Meer vrijheidsbeperkende achterlijke lulkoek van de VVD

Opeens weet je 't: je wordt politicus.
Opeens weet je ‘t: je wordt politicus.

Er is een overval op een buschauffeur. Dader heeft capuchon op en das voor zijn gezicht. En waar komt de VVD mee? Met een…….. tromgeroffel……. capuchonverbod in de bus. Op diverse beelden, hier bijvoorbeeld, zie je dat het probleem hem niet zo zeer zit in de capuchon, maar meer in de bivakmuts. In een andere beelden (van mogelijk dezelfde overvaller) zit het identificatieprobleem het opnieuw niet in de capuchon, maar in de sjaal waarmee de overvaller zijn gezicht heeft bedekt.

Dus hoezo capuchonverbod? Wat is dit voor crap?

Het GVB ziet een capuchonverbod voorlopig niet zitten en denkt dat het onhaalbaar is. ‘Betekent dit ook dat we mensen moeten weren die een sjaal, muts of pet dragen?’, vraagt woordvoerder Leonie Scholten zich af in Het Parool (AT5).

Nou dat weet de VVD’er ook niet:

‘De capuchon mag na binnenkomst wat mij betreft wel weer op, alleen bij het instappen moet hij af. Het verbod zou eerst op risico buslijnen moeten worden uitgetest’

Uiteraard komt deze flapdrol/excuustruus dan ook even om de hoek kijken:

Zie je het voor je? Op risicovolle buslijnen een capuchonverbod uittesten en dan bij overweldigend succes in het hele land invoeren?

Ik ook niet.

7 gedachten over “Meer vrijheidsbeperkende achterlijke lulkoek van de VVD”

 1. Ik ga binnenkort een overval plegen.

  Ik schaf mij een mooie pruik aan, onderwijl verdiep ik mijn kennis in https://nl.wikipedia.org/wiki/Visagie en andere gelaatsveranderende foefjes.

  Ik heb geen capuchon nodig om iemand een doorgeladen pistool, of scherpgeslepen mes, onder de neus te drukken. Ik lach om opgehangen cameras.

  Bovenstaande zal nimmer echt plaats vinden, aangezien ik de mening ben toegedaan dat overvallers laf zijn. En politici als Flos en Marcouch zijn te debiel om verder nog woorden aan vuil te maken.

  Het verbieden tot het dragen van een capuchon, zal het aantal overvallen niet verlagen. De (mogelijke) creativiteit van het individu laat legio mogelijkheden open tot het evt. verrichten van zo’n laffe en absoluut verwerpelijke daad.

 2. Ik ben ook voor keihard optreden.
  Voor het fotoshoppen van geslachtsdelen op de hoofden van politie en politici: publieke onthoofding.
  Ik zeg maar zo: don’t fuck with Johan en Ahmed.

 3. @3 Ralph,

  Johan???

  En kan die Marcouch eens wat minder popi jopie spelen? Ik kan me niet voorstellen dat hij echt zo debiel is.

 4. Ik hoor weer een hele zware stem uit Den Haag dat dit toch niet kan, en dat het zijn volle aandacht heeft om er vervolgens nooit meer iets van te horen.

 5. @6, Ja Frank, het is de stem van een inhoudsloze brulaap met het niveau van een kind uit een kleuterklas:
  “Juf, ik vind dat de krijtjes rood moeten!”
  “Ja juf! Prima voorstel….”
  En dat spul kost de belastingbetaler zo pak em beet tien bijstandsuitkeringen per maand.
  Meer eh Frank, je weet het hè: don’t fuck with Johan D. en Ahmed M.

Reacties zijn gesloten.