kosten van vvder van rey .Dit stinkt aan alle kanten ,het schijnt dat de belangen verstrengeling wel heel diep zit .Zou zeker zo kunnen zijn dat er meer aan de hand is .

Reacties zijn gesloten.