Domme off-topic PVV-aanhangers verhalen debunken

Iedereen die wel eens een PVV-aanhanger op het internet spreekt weet dat hun het vermogen om een beetje to the point en, belangrijker, on topic te reageren, ten enenmale ontbreekt. Maar aangezien we 1,5 miljoen kiezers, en 80% van de aanwezigen op het internet, toch serieus moeten nemen, lijkt het me een geinige exercitie om het off topic gebrabbel eens nader onder de loep te nemen. En dit, in het kader van Web 2.0, natuurlijk in een uniek samenwerkingsverband. De bedoeling is dat we in dit topic de mantra’s van de PVV aanhang verzamelen, en, indien iemand daar de energie voor kan opbrengen, we deze ook debunken. Resultaat zal een mooie FAQ worden waar we de PVV-aanhang in het vervolg naar kunnen verwijzen. Dit gezien het aantoonbare feit dat ze nogal eens in (off topic) herhaling vervallen. Ik trap af met onderstaande reactie van een zekere David, welke een reactie was op dit bericht over de kabinetsformatie:

Beste heer jvdheuvel,

Demoniseren noemen we dit in de volksmond. Hetzelfde als wat er met dhr P. Fortuin toendertijd gebeurde!
Hoezo democratie ? Buitensluiten toch ?! En de kiezer vooral niet serieus nemen.
Nee laten we die linkse elite serieus nemen, die hebben ons zoveel goeds gebracht afgelopen jaren (pvda met de grootste vinger in de pap)

Wat jullie schijnen te vergeten is dat de PVV hierdoor alleen maar meer zal gaan groeien. Denken jullie werkelijk dat de kiezer dit pikt ? !
En altijd als we het niet meer weten komen we maar met de ”kopvoddentax” en dat soort standpunten worden helemaal uitgelicht.
En natuurlijk zal een linkse partij niet zeggen waar het op staat, want daar zijn ze te laf voor! Simpel.
Lekker sociaal/tolerant zijn, moskeeen bouwen voor de deur van mensen die al 40 jaar ergens wonen.. LEUK ! Elke zondagochtend: ”allahhh aaakkkbarrrr” over de speakers ! Jaa dat is fijn ! Zo willen we leven toch ? Laten we vooral lekker links tolerant blijven, subsidie blijven geven voor de feestjes met de niet Nederlands sprekende Iman..(het gebeurt)

Ik ga volgende week naar Marokko om een kerk bouwen, kijken hoever ik kom. U woont zeker prachtig ?

Wist u dat in bijna heel Turkije laat staan marokko, geen hoofddoekjes gedragen worden (alleen nog soms door de oudste generatie)Ik heb Turkse vrienden JAJA. Hier loopt men een beetje achter 😉

Nederland gaat op sommige punten naar de galemiezen, maar het mag niet benoemd worden hoe het OA komt! Nee want dan discrimineer je ???
Kijkt u weleens naar opsporing verzocht ?? Misschien een handige tip 😉 REALITEIT !

Maar laten we vooral de ogen sluiten voor wat er werkelijk speelt en die 1,5 miljoen mensen voor gek verklaren en niet serieus nemen..
En oproepen tot haatzaaierij tegen dhr Wilders. Heel goed van u en de uwen.
En het gebeurt al hoor, heb na de verkiezingen nog nooit zo vaak Marijnissen zn kop op de TV gezien. Elk programma schoof meneer aan om zn ongezouten (niet democratische linkse) mening te geven. Ze doen er alles aan in de media. Don’t you worry 😈

En ondertussen stemmen op de ”partij van de arrogantie” en uuhh ohja de ”partij van de allochtonen” werd de PVDA ook wel genoemd. Niet zonder reden lijkt mij zo.. En vooral in Amsterdam uiteraard.

Toch wil ik graag even benoemen iets wat mijn lieve Surinaamse buurvrouw (samen met haar Antiliaanse man)laatst tegen me zei: ”Toen wij hier kwamen, haalde we het niet in ons hoofd om ons niet aan te passen! Wij als ”dochter” van NL. We haalde het niet in ons hoofd om een surinaamse school te openen (gericht op de islamitische scholen). Wij paste ons aan”. En als je te gast bent PAS je je aan !
Doe je of kun je dit niet ga je gewoon weer terug naar waar je vandaan komt! Ook heel SIMPEL toch ?
En geen discriminatie lijkt mij. Scheelt een hoop centjes.

Zij is tevens lerares en toen een jongetje uit Iran begon over hoe hij bakra’s (blanke) mensen en met name de nederlanders haatte een klaagzang uitwierp over hoe het hier in NL is etc heeft ze hem de deur gewezen terug naar huis met de melding: ”zeg maar tegen je ouders, dat je allochtone lerares heeft gezegd: dat als je het hier niet naar je zin hebt en je niet aan kunt passen je beter gewoon terug kan keren. Want je bent hier te GAST en je MAG hier zomaar verblijven en op school zitten en gebruik maken van de voorzieningen etc etc.”

Fijne dag 😎

46 gedachten over “Domme off-topic PVV-aanhangers verhalen debunken”

 1. Elke zondagochtend: ”allahhh aaakkkbarrrr” over de speakers

  ,
  Zondag ochtend liggen wij Muzzelmannen en Muzzelvrouwen lekker te Muzzelslapen want wij bidden altijd samen op vrijdagmiddag …
  Typisch zo’n “”arme PVV’r”” die elke week overlast heeft van de Adhan , maar niet eens weet wanneer die geroepen word …

 2. Zij is tevens lerares en toen een jongetje uit Iran begon over hoe hij bakra’s (blanke) mensen en met name de nederlanders haatte


  Bakra is een Surinaams woord voor blanke .. daarnaast beschouwen Iranis ( Iran betekend “Land van de Ariërs “zichzelf wit .. ) mischien een juf die te dom is om het verschil tussen een Irani en een Surinaamse Hindustaan te zien , ze hebben namelijk allebei donkere ogen en donker haar 🙄

 3. Hier voel ik me dus nogal ongemakkelijk bij. Dat ongemakkelijke gevoel krijg ik trouwens ook bij artikelen in de trant van “in die of die regio / kringen zitten weinig / veel PVV stemmers”. Dat is helemaal niet interessant wat mij betreft. Ik wil graag met PVV-stemmers (of sympathisanten) praten, niet over PVV-stemmers. Dit is ook de reden dat ik een groot voorstander ben van een hoge tolerantie wbt “off-topic” reacties e.d. Mensen die op deze site hun pro-PVV mening willen verdedigen zouden zich welkom moeten voelen. Als ze in discussie willen, is dat heel positief. Dus daarom zeg ik: extra tolerant zijn naar zulke reacties, ook al zijn ze eigenlijk off-topic. En zeker IP-bans zoveel mogelijk achterwege laten. Het heeft geen zin om te discussieren met mensen die het met je eens zijn. Het grote probleem met de PVV is dat de standpunten een stuk extremer en serieuzer zijn dan je zou denken als je hem hoort praten. En het zijn juist de PVV-stemmers aan wie we dat graag duidelijk zouden willen maken. Dus ik zeg: geef ze zoveel mogelijk ruimte om zich hier uit te spreken. Misschien dat ze dan nog naar ons willen luisteren ook.

 4. Vincent, dat daar heb je een punt. Ik ben een van de oude rotten van krapuul sinds de oprichting, hoewel qua leeftijd een van de jongsten hieroo.Er was vroeger ruimte voor mensen die zich voordeden als PVV-aanhangers en dat is lelijk uit de hand gelopen. Ik noem spam, belediging racistische teksten. Ik vraag me dan af of je überhaupt met die mensen in gesprek moet gaan, heeft gee zin en of je die beledigende teksten moet laten staan.

 5. Wat mij vooral zorgen baart en dat zou heel Nederland moeten doen is niet debunken, maar gewoon even afvragen; hoe kan het dat de enige echte 2 rechtse partijen in NL meer dan 50 zetels halen. Terwijl links(5 partijen) verdeeld achter de feiten aan lopen. Er had al langer geleden een links blok moeten komen. En wat mij betreft kunnen bepaalde partijen best in elkaar opgaan, ik noem een groenlinks een Pvdd.

  Maar om OT te blijven, ik zou de tsnunamisering van moslims weleens debunkt zien worden., de mening onder adepts dat er maar 1 Islam is, en ik zou van de adepts willen horen hoe mijn rechten als niet jood-christelijk/humanist onder het nieuwe art.1 van de PVV gewaarborgd zijn. En tevens wil ik weten hoe ze me etnisch willen registreren, want dat zou ik gewoon weigeren. Word ik dan gestraft? Krijg ik administratieve detentie?

 6. Rastafarians vallen gewoon onder ” jood-christelijk/humanist” hoor . Numeri 6 toch ??

 7. @ Bakra, niet strikt gezien de uitgangspunt van de PVV. Wij hebben nogal een meningsverschil als het zou gaan om de plaats waar de profeet vandaan komt. Enige overeenkomst is consensus over het beloofde land. Wat overigens ook jouw beloofde land is. Dat is het verschil.
  Overigens mediteer ik weleens en daar heb ik kruiden voor nodig die de PVV het liefst wil verbieden. Maar mediteren doe ik in eigen huis.

 8. Zoals Hadhrat Robert Nesta Marley (R.A.A) al zei:

  I don’t expect to be justified by these laws of man though the wicked find me guilty
  Jah will prove my innocence, see ‘cause when the rain falls it don’t fall on one man’s housetop…

  Als er iets “baldhead” is is het wel de PVV , let’s chase those crazy baldhead out of town .. 😎

 9. @9 That why we have to chase these cry baldheads out the town my brother. 😆

 10. Sjef ተፈሪ መኰንን Schreef:

  Ik noem spam, belediging racistische teksten.

  Ja, ik begrijp ook wel dat je ergens een grens zult moeten stellen. Denk alleen dat het verstandig is om vooral niet te snel in te willen grijpen. In het geval van David hierboven was het bijvoorbeeld mogelijk geweest hem vriendelijk te verzoeken over dit onderwerp verder te praten op het off-topic gedeelte van de site en verder gewoon nuchter te reageren op zijn verhaal. Een reactie als “fout voorbeeld” gebruiken.. nou ja, ik zou dat niet zo snel doen. En ik denk dus dat het heel belangrijk is om te onthouden dat niet iedereen doorheeft hoe extreem de PVV is. Het is niet voor niets dat 1.5 miljoen Nederlanders in zijn verhalen zijn gaan geloven. Wilders is erg goed in zijn vak.

  Nou ja, ik ben hier ook maar een bezoeker dus sorry als me teveel bemoei met de policy van de site.

 11. Ik wou al eerder reageren maar er kwam wat tussen.

  De reden dat ik on topic bijdragen wil is de volgende:

  Ik heb deze site opgericht, grotendeels uit eigen zak betaald, ben juridisch aansprakelijk, doe het beheer, en ben daarnaast nog eens verantwoordelijk voor > 90% van de berichten op deze site. Daarnaast heb ik een fulltime baan, een studie, hobbies, een relatie en 2 katten.

  Wanneer ik off topic geleuter toesta dan krijgt dus iedereen een vrijbrief om onder IEDER bericht wat ik hier plaats aan te komen met kletskoek over dat ik Wilders demoniseer, dat je in marokko geen kerk mag bouwen, dat etnische registratie al jarenlang in NL bestaat, dat ik een lul ben, dat de moslims over 10 jaar hier de meerderheid hebben omdat ze fokken als konijnen enzovoorts enzovoorts.

  Dan moet ik ook nog eens met iedereen die dat doet in discussie en ze proberen te overtuigen.

  En dat niet een keer, maar onder ieder bericht opnieuw.

  Wij hebben hier mensen gehad die hier onder wel 50 berichten hebben geschreven dat de moslimpopulatie 10 x zo snel groeit als de allochtone populatie. Dat moet dan onder ieder bericht ontzenuwd worden door middel van een discussie.

  Ik heb daar geen tijd voor.

  Er zijn altijd reageerders bereid om die schone taak op zich te nemen, iedere keer opnieuw de discussie aangaan. Maar het is iedere keer dezelfde discussie en vaak ook nog eens met dezelfde mensen die je keer op keer hetzelfde moet bewijzen.

  Maar als je dat 30 keer hebt gedaan dan heb je er genoeg van.

  En dan duiken er weer 3 op die gaan zeggen dat in iran homo’s onthoofd worden.

  En dan gaan ze de Koran duiden. En dat maal 60.

  Nou dan weet je het wel hoor. Dan geven die brave redelijke reageerders die de discussie willen aangaan het ook op. Die hebben dan ook geen tijd.

  En dan zit ik hier weer met de schone taak dat ik mensen moet gaan vertellen dat in Iran homo’s niet onthoofd worden en dat de PvdA niet al 300 jaar de absolute macht in Nederland heeft en ga zo maar door.

  En zo bepalen dus de bezoekers wat ik hier moet bespreken en ondertussen moet ik dan ook al hun valse beschuldigingen en schimpscheuten (en steken onder water) aan mijn adres en aan andere bezoekers verdragen en noem maar op.

  En daar had ik een half jaar geleden al schoon genoeg van. Ik stond toen op het punt om de commentaarmogelijkheid af te schaffen. Dat is toen vooral dankzij Sjef en Excellentie Zwembad niet gebeurd.

  Vandaar de REGELS en de handhaving van de regels. Ik zal in de toekomst de regels nog duidelijker laten zien. En ik zal er strenger en met minder coulance op nazien dat ze worden nageleefd.

  Overigens ben ik altijd heel coulant geweest naar met name vaste bezoekers die mogen best op zijn tijd off topic of onaardig zijn.

  Verder werken de REGELS uitstekend en zolang je je aan de REGELS houdt kun je hier zeggen wat je wilt en hoef je het totaal niet met mij of iemand anders eens te zijn.

 12. En nu ik hier toch ben, ik zal er eens eentje behandelen:

  Wist u dat in bijna heel Turkije laat staan marokko, geen hoofddoekjes gedragen worden (alleen nog soms door de oudste generatie)Ik heb Turkse vrienden JAJA. Hier loopt men een beetje achter

  Ik kom regelmatig in Turkije, toevallig vorige maand nog in Istanbul, en daar sterft het van de hoofddoekjes, zowel oude vrouwen als meisjes. Je hebt ze ook zonder hoofddoekjes. Je hebt er ook punkers en gothics en rastas. Je hebt er allerlei soorten mensen maar dus ook veel hoofddoekjes.

  Morgen behandel ik misschien weer een ander lulverhaaltje.

 13. @ el jefe: het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten? (Af-)vragen én debunken tegelijk. Daarnaast is het iets afvragen over wat er al gebeurd is mosterd na de maaltijd, maar debunken kun je direct doen, en is dus veel effectiever.

  Het failliet van links is natuurlijk nu wel duidelijk. Maar ja, wat doe je eraan, want dit is democratie. Mensen zouden eens goed voorgelicht moeten worden tot wat voor systeem democratie verworden is. Van politici moet niemand iets meer verwachten, en je moet dus zelf het heft in handen nemen.

 14. Het failliet van links is toch hopelijk niet duidelijk omdat ik geen tijd heb om per dag 300 lulkoek beweringen van PVV’ers te debunken.

 15. Tuurlijk is het failliet van links duidelijk. Miljarden hebben ze gestoken om het kapitalistische systeem in stand te houden, terwijl ze van tevoren wisten dat de burger die moesten betalen. En een antwoord op de crisis hebben ze ook niet (behalve de burger laten bloeden dan).

 16. Geert Wilders…..my hero.
  Straks na de oorlog moeten jullie niet allemaal gaan beweren dat je ook in het verzet hebt gezeten.

 17. jammer dat we in Nederland geen links hebben …
  PvdA is neo-liberaal , CDA is Christo-liberaal , Groen links volgens Femke “Groen Liberaal” VVD klassiek liberaal en PVV Facisto-Liberaal ( Of Zion-Liberaal ) SP Mao-Liberaal ect ect

 18. @17:
  Je bent zelf niet tolerant naar anderen, maar verwacht wel dat wij tolerant naar jou toe zijn omdat wij tolerante mensen zijn. Maar aan alle tolerantie onzerzijds komt ook een keer een einde, dus hoe kun je in godesnaam verwachten dat wij jou en je onzin blijven tolereren?

 19. Ik zal er wel weer eens eentje bekijken;

  Beste heer jvdheuvel,

  Demoniseren noemen we dit in de volksmond. Hetzelfde als wat er met dhr P. Fortuin toendertijd gebeurde!

  De “demoniseerbeschuldiging” zeker met de verwijzing naar Pim Fortuyn word ik volgens mij als volgt geacht uit te leggen: ik demoniseer Wilders, vervolgens wordt hij vermoord en dat is dan mijn schuld.

  Echter, ik demoniseer Wilders helemaal niet, ik geef gewoon mijn mening over Wilders. Daarnaast ben ik er een groot tegenstander van dat hem iets aangedaan wordt. Dit heb ik ook diverse malen hier geschreven.

  PVV’aanhang beschuldigt mij, zonder uitzondering, van “demoniseren” van hun grote leider. Ik leg dit echter naast me neer. Sterker nog; de beschuldiging op zich is wat mij betreft al genoeg voor een permanente IP ban.

  Wat de PVV-aanhang (zonder uitzondering) eigenlijk bedoelt, is dat ik moet stoppen met schrijven over Wilders en de PVV.

  Als mensen bezwaar willen maken tegen mijn “demoniseren” van dhr Wilders, dan moeten ze zelf een website oprichten en dat verhaal daar ophangen.

  Ik hoef geen tijd en geld te besteden aan een website waar mensen het recht hebben om mij vals te beschuldigen.

 20. Denken jullie werkelijk dat de kiezer dit pikt ? !

  Ik vraag me af welke kiezer? Die is voortdurend aan het zweven, maar ik neem aan dat er met “de kiezer” de veel gebruikte term “het Volk” wordt bedoeld. Dat Volk is ook een mythe dat bestaat niet. 1,5 miljoen mensen kunnen niet beslissen voor de rest. Dat is democratie. De meerderheid beslist.

 21. @Stef
  De kiezer die, als ie maar vaak genoeg te horen krijgt dat het gras blauw moet zijn vanzelf de “eigen mening” gaat vormen dat gras blauw behoort te zijn en zal stemmen op de partij die het hardste roept dat het gras een andere kleur moet hebben. De kiezer die dan op fora schrijft: “het is mijn persoonlijke mening dat het gras blauw moet zijn. Het is een schande dat het nog steeds groen is, we hebben dat aan de linkse kerk te danken.” Dezelfde kiezer die, na vanuit deze overtuiging op een Grote Peroxide Leider gestemd te hebben het volkomen met deze Grote Peroxide Leider eens is als deze ineens zegt dat gras misschien toch gewoon groen moet zijn en dit een brilliante zet vindt.

 22. @ Johnny dat zegt meer over die kiezer. :mrgreen:. Ik heb allang de hoop opgegeven voor die mensen. Ze lijken elkaar op de webs aan te steken. En overtuigen is zinloos.
  Maar ik zie ze dan ook niet als de kiezer, zoals ze zich graag noemen, maar als een gedeelte van de kiezer.

 23. mensen gaan rechts denken en stemmen, omdat links niets wil doen aan de problemen met de integratie en immigratie. als links dus zijn of haar werk hadden gedaan, dan was de PVV van geert wilders nergens nodig voor geweest…nu lopen ze te jammeren, van waarom er 1.5 miljoen mensen PVV stemmen…niet zo moeilijk toch?..als pim nog had geleefd, dan was dit al veel eerder gebeurd…nu moet het eens afgelopen zijn met het geitenwollensokken gedoe in dit land…

 24. als hitler nog had geleeft was het ook allemaal niet nodig geweest dus wat is uw punt?

 25. Onderstaande was een reactie van Marcel in dit topic:
  http://www.krapuul.nl/columns/9264/gerommel-en-gereutel-bij-bruinrechts/

  ik moet wel lachen om dat linkse gelul hier…echt een stelletje geitenwollen sokken..als je tussen de moslims hebt gewoond, dan pas kan je een oordeel vellen..dat is echt een grote ramp…deze mensen leven nog in de middeleeuwen, dat is ook duidelijk te zien aan hun uiterlijk!..ik ken Surinamers…Antillianen…indo,s…enz, waar je gewoon gezellig mee kunt omgaan en ook nog lachen…hebben gevoel voor humor, want ze kunnen tegen een geintje…de meeste moslims kijken de hele dag boos naar iedereen en hebben totaal geen gevoel voor humor…er zijn zelfs zieke geesten, die een vrouw geen hand geven, maar er wel mee naar bed willen!…hoe hypocriet kun je zijn?..hun vrouwen moeten vacuüm verpakt over straat, maar in de tussentijd vallen ze Nederlandse vrouwen op straat lastig!..hun kinderen terroriseren de straat, omdat zoontjes alles mogen en dus niet worden opgevoed…Amsterdam is de laatste jaren heel erg achteruit gegaan, mede oorzaak is het slappe beleid van Cohen…er zijn getto,s ontstaan…a.dam west is er een voorbeeld van…Geert Wilders moet beschermd worden tegen de moslims…is ook een belachelijk iets!…kun je nagaan hoe gevaarlijk die mensen zijn!…kijk maar naar die rellen in a.dam Slotervaart…een mafkees viel politie agenten aan…die zichzelf verdedigden…zou ik zelf ook doen!…daarna kwamen er een zooitje mafkezen de halve stad slopen…doe dat lekker in Marokko..dit soort dingen zorgen er nu voor, dat er zoveel mensen een hekel krijgen aan die gasten…de linkse figuren hier zullen er denk ik nooit eentje van dichtbij hebben meegemaakt?…zijn vaak ook wereldvreemd…droom maar lekker verder en hoop dat jullie ooit een keertje jullie verstand gaan gebruiken?..is denk ik onbegonnen werk?…misschien als je eigen dochter of zoon mishandeld of verkracht wordt?..of als je er tussen woont…en dus de hele dag in de teringzooi zit…de meeste linkse figuren zij salonsocialisten..een soort struisvogelpolitiek…de ver van mijn bed show…

 26. @ 27
  Het is altijd dezelfde riedel. En hetzelfde gezanik over dat linkse mensen niets van moslims begrijpen omdat zij er zelf niet tussen wonen.
  Dat is natuurlijk flauwekul, en als je de verkiezingsuitslagen per gemeente en in het geval van Amsterdam en Rotterdam per stadsdeel, goed bekijkt, is dat ook aantoonbaar.

  Het enige probleem dat ik ermee heb, is dat dit idee door de PvdA wordt gebruikt om mee te heulen met de PVV. Het zijn zogenaamd ”de minseh in de oude wijken” die het zo zwaar hebben en PVV stemmen, terwijl het in werkelijkheid gaat om electoraat aan de zomen van de stad, in de Vinexwijken. Er wordt in Purmerend, Almere en Hoofddorp meer PVV gestemd dan in Amsterdam, terwijl er in Amsterdam meer daadwerkelijk contact is tussen allochtonen en autochtonen. En laten wij bastions van beschaving als Volendam, St. Willibrord en Rucphen niet vergeten.

 27. ff een reactie op het verhaal van Daphne…denk, dat zij het niet begrijpt, want de verkiezingsuitslag van a.dam komt doordat bijna alle allochtonen op linkse partijen hebben gestemd, alleen in de betere buurten is de vvd groter geworden, omdat er daar bijna geen allochtonen wonen…dat er in purmerend…almere en hoofdorp meer op de pvv is gestemd is ook logisch, want daar wonen een hoop gevluchte amsterdammers, die bang zijn, dat het in hun nieuwe woonplaats ook een teringzooi gaat worden…toch misschien een beetje wereldvreemd?..

 28. @30

  ff een reactie op Marcel …

  Ik denk dat er met jou geen normale discussie te voeren valt. Er is geen sprake van nuance, alles is zwart-wit; je hebt het simpele wereldbeeld van een 10-jarige.

  PvdA, daar stemmen alleen allochtonen op.
  In delen van Amsterdam waar allochtonen wonen is het een grote onleefbare teringzooi.
  Purmerend, Hoofddorp, Almere: prachtige plekken waar alleen keurige blanken wonen.

  Mijn eerste reactie na jouw stukken gelezen te hebben was: “flikker op, debiele kutracist”. Maar goed, ik heb ervoor gekozen om dat maar niet neer te zetten.

 29. Het schijnt ook dat allochtonen niet mogen stemmen van Marcel, of althans dat hun stem minder waard is dan de autochtone stem. 😆

 30. Ach ja die Marcel ..
  Hij gaat er waarschijnlijk vanuit dat hij een “echte Nederlander ” is met “Neerlands bloed van vreemde smetten vrij “. Ik vermoed dat dit in zijn geval waar is , het enige van vreemde smetten vrije Neerlands bloed vind men namelijk bij de familie Visser-Visser-Visser te (Jawel ) Volendam waar men het angstvallig schoon heeft gehouden door 28 opvolgende generaties van Neef-Nicht huwelijken .
  Toch knap dat hij met zijn neus op een keyboard racistische dooddoeners kan typen vanuit zijn rolstoel … Jammer dat hij de laatste echte Nederlander is omdat hij en zijn nichtje / echtgenote te misvormd zijn om hun heupen te bewegen .. Misschien dat Geert een KI arts uit limburg hulp kan laten verlenen ..

 31. Reactie van Marcel in nr. 27 is goud waard, echt een juweeltje. Kan over ’n paar eeuwen ter illustratie in de geschiedenisboeken komen, hoofdstuk “xenofobie in West-Europa aan het begin van de 21e eeuw”.

 32. Reactie op Bea, http://www.krapuul.nl/andere-interessante-berichten/9428/hoe-hebben-de-nederlanders-gestemd/#comment-19364

  “Jouw toon staat mij niet helemaal aan.”

  Jouw dom gewauwel en hysterisch gezeik doen mij kotsen.

  “Ik heb op de VVD gestemd omdat zij toch een deel van het gedachtengoed van de PVV in hun programma hebben, en dacht ik “de VVD kan meer bereiken dan de PVV”.”

  Dus ben je het eens met het gedachtegoed van de PVV. Ik vroeg je eerder: “Dus je vindt dat vrouwen met een hoofddoek daar belasting voor moeten betalen, dat moslims volgens de wet anders behandeld moeten worden, dat oorlog tegen moslims de centrale pijler van het buitenland-beleid van NL moet worden, dat de koran verboden moet worden (en dat dus huiszoekingen bij moslims moeten komen en internetcensuur)”.

  Ben je het met deze punten eens ?

  “Boerka’s vind ik een onderdrukt gewaad, en dat zou niet mogen, maar als man denk je daar natuurlijk anders over, vooral als paars+ straks aan de macht komt, dan krijg je helemaal dat soort kledij …”

  Waarom begin jij over boerka’s ? Waarom zou Paars-Plus meer van dat soort kledij bezorgen ? En wie in jouw familie heeft momenteel die ene hersencel in gebruik ?

  “Wat betreft de tolerantie, kijk eens even naar de Joden en de homo’s die in Amsterdam en elders moeten onderduiken wegens intolerantie/onverdraagzaamheid van jouw vrienden …”

  Ken jij mijn vrienden ? Ken jij mij überhaupt ? Joden en homo’s die moeten onderduiken, ga toch weg met je leugens en hysterisch gedoe zeg.

  “Dus zorg jij nu maar dat jouw vrienden zich wat toleranter willen gedragen,en als dat lukt dan gaat de PVV vanzelf wel uit beeld …”

  Nogmaals, over welke vrienden heb je ’t ? Ken je mijn vrienden ?

  “Oja vraag gelijk aan hen of ze willen stoppen met Wilders te bedreigen, dat bespaart jou en ons weer een hoop geld, wat anders op gaat aan de beveiliging.”

  Wat uit dit dom hersenloos geblaat blijkt is dat jij totaal geen onderscheid kunt maken tussen individuen en groepen. Een paar moslims die over de schreef gaan en de hele groep moeten zich verantwoorden.

  Bea, hoe zou jij het vinden als jij verantwoordelijk zou worden gesteld voor wat jouw familieleden of buren flikken ? Dat zou je niet willen toch ? Waarom moeten “linksen” en moslims het boetekleed dragen dan ?

  “Huiszoekingen bij moslims, zei je dat nou? Ahum ehhh in de volksmond zeggen wij: “Niet iedere moslim is een terrorist, maar het terrorisme komt wel uit de moslimhoek” vandaar misschien de huiszoekingen: 9/11.. Londen, Madrid, Theo v Gogh: ga eens even verder?”

  Je leest niet goed. Je kan net zo goed lezen als kritisch nadenken. Toen ik huiszoekingen noemde ging dat over de toepassing van het koranverbod, want huiszoekingen bij alle moslims zou het noodzakelijke gevolg moeten zijn dan. Dat alle terrorisme uit moslimhoek komt is vele malen herkauwde rechtse lulkoek: De FBI zegt dat een kleine minderheid van terreur tussen 2002 en 2005 in de VS door moslim-extremisten werd veroorzaakt http://www.fbi.gov/publications/terror/terrorism2002_2005.htm#page_7
  en Europol zegt dat 99,6% van terreur in Europa niet van moslims komt
  http://www.fbi.gov/publications/terror/terrorism2002_2005.htm#page_7

  Bea, ik had gezegd dat PVV-stemmers of dom zijn of niet deugen. Ik schaar jou onder de eerste groep: totaal geen kennis van zaken, anderen maar nakakelen.

 33. @jos: Als je mijn reactie dom vindt, waarvoor die moeite om daar nog op te reageren?

 34. @jos: Uitreraard ben ik niet tegen de koran, wat denk je wel, en daar is Wilders juist de fout ingegaan en heeft zichzelf op die manier klem gezet…Dit wilde ik even corrigeren..

 35. @39
  Omdat ook andere mensen hier meelezen.

  @40
  En toch ga je op ‘m stemmen ?

  Dit gaat om principes, de basis van de democratische rechtsstaat. Een politicus die voorstellen doet die duidelijk daarmee in strijd zijn moet als de pest gemeden worden, ook al doet ie andere voorstellen die wel door de beugel kunnen. Daar gaat ’t om, en daarom kan ik heel boos en fel reageren op Wilders-sympathisanten. Het gaat me om de vrije, gelijke samenleving in Nederland en die is me héél dierbaar.

 36. och och ben het met je eens op vele punten maar.. en als dat lukt dan gaat de PVV vanzelf wel uit beeld

  krijg net een brichtje dat exstreem rechts uit belgie duitsland en zelfs italie hem steunt dat toch internationaal? Of nee mischien ben ik weer es verkeerd ingelicht ? opruiende propa? weet het niet hoop dat ik vanavond nog te weten krijgt op welke bank wilders zijn fondsen krijgt

 37. alida broekaart reageert op bericht Wilders heeft geen antwoord op krapuulvragen van andere partijen!:
  Schreef:

  Ja,zo gaat ie goed.
  En het word nog beter .
  Ik ben nu een buitenlander in mijn eigen land.

  Kijk nu eens , het nichtje /de verloofde van Marcel uit antwoord 33 heeft met haar rolstoel de zijne weggeduwd .. en beroert nu in rap tempo met haar tong de toetsen …
  Ze heeft natuurlijk gelijk , ze is een vreemdeling in HAAR land , als enige vrouw met 100% Neerlands bloed , zuiver gehouden door 28 opvolgende generaties van Neef-Nicht huwelijken is ze zelfs in haar dorp Volendam niet meer veilig , er is daar namelijk wel “ÉÉN” Turks gezin , weliswaar aan de rand van de nieuwbouw maar toch , en er zijn zelfs al Volendammers met andere Jassen (niet Volendammers )dan die uit Egmond aan Zee getrouwd, jawel zelfs één met een Molukse …
  Dus Alida ( Aaltje zeggen ze toch bij jullie in Volendam ??) Ik leef met je mee en hoop dat jij en Marcel snel je eigen reservaat onder aan de dijk krijgen … en dat Wilders een goed KI arts voor jullie vind zodat wij met nog één generatie puur Hollands bloed verblijd worden …..

 38. En weer een nieuwe kandidaat: nu van Takki in dit topic over de krapulenpunten van de PVV:

  http://www.krapuul.nl/nieuws/9675/kiezers-vinden-oorlog-tegen-de-islam-met-israel-als-front-goed-idee-voor-nederland/#comment-20377

  doe niet zo paranoia allemaal.geef rechts ook eens de kans het te proberen.we zitten al jaren vast aan die linkse idioten en ze maken er een potje van!Alles wat onze opa`s en oma`s/ouders hebben opgebouwd wordt kapot gemaakt door links en als dank mogen ze wegrotten in verpleeghuizen met te weinig personeel.Bedankt links!

  En deze reactie daarop:

  MrOoijer Schreef:

  en je ouders waren ook behoorlijk links hoor! Waar dacht je dat Drees (sr) in het verhaal thuis hoort? En als je zo begaan bent met het slechte zorg-systeem (dat vooral uit de koker van ‘t CDA komt), kun je beter links stemmen dan rechts.
  “geef rechts ook eens een kans om te regeren, we zitten al jaren vast aan die linkse idioten”
  – tussen 1966 en 1989 vooral rechts en maar één serieus links kabinet (1973-33 den Uil) – daarna paars(is dus met VVD) en daarna vier keer Balkenende, drie keer over rechts — hoe zo “ook eens” – me dunkt rechts had kansen zat.

Reacties zijn gesloten.