Over transparante financiering gesproken: Kadhaffi gaf Haider zakken vol met geld

Een intrigerend berichtje over zakken vol met geld van de ene politicus aan de ander;

De inmiddels overleden Oostenrijkse rechts-populistische politicus Jörg Haider (FPÖ) heeft forse bedragen ontvangen van de Libische leider Muammar Kadhafi. Dat heeft een vertrouweling van Haider gezegd tegen het Oostenrijkse weekblad Profil. Volgens de door het tijdschrift aangehaalde bron zijn herhaaldelijk bedragen tussen de 150.000 en 200.000 dollar (115.000 en 150.000 euro) in contanten bij Haider afgeleverd. Het geld zou bedoeld zijn geweest voor financiering van Haiders verkiezingscampagnes. (volkskrant)

Altijd handig, zo’n suikeroompje 😆

2 gedachten over “Over transparante financiering gesproken: Kadhaffi gaf Haider zakken vol met geld”

  1. Van Wilders weten we dat hij jaarlijks honderdduizenden dollars van Joodse extremisten ontvangt. Het is toch een beetje gek dat Wilders zich erg druk maakt als een PvdA kamerlid een bezoek brengt aan Marokko, dan spreekt over dubbele loyaliteit en dat Wilders ongestraft kruiwagens vol dollars staat in te laden van extremistische Joden.

    Waarom zou de PvdA dat niet eens onder Wilders’ neus willen wrijven?

  2. Omdat de PvdA een zooitje softies zijn waar men zelden de stem durft te verheffen .. Want misschien moeten ze volgend jaar weer met de VVD of CDA in zee en nu leden van de bruine coalitie aanvallen maakt misschien wel één of twee CDArs of VVDrs boos …

Reacties zijn gesloten.