48 gedachten over “Heb je een tip voor de site? Plaats hem hier”

 1. #5

  Vet compliment aan de makers en tekst bedenkers van de haagse nep site 😆
  Tête à tête van graus en de mos. 😀 ………

  Enne wie er ooit PVV concept kamervragen over afbeeldingen van varkensportretten in een zorgkliniek op deze site heeft gelezen……. 😀 je houdt het ook niet mogelijk wat er allemaal uit PVV breinen ont Spruit!

 2. Ik weet niet of jullie dit al hebben geplaatst maar voor alle zekerheid kom ik er toch maar mee:

  “Tweederde van de vertrekkers uit Nederland is van allochtone afkomst. Ze zijn de intolerantie beu of zien in hun land van herkomst betere carrièremogelijkheden.
  Hoger opgeleide Marokkaanse en Turkse jongeren verlaten Nederland wegens het harde politieke klimaat. Hoewel geen sprake is van massale emigratie, noemen deze groepen allochtonen ‘een groeiende intolerantie’ als reden voor vertrek.
  Dat blijkt uit onderzoek van Regioplan in opdracht van CDA-minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken. Ruim tweederde van de emigranten uit Nederland is van allochtone afkomst. De helft van de vertrekkers is tussen de 20 en 45 jaar en heeft een mbo-diploma of hoger op zak.”

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/1828886/2011/01/28/Tweederde-van-vertrekkers-uit-Nederland-is-van-allochtone-afkomst.dhtml

  Dit is de link naar het volledige onderzoek van Regioplan:

  http://www.buitenlandsepartner.nl/forum/files/downloads/ii2011035701aeindrapportemigratieuitnederlandregioplan.pdf

  Misschien dat VanDyke of iemand anders die verstand heeft van cijfertjes, statistieken etc. er wat mee kan voor een artikel.

 3. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Bas Heijne over “Hollandse” beroepsverongelijktheid

  Bas heeft de onverantwoordelijke infantiliteit (die uiteindelijk zichtbaar wordt in het xenofobie en racisme) goed samengevat:
  “De onvrede is tot een excuus geworden om blijmoedig infantiel te kunnen zijn. De constante nadruk op Holland en het Hollandse, op het kleine en het nabije, het invoelbare en het overzichtelijke, heeft de grote, echte wereld tot een lastige bijkomstigheid gemaakt.”

  De stem van Balkenende: “Echte Hollandse thee met ECHTE Hollanders!”
  Liever geen woord vuil maken over het feit dat we het leven van verre volkeren ermee hebben besodemieterd.

 4. Gekke horrormail schrijvende Belg verkast naar Wilders

  Een opmerkelijke transfer in islamofobenland. Sam van Rooy die samen met zijn vader Wim en volgelingen als Benno Barnard wil tonen dat extreemrechts geen monopolie heeft op het demoniseren van de islam, verkast naar de partij van Geert Wilders. Hij wordt beleidsmedewerker van de PVV in de Tweede Kamer. (dewereldmorgen.be)

  81

  Verschijnt morgen om 12 uur op de site.

 5. jvdheuvel Schreef:

  En wat is er mis met de nieuwe nieuwsroom? Ik heb er net weer 80 dingen in gezet ok ik overdrijf.

  Was voor mij gewoon gemakkelijker aandragen…. ik kan een aanmerkelijk deel van de dag niet echt veel meer dan naar een schermpje staren en korte zinnetjes typen, dus had ik van de nood een deugd gemaakt met naar nieuwsjes speuren en bij iets “mogelijk boeiends” de Newsroom ermee te versieren. Voel me meestal te bleh om er een officieel stukje van te maken en in de Newsroom kon ik het desnoods af met 1 zin en 1 link. :mrgreen: (met deze post was ik dus ook weer een kwartier bezig 😛 )

 6. Of nee, ik kan het tóch in 1 zin: het was voor mij in fysiek opzicht wat laagdrempeliger. 😎

 7. Ja, hoe leg ik dat uit…. ik vind het gewoon geen prettig gevoel om mijn naam ergens onder te hebben als ik alleen maar 1 zin heb gekopieerd, plus dat ik me best wel opgelaten voel als ik met iets *nieuws* kom (dwz. minder dan 1 uur geleden gebeurd of bekend gemaakt) en het komt pas online als het overal al een halve dag te lezen is geweest. *snik* *veegt traantje weg* *mompelt iets met “Google Nieuws er in”* 😛

  Daarnaast vond ik de oude opzet uitnodigender voor nieuwe passanten (zowel qua lezen als meepraten), maar dat zal ook wel een kwestie van persoonlijke smaak zijn… ik merk in ieder geval bij mezelf dat ik me er nu aan moet herinneren dat ik de Newsroom nog moet lezen, terwijl ik daar “vroegâh” automatisch een keer of 10 per dag langsging.

 8. http://www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem/article8214378.ece
  Lol, zelfs Wilders vond het voorstel van die Gelderse PVV kandidaat Olof Wullink om Schotse hooglanders weg te sturen een ‘heel gek voorstel’. Dat geeft toch wel aan wat voor freaks rondlopen bij de PVV. Ik durf ook te wedden dat de ophef over het stompzinnige “eigen dieren eerst” voorstel van Wullink ertoe geleid heeft dat Wilders zijn eigen kandidaat afviel.

 9. @27
  Ik heb em wel weer terug gevonden maar via een klik op de voor pagina naar dit draadje heb ik nog niet gevonden..

 10. @ #41
  Hoewel ik een hekel aan Verhagen heb denk ik niet dat hij zo stom is om ambtenaren in te zetten voor zijn campagne. Dit bericht is naar buiten gebracht door PowNews en die zijn ook niet zo betrouwbaar.

Reacties zijn gesloten.