Ontvoerde Palestijnse tiener werd levend verbrand

De voorlopige uitslag van de sectie op het lichaam van de vermoorde 16-jarige Muhammad Abu Khdeir heeft uitgewezen dat zijn ontvoerders hem levend hebben verbrand. Dat heeft een Palestijnse functionaris vrijdag laat bekendgemaakt.Procureur generaal Muhammad Abd al-Ghani Uweili vertelde het persbureau Ma’an dat sectie van Abu Khdeir’s lichaam heeft uitgewezen dat er roet in zijn longen en luchtpijp, wat erop wijst dat hij nog leefde en ademhaalde toen hij verbrand werd. De jongen had ook een hoofdwond, maar hij stierf als gevolg van de complicaties van het verbanden, zei Uweili.

De autopsie werd uitgevoerd in het Israelische Abu Kebir instituut in het bijzijn van de Palestijnse lijkschouwer dr. Sabir al-Aloul, de directeur van het Instituut voor Forensische Geneeskunde van de al-Quds Universiteit. De einduitslag van de sectie wordt later bekendgemaakt, aldus Uweili.

Bron van dit artikel
Via: Abu Pessoptimist

4 gedachten over “Ontvoerde Palestijnse tiener werd levend verbrand”

 1. En nu gaat Israël
  – excuses aanbieden
  – de daders opsporen en berechten
  – herstelbetalingen doen
  – zich terugtrekken achter zijn eigen grenzen
  – de buren voortaan met rust laten

  toch ?
  Duitsland kon het ook, dus onmogelijk is het niet.

 2. Ik wacht op een reactie van minister Timmermans waarin hij medeleven betoond met de ouders van deze jongen, bij de dood van de drie israelische jongend was hij er namelijk als de kippen bij…..

 3. Dit bedoel ik.

  Rechts komt nu niet op de proppen door te zeggen dat het een schande is.

  Altijd maar met twee maten meten. Als je ze dan een spiegel voorhoud geven ze niet thuis. WANT ook van de feiten houden ze niet.

  Wij sociaal bewogen mensen vinden alle moord walgelijk. Omdat het van nature uit de rechtse hoek komt. Haat en nijd. Daar houden wij niet van. Daar los je geen problemen mee op. Waarom kiest rechts altijd voor het conflict ?

  Waar is een figuur als Asimov nu ? Mijn stelling klopt Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie. Hun haat en zelfdestructieve inslag is ook hier weer pijnlijk duidelijk.

Reacties zijn gesloten.