Neocon propaganda!

reactie op Ässad richting slachting aan in Oost-Ghouta

Wie zulke bronnen serieus neemt werkt onbedoeld mee aan oorlogspropaganda!  De witte helmen zijn een psy op van MI-6, en nauw gelieerd aan al qaida (aldaar nu HTS genaamd), MSF heeft zelf geen ziekenhuizen in Syrië. Vanessa Beeley en Elijah Magnier zijn onafhankelijke journalisten, door de MSM geband, die op de grond gezien hebben hoe de rol van de witte helmen (nu  Civil Defense Force geheten, omdat de naam witte helmen nu al teveel associaties met bedrog oproept.) Hun video´s laten veel rode verf zien, maar geen enkele verwonding!

Waar waren de witte helmen in Raqqa en Mosul? Waarom mogen de VS wel jihadisten uitroeien met een enorme collateral damage maar het eigen leger niet hun eigen buitenwijk bevrijden? Die jihadisten schieten dagelijks mortieren en raketten op burgerdoelen in Damascus en houden de burgers gegijzeld (er schijnen wèl corridors te zijn volgens Magnier).   Hopelijk zorgt het bestand voor vrije aftocht van nog aanwezige burgers zolang die niet meer als human shield vastgehouden worden.

De VS heeft zijn pogingen tot regime change blijkbaar nieuw leven ingeblazen.  Het westen heeft daar NIETS te zoeken!  Hebben we de lessen van Vietnam, Afghanistan, Irak en Libië nog steeds niet geleerd? Gemiddeld kost het al dan niet succesvol omverwerpen van een ´brutal dictator´ meer dan een half miljoen burgerlevens!