Reliwaanzinnige Koranverbrander blijkt ordinaire Wilders aanhanger

Al een tijdje verschijnen er berichtjes in de diverse media over een kerk in de USA die op 11 september een Koranverbranddag wil organiseren. Tot nu toe geen aandacht aan besteed omdat ik geen tijd heb voor rare gekken in allerlei verre landen; we hebben hier in dit land al gekken genoeg, het lijken er steeds meer te worden trouwens.

Wildersaanhanger
Wildersaanhanger
Maar wat de situatie een beetje verandert is dat de “senior pastor” van deze kerk, Terry Jones op zijn eigen website waar hij naast het stoppen van moslim-immigratie ook het deporteren van moslims bepleit, het volgende verklaart:

In dealing with Islam, we have to do something radical, and that is usually what people are not willing to do. People are not willing to do something radical. We don’t have a radical generation. We have a calculating, thinking generation. To save Europe, they need to do what Geert Wilders suggests, something radical. (doveworld)

Het blijkt dus een doodgewone PVV-adept te zijn. 😆

Lijkt allemaal heel schokkend wat hij beweert, “something radical” enzo, maar zo bijzonder is het niet, de PVV is immers tegenwoordig een volstrekt normale partij, VVD en CDA willen er zelfs mee regeren dus dan zal het wel goed zitten. 😥

2 gedachten over “Reliwaanzinnige Koranverbrander blijkt ordinaire Wilders aanhanger”

  1. Tjonge, naked chef had het al over Wilders als export product.
    Kan die vervolg oproep, “brave heart” fik show niet aan Wilders rechtszaak toegevoegd, hij spreekt zich in 1ste intervieuw op persoonlijke titel uit.
    De rechtbank moet het nog zonder fik doen, ik bedoel maar da’s toch minder!
    http://www.doveworld.org/braveheart-show

Reacties zijn gesloten.