Wethouder Van Es is de kampioen van de Amsterdamse dwangarbeid

In mainstream media komt “de tegenprestatie” voor uitkeringsgerechtigden, een onderdeel van het wetsvoorstel dat staatssecretaris Jetta Klijnsma zo snel mogelijk door de Tweede Kamer probeert te jagen, momenteel volop aan bod. Journalisten pakken de kritiek op het principe van verplicht onbetaald werken breed op. De Amsterdamse GroenLinks-wethouder Andrée van Es gedraagt zich daarbij alsof ze zich principieel keert tegen dwangarbeid. Maar niets is minder waar.………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

2 gedachten over “Wethouder Van Es is de kampioen van de Amsterdamse dwangarbeid”

  1. Van Es is een Gliberaal. Ze zou een beleid kunnen voeren om de geëiste dwangmaatregelen van het kabinet te traineren. Maar nee, ze doet volop mee aan de onzin waarbij uitkeringsinstanties veel belastinggeld krijgen om allerlei zinloze werkstimuleringsprojecten uit te voeren.

  2. Van ES is een echte Groenslinkse.
    Een politieke baan dankzy de kiezers die veelal afwilden van de 19 eeuwswe arbeidsmoraal, de tyd van stoommachine en trekschuit.
    Deze kiezers kozen voor een einde van d tegenstelling werkgevr/werknemer

    30 jaar geleden zyn deze plannen ook al uit geprobeerd in praktykorienterende werk.leer projekten. Dit heeft miljoenen gekost en niets opgeleverd.
    Omdat het leger van managers, consultanten etc. gehandhaafd moest blyven .

Reacties zijn gesloten.