Appa reageert fel bij FunX op brief Leefbaar Rotterdam

“Zolang ze hun bek niet opentrekken over wat er in Palestina gaande is, kunnen ze allemaal de tering krijgen.” Appa reageerde gisteravond fel bij FunX op de kritiek van Leefbaar Rotterdam op zijn speech tijdens de demonstratie tegen het geweld van de Israëlische staat en voor de Palestijnse vrijheid.

Hypocrisie
In de brief van Leefbaar Rotterdam aan de Raad staat dat ze geschokt en verbijsterd zijn, omdat Appa ‘onversneden Jodenhaat mocht etaleren en dat Israëliërs daarbij afgeschilderd werden als moderne Hitlers.’ Appa zegt dat de brief van Leefbaar Rotterdam de hypocrisie van politici aankaart: “Het feit is dat Leefbaar Rotterdam zich druk maakt om mijn speech, terwijl ze geen mening hebben over het Palestina-conflict. (..) Waar waren hun brieven naar de Tweede Kamer op het moment dat Israël deze acties begon tegen Palestina?”

lees verder bij de bron

3 gedachten over “Appa reageert fel bij FunX op brief Leefbaar Rotterdam”

  1. De rapper waarover de Geertse Goegemeente een paar jaar terug boos was , krities en politiek .. Een spreekbuis van de Mocro- jeugd

  2. Voordat men aan een dialoog met Leefbar Rotterdam zou beginnen is het een zeer normale voorwaarde mogelijk dat deze partij (LR) openlijk afstand van de massaslachting in Gaza neemt.

    Net als men hetzelfde van PVV van Wilders & Co mag verlangen, tevens van de reeks eenmansfracties die uit deze extreem-rechtse beweging ontstaan zijn.

Reacties zijn gesloten.