Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Wil je dat echt zeker weten dan moet je een bericht op het Open Podium schrijven.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

50 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Een vraagje voor de technische dienst: zou iemand een mogelijkheid weten om het stukje over Sahar alsnog door GN geïndexeerd te krijgen zonder trucs waar meneer Google boos van wordt? (lege doorlinkpagina’s mogen bv niet want dat is tegen hun REGELS)

  Niet zozeer omdat het een stukje van mij is (hoewel? 😛 :P) maar met de zitting van 30 maart in het vooruitzicht is dit nog steeds het enige beschikbare feitenoverzicht en het lijkt me dat mensen toch graag via Google News te weten zouden willen komen dat er op Rupluntpunalk, pardon, Krapuulpuntnl iets over staat.

  Dat het nu bij de Classics staat en een recente reaktie heeft gehad is kennelijk niet voldoende, terwijl Hadjememaar en sommige andere oude berichten wél geïndexeerd worden zodra er op gereageerd wordt. (Heb al wat geGoogle’d maar vond alleen berichten van mensen die er evenmin iets van snapten hoe GN soms werkt.)

 2. Aan de hoeveelheid tweets ligt het iig niet. :mrgreen:

  *note to self: alle minder belangrijke updates eerst een tijdje als reaktie laten sudderen* (moet kunnen) 😛

 3. Je kan ook de belangrijke updates, naast als reactie, ook in aparte newsroompjes melden met een duidelijke verwijzing naar het grote artikel.

 4. Alleen zijn nu opeens de 80+ tweets verdwenen. 😐

  Het is een complot, zeg ik je! een complot! 😡 😡 😡

 5. Oude links werken gelukkig nog wel, dus misschien een dagje als nieuws laten sudderen en dan weer terugzetten naar Blog als het niet werkt?

  (Eigenlijk wou ik eerst heel hard gaan JAMMEREN en PIEPEN, maar ik heb mezelf dapper vermand vanwege de REGELS. Goede voorbeeld geven enzo. 😎 )

  😛

 6. In de url die ik had gepost vlak voordat je omschakelde staat “blog”… nou ja, never mind, als het indexeren niet lukt, zet ik hem wel weer terug op blog+classics (als dat mag) (en dan maar hopen dat de tweets dan ook weer terugkomen)

  Nog een vraagje: kun je pleasepleaseplease de voorkeurstalen op Nederlands en Engels zetten i.p.v. Nederlands en Belgisch? (Yep, er staat “Belgisch”.) :mrgreen:

 7. Ik heb die knop niet ik heb wel sinds vandaag de NL versie van wordpress na ruim een jaar de engelse versie gebruikt te hebben.

  Ik heb in mijn header #tml xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” dir=”ltr” lang=”nl-NL”#

  staan en dan < en > ipv #

  En ik denk eigenlijk maar dat weet ik niet zeker dat daar eerst iets engels stond. Vanochtend nog.

 8. http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/1857711/2011/03/09/Religieuze-fanatici-in-VS-mogen-aanzetten-tot-haat.dhtml

  “Religieuze fanatici mogen een begrafenis verstoren, zolang hun protest maar openbaar is en hun boodschap van algemeen nut.
  Dat heeft de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten bepaald in een omstreden zaak rond de vrijheid van meningsuiting.

  De vader van een gesneuvelde soldaat sleepte de pastoor van de Westboro Baptist Church voor de rechter toen de kerk protesteerde op de begrafenis van zijn zoon. ”

  Ze zijn echt knettergek geworden daar.

 9. @22 Dat betreft de Westboro Baptist Church die écht knettergek zijn. Wanneer je eens goed wilt lachen, kijk dan naar het onderstaande Youtube-filmpje waar leider Fred Phelps God bedankt voor de moordaanslag op Gabrielle Gifford en de dood van enkele kinderen tijdens die aanslag.

  Let op: dit is dus géén satire, maar bloedserieus. Overigens had Fred zo te zien weer een flinke slok op voordat hij voor de camera kroop.

  http://www.youtube.com/watch?v=Qpkxoql4xz0&feature=related

 10. Links heeft het allemaal gedaan, volgens Bosma. De grote paradigmaverandering die hij meent tot stand gebracht te hebben, tot nu toe alleen in het brein van Lager Opgeleiden, Elsevier/Telegraaflezers, PVV-stemmers en Limburgers. Het nieuwe paradigma zal slechts algemeen geaccepteerd worden als het aansluit op de feiten. Tot nu toe ontbreekt die koppeling. Hans Groen geeft op Joop een aanvulling op Leo Lucassen die dat gemis ook al had aangetoond.

 11. Beleidsmakers denken na hoe vanuit het hier-en-nu een gunstige situatie in de toekomst te bereiken. Zo ook theologen, zie Ad Valvas. De PVV is niet geinteresseerd in verbeteren van de maatschappij. De PVV komt met kamervragen die de minister woorden in de mond proberen te leggen, en dingen te laten ontkennen die desondanks in de media en de maatschappelijke discussie terecht zullen komen en daar een door de PVV gewenst leven gaan leiden. Zo zou ik wel eens van de minister willen weten of hij zelf wel eens een krapulisme heeft waargenomen, of hij het wenselijk vindt dat de maatschappij nog verder krapuliseert, zonee wat hij daartegen denkt te doen, en zo ja of hij in dat geval alle verantwoordelijkheid op zich wil nemen.

 12. Woef, de Hond peilde weer eens wat. De onmiskenbare teloorgang van de populariteit van het garnizoen ministers & de vrije val van Dikkerdak. Voor wat het waard is (pdf: http://goo.gl/MGZLz)

 13. CHRIS RUTENFRANS VAN DE VOLKSKRANT
  Redacteur Chris Rutenfrans, voormalig criminoloog (sic) en speechwriter van de ministers Ernst Hirsch Ballin en Winnie Sorgdrager, is verantwoordelijk voor de zogeheten OPINIE-pagina’s van de Volkskrant (voorheen ‘Forum’). Voor de anti-islam ideologie salonfähig was trok hij ten strijde tegen de euthanasie “cultuur” in Nederland, waarover hij beweerde dat in bijna de helft van de gevallen de euthenasie onvrijwillig was. Waar hij zijn krant vooral voor gebruikt is een podium te geven aan zijn ideologiegenoten en kameraden in de kruistocht tegen de islam, pro-Israël en filosemitische fanatici, zoals de vaste ‘columnisten’ Amamda Kluveld en Nausicaa Marbe, bij wijze van spreken de Julius Streicher en Pamela Geller van de Lage Landen. Lees verder: http://eindpunt.blogspot.com/2011/03/chris-rutenfrans-van-de-volkskrant.html

Reacties zijn gesloten.