Wanneer vertrekt Wilders naar het front?

war1PVV’er Geert Wilders is in oorlog met de islam en dat is zijn goed recht. Laat ik het anders formuleren; het is niet aan mij om mensen ervan te weerhouden om oorlog te voeren. Het zijn Geert Wilders’ eigen woorden “we must win the war against the islam” en natuurlijk “Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen.

In het kielzog van Geert Wilders bevindt zich een zekere Wim Kortenoeven. Wim Kortenoeven is PVV-kamerlid, hij heeft 10 jaar bij spagaat-club CIDI gewerkt, is nog steeds directeur van NIPAC (Netherlands-Israel Public Affairs). Op Wims Tweede Kamer pagina vinden we het volgende citaat:

Ons goede land wordt van binnenuit en van buitenaf bedreigd door de islamisering. Ik heb bij het CIDI gelobbyd voor Israël, dat ik beschouw als onderdeel van het front in de oorlog tussen twee beschavingen, de islamitische en de westers-liberale. Als Midden-Oostenspecialist hoop ik mij te kunnen bezighouden met landen als Iran en Saoedi-Arabië, waarvan de positie me zorgen baart. De islamisering van Nederland wordt deels gestuurd vanuit het buitenland. Omdat daarbij massamedia worden gebruikt om onze rechtsorde te ondermijnen, wil ik me in de Kamer als het kan ook met mediabeleid bezighouden.

war3“Gelobbyd voor Israël” bij het CIDI nog wel. Alsof ze daar al niet pro-Israël genoeg zijn. Maar zonder gekheid; het blijft natuurlijk de vraag wat het officiële standpunt van de “discriminatiebestrijders” bij spagaat-CIDI is over dat onderwerp, de oorlog tussen de westerse en islamitische beschavingen met Israël als front. We weten het niet want daar laten ze zich bij het CIDI niet over uit.

Wie vraagt het aan Ronny Naftaniël?

Maar we dwalen af.

Behalve bij NIPAC en CIDI heeft Wim Kortenoeven ook nog gepubliceerd (of hij doet dat nog steeds dat weet ik niet precies) bij stichting Christenen voor Israël. Een stichting die een grote toekomst ziet voor Israël “als de Messias komt”. Je weet wel, “de Eindtijd”. En ze doen dan ook hun uiterste best om deze “Eindtijd” dichterbij te brengen. Terecht worden deze Christenen voor Israël dan ook met gepast wantrouwen bekeken in Israël.

war2Nog iemand die voor deze Christenen voor Israël publiceert is Joodse schrijfster Wiesje de Lange, citaatje:

In het vierde hoofdstuk ”Gedachten over gedenken” komt de klap op de vuurpijl. Aan de hand van de tekst „Gedenkt wat Amalek u heeft aangedaan” (Deut. 25:17) wordt Amalek geduid als „de antisemiet” van alle tijden. Het tastbare Amalek wordt vandaag de dag belichaamd door de Palestijnen. „De voor Israël ontstellend schokkende confrontatie met de Palestijn ligt in zijn Amalekkarakter.” En dan is er voor de schrijfster maar één conclusie: „Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk.” (reformatorisch dagblad)

Laat ik over een en ander geen moreel oordeel uitspreken. Het staat wat mij betreft iedereen vrij om in oorlog te zijn met wie ze maar willen. Oproepen tot vernietiging van welk volk dan ook, het zal mijn reet roesten.

Ik heb slechts een paar vragen;

1 Wat doet een partij die zo nadrukkelijk “in oorlog” is met een wereldreligie in het Nederlandse parlement?

2 Wat doen dit soort oorlogszuchtige teksten op de website van de Tweede Kamer?

3 Wanneer trekken Wilders en Kortenoeven naar het front (in Israël) om daar hun oorlog eigenhandig te gaan voeren, of proberen ze soms het front te verplaatsen naar Nederland?

4 Wanneer gaat Maurice de Hond eens peilen wat de PVV-stemmers (die wij serieus moeten nemen) vinden van deze oorlog tussen het westen en de islam waaraan wij volgens de PVV moeten deelnemen?

5 Wanneer horen wij eens van de VVD’ers die de PVV een “volstrekt normale partij” vinden (Rutte) en die “geen verschil zien op het terrein van o.a. integratie” (Van Schie) wanneer ze naar het front vertrekken?

P.S. ik heb wat foto’tjes van “het front in de oorlog tussen de westerse en islamitische beschavingen” toegevoegd om een en ander een beetje te visualiseren voor die oorlogszuchtige PVV’ers.

43 gedachten over “Wanneer vertrekt Wilders naar het front?”

 1. „Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk.” quote uit ref dag van Nuttcase Wiesje de lange. Ik zal maar niet godwinnen.

  Scheiding tussen kerk en staat is slechts een illusie, want die bestaat niet,die scheiding. Het is nog steeds zo dat sommige politieke partijen uit godsdienstige overwegingen de politiek gebruiken om hun doel te bereiken. Ik noem de SGP,CU,CDA,PVV.

  De kabinetten Balk hebben ons al in een oorlog geworpen die we helemaal niet wilden, Afghanistan. Daarna moest die JSF er zonodig komen van een van de oorlogszuchtige kroonprinsen van het CDA.(kan even niet op zijn naam komen, maar die schuinsmarcheerder.

  Die PVV-er Kortenoeven wil zich bezig gaan houden met landen als Iran en Saudi-Arabie. Gek genoeg hebben deze landen nauwelijks invloed op de Islamisering in Nederland. Hij wil zich tevens ook bezighouden met media. (wederom zal ik jullie een godwin besparen)

 2. Nog meer relevante vragen:
  – Wat betekent “islamisering” ? Van welke islamisering is er sprake in Nederland ? Hoort het volwaardig uitoefenen door moslims van hun religie (en waartoe ze recht hebben volgens de Grondwet) ook bij “islamisering” ?
  – Oorlog tegen communisme betekent dat je communisten bestrijdt. Oorlog tegen drugshandel betekent dat je dealers bestrijdt. Oorlog tegen DE islam betekent dus oorlog tegen (alle) moslims. Wat betekent dat voor moslims in Nederland ? Moeten ze onderduiken al ?

  Lastige, demoniserende vragen zijn dit.

 3. Demoniserend he. Je zou bijna zeggen “antisemitisch” als je niet beter wist.

 4. Om de rottigheid van Wilders te visualiseren zou je ook de foto’s kunnen plaatsen van al die vermoorde Palestijnse kinderen. Dat is hetgene waar hij voor staat. Tweede wereldoorlog is over. Allang. Dat we het niet over Darfur hebben komt omdat dit soort gasten, joods en filosemiet zich in de regeringen nestelen met belangrijkste doel, de terreur steunen van Israel. Ooit gehoord dat de apartheidspolitiek van Zuid Afrika beloond werd, behalve door Israel? Verder zit ook Naftaniel te rommelen in de politiek, onderwijs en veiligheid. Daarbij zit hij ook nog in het Irancomitee uit ‘bezorgdheid’ voor de moslims aldaar. Men loopt hier de boel op te ruien, maar daar gaan wonen, toch maar niet. De christelijk politiek staat altijd voorop als het over terreur gaat, men ruilt net zo gemakkelijk de joden in voor moslims. De terreur tegen moslims hebben we o.a. 😥 te danken aan de vroegere terreur tegen de joden, die daar dan ook weer dankbaar gebruik van maken. De cirkel is weer rond.

 5. Wat loop jij nou dom te lullen over “haat tegen israel”? Krijg jij nou werkelijk NIETS fatsoenlijks uit je toetsenbord? 😡

 6. De Zionistische media presenteerde veel van die aanslagen als aanslagen op “onschuldige burgers ”
  Ik zie persoonlijk weinig verschil tussen een aanslag van het Nederlandse verzet op een restaurant vol Duitse soldaten en een aanslag van het Palestijnse verzet op een pizzeria vol Israelische soldaten , het verschil is natuurlijk dat de media hier nooit vertellen dat het een veel soldaten bezochte pizzeria of een langs een legerbasis gaande buslijn betreft .. alleen maar Pizzeria en buslijn …
  Er is trouwens al vaak de aandacht gevestigd op het feit dat westerse journalisten tussen de Joden wonen , en vaak , zoals Edo Rosenthal, zijn het zelfs Israelies , en dan verwachten wij “neutaal nieuws “.

 7. Da’s allemaal off topic. Waar het om gaat is de oorlog tussen de westerse en islamitische beschaving met israel als front, en of we dat willen.

 8. jvdheuvel Schreef:

  Da’s allemaal off topic. Waar het om gaat is de oorlog tussen de westerse en islamitische beschaving met israel als front, en of we dat willen.

  Voor mijn part een volmondig JA

 9. Ik durf niet .ik laat anderen wel oorlog voeren.ik draag nog pampers en kan alleen nog maar mamie en ja zeggen.
  ik heb een grote mond en klein hartje.sorry @ jvdheuvel

 10. Goed zo en op je enkels, en hopen dat je ontopic blijft.
  Maar je toont je laf, voor een partij opkomen die mensen uit wil roeien, hoe verklaar je dat gedrag?

 11. Ik had al zo’n vermoeden na die reactie van Mandela dat ik een ego was. Het ga je goed madiba, voortaan mag je wegrotten en misbruik de naam van madiba niet meer.

 12. maar @sjef madiba is dat niet een foto van ahmedajin van Iran bij jou reactie.Jij maakt weer misbruik van hem.

  (wanneer vertrekt wilders naar het front)Weet iemand dit?

 13. Oproepen tot vernietiging van welk volk dan ook, het zal mijn reet roesten.

  Mij ook, maar wel apart dat de Lange hier wel lezingen over kan geven al is het ergens in een verneukeratief deeltje van ons landje. Als dit werd geschreven voor de bevolkingsgroep die zij de hemel inprijst, was er allang groot alarm afgegeven.

 14. In welk opzicht heb ik misbruik gemaaK van die mandela? Dacht het niet. Ik heb mandela niet vergeleeK met de Iraanse leider, helemaal niet. Als je me ergons mandela zag vergelijkon met mandela zit je mis. Overigens zit je weer oftop te lullen. Ontopic anders vlieg je eruit!!! Topic is simpel, wanneer gaat Geert naar het front, aangezien hij een oorlog voert tegen de Islam. Verder mag je wel vragen stellen, als het maar niet over mandela gaat. Niks dus meer over Mandela op dit topic.

 15. Ras Sjef
  “Mandela”denkt dat de foto van H.I.M.bij je profiel een foto van Ahmediniad is .. “Them baldheads them no know ”
  Als Geert naar het front gaat krijgt hij dan nog persoonsbeveiliging van de Nederlandse staat , net als trien Ali in de USA ???

 16. @ jvdheuvel, al wat gehoord van Maurice de Hond

  @ 8 Al Bakrastani: ‘Zonistische media’, ‘westerse journalisten die tussen de joden wonen’.
  Inhoudelijk niet sterk. Met deze opmerkingen maak je het je tegenstanders in het debat heel makkelijk om je niet serieus te nemen. Die hoeven dan geen energie meer in de discussie met je te steken. Als je zegt dat je geen verschil ziet tussen de aanslag op Pizzeria Sbarro en een aanslag op een restaurant waar in 40-45 Duitse soldaten zaten te eten, als ik het goed begrepen heb, plaats je jezelf buiten de discussie.

  Op twee punten: je hebt kennelijk geen probleem met geweld, mits gericht tegen de ‘juiste slachtoffers’, en het kan je kennelijk niet schelen dat er ook burgers daar zaten te eten, onder andere een Nederlandse familie. Nu doet dat er voor de principekwestie niet toe, of het nu een Nederlandse familie was of een IJslandse of een Hondurese, maar je casual omgang met wat toch echt een dieptepunt was, wordt problematisch voor degenen die je probeert te overtuigen van je standpunt – waar ik in de geweldloze variant misschien wel een heel eind in zou kunnen meegaan.

 17. @22 @mauricedehond geeft geen antwoord zo te zien. Te moeilijke vraag zeker. 😡

 18. Daphne , wie geeft jou het recht om mij buiten de discussie te plaatsen omdat ik voor jou onnwelgevallige punten opbreng ??
  Collateral Damage in Iraq of Afganistan , een “Nederlandse familie ” in een “Israelische “Pizzeria .. Wat is het verschil ???
  Een aanval op “Israelische” soldaten is naar mijn mening inderdaad net zo legitiem als een aanval op Duitse soldaten in Nederland tijdens WO2
  Een aanval direct op burgers veroordeel ik , dat zijn meer technieken van het “Israelische”leger ..

 19. Het NL verzet schoot tijdens WOII ook onschuldige burgers dood, was toevallig gisteren nog eentje in het nieuws.

  En ik blijf erbij dat dit allemaal off topic is.

  Het onderwerp is de oorlog tussen westen en islam met Israël als front.

 20. @ 24 Al B.
  Ik plaats jou niet buiten de discussie, ik zeg dat je ’t anderen makkelijk maakt om je buiten de discussie te plaatsen.
  Vindt wat je vindt. Ik ben het op dit punt niet met je eens. Ik geloof niet in geweld als een oplossing voor problemen die allemaal politiek en diplomatiek op te lossen zijn.

  Maar ik geloof niet dat ik anderen de mond snoer op dit forum.
  En we raken inderdaad off topic.

  Back to Geert!!
  Het zou me een lief ding waard zijn als iemand zou onderzoeken wat de achterban eigenlijk van de PVV-standpunten vindt. Volgens mij weten de meeste kiezers helemaal niet wat Geert allemaal wil. En zijn ze ook helemaal niet zo begaan met het Midden-Oosten en wat de Saudi’s en Iraniërs zoal doen. Het gaat meer om angst voor een hoge hypotheek en dat hun dochter met een moslim thuiskomt en dan in een gordijn wordt gehesen, terwijl ze zich zelf net aan de kerk hebben ontworsteld. Naast dat elite-gezeur, waarbij de Geert-achterban zich als de nieuwe onderdrukten positioneert. Aangezien we in deze samenleving onze status schijnen te moeten ontlenen aan ons slachtofferschap, zijn zij dus slachtoffers van ons. Of zoiets.

 21. Dan weer even terug on Topic .. Ik vraag mij af of de Zion-Jihadisten van de PVV recht hebben op persoonsbeveiliging wanneer ze aan het front tegen de Islaam gaan vechten ??? Hoe zit het trouwens met het oproepen te gaan strijden voor een vreemde mogendheid , is dat niet strafbaar ???

 22. @ 26

  Ik wil toch nog wel even reageren hierop:

  “Ik geloof niet in geweld als een oplossing voor problemen die allemaal politiek en diplomatiek op te lossen zijn”

  Dit is een behoorlijke dooddoener. Zo ken ik er ook nog wel een paar.

  Het vervelende is nu juist dat Israel dat uit zoveel geweld ontstaan is, deze problemen niet politiek en niet diplomatiek wil oplossen met de holocaust als onderpand (die vlieger gaat dus nu niet meer op) Dit heeft altijd veel winst opgeleverd, financieel,geografisch etc. Het geweld begon al bij de moorden op Lord Moyne en de Zweedse diplomaat Folke Bernadotte als dank voor zijn onderhandelingen. Over de Palestijnen maar te zwijgen. Wat denk je, na decennia van bezetting en terreur, dat je braaf in je stoel blijft zitten, als je huis om je heen afgebroken wordt je kind platgebombardeerd en je vader gemarteld wordt etc. Ik dacht het niet. Die haat gaat er een keer uitkomen.

 23. Die discussie over Israel versus de Palestijnen die is hier niet aan de orde en die vertroebelt echt waar dit bericht over gaat.

  Waar het over gaat is de oorlog tussen de westerse en de islamitische beschaving met Israel als front en wanneer Wilders c.s. naar dat front vertrekken en of ze Rutte c.s. meenemen.

  Het verbaast trouwens me dat die deskundigen hierboven dat verschil niet blijken te zien. Voor de PVV en de hunnen is de oorlog tussen de Palestijnen en Israel dezelfde als de oorlog tussen de westerse en de islamitische beschaving en voor jullie dus ook?

 24. De grap is dat er bij de PVV geen beschaving te bekennen is; dus hebben we het eigelijk niet over een clash of civilizations maar over barbaren die een beschaving om ver willen werpen.

  athans zo is het voor de PVV – vandaar dat ze ook zichzelf afschilders als barbaars ; tegen de decadente corrupte elite . Als waren het de Hunnen tegen de Romeinen.

  Uiteraard zit het niet zo ; het zijn de stuiptrekkingen van een achterlijke cultuur waarvan we dachten dat we die al lang kwijt waren geraakt in de jaren zestig. Vroeger noemde ik deze situatie ook wel ‘de spuitjesluchtrevolutie’ Wilders kan wel met zijn kruisridders naar het front gaan (maar gezien zijn laffe karakter stuurt ie er anderen heen om voor hem het vuile werk op te knappen) maar denk je dat Israël de poorten open zet voor een stel ongemanierde mafketels? Tuurlijk niet!

 25. @ jvdheuvel,

  nee, ik zie het Pal-Is conflict helemaal niet in die termen, ik zie het als een na-ijlend koloniaal project met wortels in de negentiende eeuw en de twintigste eeuwse ellende die bij koloniale projecten hoort. En dan in wat groter verband een klassiek marxistisch-economisch conflict over zekere vloeistoffen onder het aardoppervlak.

  Maar het is natuurlijk vrij schieten. Eerst was het allemaal Koude Oorlog wat de klok sloeg, en werd alles in het MO benoemd in nationalistische en marxistische termen, en nu schijnen we volgens sommige mensen een godsdienstoorlog te voeren, dus is dit ook opeens een godsdienstoorlog.
  En de beide partijen doen er helaas vrolijk aan mee, want die hebben inmiddels geleerd dat het verstandiger is hun sponsors naar de mond te praten. Wie betaalt, bepaalt. Het treurig-ironische is dat op de werkvloer waar dit conflict wordt uitgevochten veel individuele Palestijnen en Israëli’s seculier zijn, om niet te zeggen halve atheïsten. Ze worden echter in religieuze hokjes geduwd.
  Maar het is eerder nooit een religieus conflict geweest, en zelfs de kolonisten op de Westbank waren vroeger in meerderheid niet religieus. Het cynische is dat Hamas mede is gecreëerd door Israël, die vonden een islamitische beweging als tegenwicht voor de marxistische PLO wel een fijn plan.

  Wat betekent dat nu voor ome Geert? Ik denk dat zijn achterban dat hele MO geen bal kan schelen, maar aangezien er geen partijdemocratie is, :mrgreen: horen we dat waarschijnlijk niet terug.

 26. @31

  “Na-ijlend” koloniaal project ? Israël was en is nog steeds een koloniaal project, met de methoden en het gedachtengoed die erbij horen: blank West-Europees superioriteitsgevoel, sociaal Darwinisme, inboorlingen die van hun land geroofd en collectief gestraft mogen worden, inboorlingen die niet mee mogen beslissen over hun lot, enz. enz.

  Maar goed, aan alle koloniale projecten is een eidne gekomen, ik denk dat Israël over ’n halve eeuw niet meer bestaat. (Wordt opgeheven, net als de Sovjet-Unie).

 27. Het verbaast trouwens me dat die deskundigen hierboven dat verschil niet blijken te zien. Voor de PVV en de hunnen is de oorlog tussen de Palestijnen en Israel dezelfde als de oorlog tussen de westerse en de islamitische beschaving en voor jullie dus ook?, Ja en Nee ..
  Israel is inderdaad in veel dingen een proxy voor de “Westerse beschaving ” in het midden oosten , maar op de zelfde manier dat Zuid Afrika dat in Afrika was in de apartheids-era en koude oorlog , of Taiwan en Zuid Korea in het verre oosten , Het vertegenwoordigt dan ook een karikatuur van de Westerse beschaving , en meer in de hoofden van de conflictdenkers dan in realiteit .
  Het conflict is niet met de “Islamitische Beschaving “want de laaste resten daarvan zijn omgebracht in het koloniale tijdperk met als mes voor de laatste doodsteek Mustafa Kemal ( iemand die ik nooit Atatürk zou noemen ) die er voor zorgde dat alle verbanden tussen de Turken en het Ottomaanse rijk verbroken werden.. ( door ondermeer een alfabet verandering zodat ze hun eigen klassieke geschriften niet meer kunnen lezen ) .
  Het conflict is met mensen die zich ontworstelen van het post-koloniale infrioriteits gevoel , Omdat de seculiere machthebbers in die landen gefaald hebben en de Islamitische organisaties een vangnet creeerden voor wie ziek of arm was is de Islaam bij het herwinnen van het zelfvertrouwen een grote factor geworden ..
  Een laatste punt wat meespeeld en waar in het westen amperan besef van is ,Al Aqsa is een belangrijk heiligdom voor ons Moslims Ten tijden van Moslim-macht over het heilige land konden Christen en Joodse pelgrims zonder veel problemen hun heilige plekken bezoeken , Israel heeft het zelfde beleid als de kruisvaarders hadden , bezoek aan de moslim heilige plekken word zo goed als onmogelijk gemaakt …. De Israelisch vertonen dus voor ons Moslims het zelfde “Westerse “gedrag tegen “De Islam ” als de kruisvaarders en op dat punt is het dan weer wel oorlog tussen de westerse en de islamitische beschaving .

 28. De kruisvaarders waren ook geen beschaafde heren.
  Wat deden zij toen ze aankwamen is Byzantium?
  Zoek maar eens na. :mrgreen:
  Zo zijn ook Wilders’ Kruiswoordvaarders barbaren.

 29. Kortenoeven: eens een vuilnisman, altijd een vuilnisman. Alleeen nu haalt hij het niet op, maar biedt hij het aan.

 30. tja als een kind niet mee mag spelen en dan aan de kant staat wat gebeurt er in het hoofd van het kind ?
  Ik doel op wilders en mijn reactie enkele weken geleden op knieschoten.tja en nu gaat ie lobbyen hij heeft zijn vriendje verteld de klootzakken negeren mij in den haag nu is ie erg verward in het hoofd! zoals ik al zei (en wiegels verkapt) haal hem eerst binnen! (maar ja de kans hebben we in den haag laten liggen) ook de kans om in zijn keuken te kijken kijk naar het nieuws van van daag. Doch ik zal wel met een tal anderen de plank weer es misgeslagen hebben? andere woorden TOLD YOU,

 31. Roosjen , ik heb jaren met emotioneel gestoorde kinderen gewerkt , en die kunnen niet zonder begeleiding met “gewone kinderen “spelen , wat jij voorsteld is zo’n kind niet alleen te laten meespelen maar ook nog om het kind een groot en extra scherpgeslepen zakmes te geven . en wat als hij straks daarmee het gezicht van het meisje met het hoofddoekje openhaalt ??

 32. Is het niet zo dat we het kind onder bergeleiding van grote mannen emo kinderen gelijk in de kraag moeten vatte wat u taak is en bij wilders onze grote leiders?? ( ik hou het simpel) dat niet wilders het is maar juist de mensen achter hem (groot waan zins leiders (grote geld)) dat ze helaas al dat meisje hebben geknipt en … komt dus toen wiegels zei ga es peilen bij de gek (W) was het hemd van velen te na Herhaal had met de man gepraat!Nu hebben we hem zang zaad gegeven aan de heer wilders vraag me nu echt af begrijpt nu niemand wat ik nu zeg?

 33. En die kunnen niet zonder begeleiding met “gewone kinderen “spelen u woorden. Wiegels heeft verkapt gezegt ga die man es bergeleiden kijk es in de keuken Ik zeg niet laat de man mee doen! (ga eens kijken dat heeft den haag verzaakt!!) Waar is onze nationale geslepen veilig heids dienst? de deur stond wagen wijd open om de pvv te ontmaskeren, Ja we hebben nu wel een voor froude ye pakken gloeiende druppel op de hete plaat! dus de rotzooi die wilders nu van plan is te zaaien HARTELIJK DANK DEN HAAG EN ONZE VEIlIGHEIDSDIENST, doekje graag niet om om het hoofd te doen hoor!

 34. sorry het is fraude doel op j bemmel
  Nogmaal we hebben er een van de pvv en visje 😎 hoi hoi Maar de haai (wilders zwemt lekker door) Al Bakrastani luister: Dus wie ook welk motief heeft om deze wereld te verzieken welke organisatie dan ook we staan te schreeuwen en worden emotioneel we gaan al eeuwen te laat naar de kern.En ja er zullen idd op deze manier heel wat kleine meisjes vrouwen de hel ondergaan (maar worden ze ook al niet wegens ontrouw in een moslim land gestenigt?

 35. Oorlogen worden steevast gevoerd boven de hoofden van ons gewone burgers. Ik ben het niet eens met wat de PVV bekokstoofd. Nee geen oorlog en al helemaal niet met Israël als inzet.

  Maar goed, zoals het zich op dit moment laat aanzien zal Wilders moeten inbinden met zijn anti islamitisch standpunt, de druk vanuit het CDA is te groot geworden.

 36. Pingback: Kiezers vinden oorlog tegen de islam met Israël als front goed idee voor Nederland – Krapuul

 37. Pingback: Wilders’ Ground Zero Moskee speech: oorlog met islam ja of nee? – Krapuul

Reacties zijn gesloten.