Weisglas betreurt laffe gedrag Mark Rutte

Weisglas begrijpt niet dat Rutte niet aangeeft bezwaren te hebben tegen de PVV. „Ik betreur dat hij dat niet doet, want hij heeft ze wel.” en „Het CDA en de VVD hebben zich met huid en haar aan de PVV verkocht en dat betreur ik zeer”, ho ho, Maxime en Mark hebben dat gedaan. En de CDA’ers en VVD’ers laten het toe.

5 gedachten over “Weisglas betreurt laffe gedrag Mark Rutte”

 1. Ja, Weisglass betreurt het zeer, maar:-
  (a) gaf eerder Job Cohen eerst de schuld dat Rutte met Wilders weer moest onderhandelen;
  (b) vindt het onder de gegeven omstandigheden niet erg dat de PVV een kabinet Bruin 1 gaat gedogen…

  Ik heb het al weken geleden betoogd hier op deze site, maar ik herhaal het nog maar eens: het ergste zijn niet de hard core PVV aanhangers, dat zijn er niet heel veel. Het ergste is die andere en grotere groep, de gedogers en vergoeilijkers. Die helpen deze abjecte partij pas echt in het zadel. Ze maken het onfatsoen fatsoenlijk en zelfs modieus. Zo ook Weisglass.

 2. @MrOoijer,

  Well said! De reactie van Weissglas is vergelijkbaar met een soortgelijke die Femke Halsema ooit richting Wilders maakte: ‘U bent niet ethisch.’

  Alzo sprach Ich: Wie niet met klem afstand neemt van Wilders, die is met Wilders!

 3. Ik als VVD-stemmer vind dat Rutte naar ons behoort te luisteren en niet moet blijven hangen bij stoffige elementen uit een heel ver verleden, b.v Weisglass, de CDA’er en bruinhemd Aantjes”, de bevrijder van oorlogsmisdadigers de “drie van Breda” van Agt….deze mensen horen in een bejaardentehuis achter een rollator te lopen, en zich niet met hun afnemende geestelijke vermogens,.met de politiek te bemoeien, want daar komen alleen maar lachwekkende situaties van!…..

 4. @3

  Ja Rutte moet naar tante Beatrix en gelijkgestemden luisteren en niet naar mensen met tig jaar ervaring in de politiek.

 5. Hr.Wijnschenk moet niet jammeren, dat deed hij jarenlang ook niet als kamerlid, want met dat fijne inkomen vulde hij zijn zakken met veel wedde, via lucht en weinig doen.

Reacties zijn gesloten.