Kamer krijgt ruimhartig excuus van PvdA-staats die maandenlang NS-rapport onder de pet hield

komop zeg tis maar een rapportje.
komop zeg tis maar een rapportje.
Niets aan de hand:

Mansveld (PvdA) heeft een kritisch rapport van vorig jaar zomer niet naar de Tweede Kamer gestuurd. In het stuk van de Inspectie Leefomgeving en Transport staat dat de manier waarop spoorbeheerder ProRail het onderhoud aanbesteedt, kan leiden tot vertragingen en mogelijk zelfs tot treinongelukken (Telegraaf).

Gewoon iets van “we zullen voortaan niet meer 7 maandenlang liegen en bedriegen” en iedereen weer tevree.

6 gedachten over “Kamer krijgt ruimhartig excuus van PvdA-staats die maandenlang NS-rapport onder de pet hield”

  1. Hoho ze zit er maar net drie maanden, het was haar voorganger of de ambtenaar, u weet wel.

  2. “In het stuk van de Inspectie Leefomgeving en Transport staat dat de manier waarop spoorbeheerder ProRail het onderhoud aanbesteedt,…”

    Is dit de bekende eufemisme voor verregaande bezuinigen?

  3. Naar aanleiding van de ontstane commotie rond de fyra is ook het drama van de niet kunnende vliegen van de augusta helicopters naar voren gekomen .Wat het verbazendse isdat ook augusta onder hetzelfde consitorium valt als de fabrikant van de fyra ,en dat ook dat bedrijf ,augusta dus al jaren kampt met problemen omtrend fabricage .Buiten net als de constructeur van de fyra ook te maken heeft met corruptie en mismanagement .Ik heb zo een vermoeden dat buiten de goedkoopte van beideproducten ook hier weer steekpenningen betaald zijn door augusta ,gezien dat in begin 90 er jaren ook in belgie is gebeurd .EEn lacher is dat belgie nu nog steeds zit te wachten op een aantal van de toendertijd bestelde helicopters .

Reacties zijn gesloten.