Israel vermoordde vlak voor ingaan bestand een familie van 20 personen, dodental Gaza naar 940

nkele minuten voor het bestand van 12 uur zaterdagmorgen zou ingaan, heeft Israel nog een familie van tenminste 20 personen vermoord in een vluchtelingenkamp in Khan Younis. De familie an-Najjar was voor het geweld gevlucht uit Khuzaa, iets ten oosten van Khan Younis, en had in Khan Younis onderdak gevonden. Maar vlak voor 8 uur in de ochtend, het begin van het bestand, verwoestte een Israelisch vliegtuig met een raket het vier verdiepingen tellende gebouw waarin ze lagen te slapen. De luchtaanval doodde 11 kinderen, vier vrouwen en vijf mannen van dezelfde familie, aldus Palestijnse medische bronnen.
De familie An-Najjar was overigens niet de enige familie die uit Khuzaa was gevlucht. Volgens Amira Hass van de krant Haaretz die in Gaza is, hebben 10.000 mensen uit Khuzaa onderdak gezocht in Khan Younis. Met de dood van de familie An-Najjar kwam het dodental in Gaza deze zaterdag morgen op 35.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Abu Pessoptimist

2 gedachten over “Israel vermoordde vlak voor ingaan bestand een familie van 20 personen, dodental Gaza naar 940”

  1. Het is inmiddels al weer 28 juli, dus de teller ligt alweer een stuk hoger. We hebben hier te maken met een vorm van onbeteugelde ‘bloeddorst’. Het smaakt zo goed dat de drinker er steeds meer van wil hebben. En niet alleen steeds meer, maar ook steeds vaker. Tot voor kort was eens in de 3 tot 5 jaar voldoende, nu zitten ze al op een jaarlijkse dosis. Ach, we weten toch hoe het met verslaafden afloopt?

  2. correctie ivm huisregels, ‘Ach, we weten toch hoe het met verslaafden afloopt? ‘We’ moet zijn: ‘de meeste mensen weten toch hoe… etc.

Reacties zijn gesloten.