Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Wil je dat echt zeker weten dan moet je een bericht op het Open Podium schrijven.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

46 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Mijn favoriete medewerker van de Völkischer Beobachter – oh, pardon, Het Vrije Volk – slaat weer toe. K.B Wolf heeft ontdekt dat de PvdA aan het complotteren is om de rechtsstaat te ondermijnen: http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12974

  Edit jvdh: ja barracudanls heeft er ook een artikeltje over meen ik dadelijk even naar kijken

 2. Mijn idee is, zonder te willen opdringen hoor, dat iets verscheidenheid in de berichtgeving vooral met sociaal inslag – naast de basistema over racisme en bruinhemden, alias Wilders&Co – zal deze site op den duur nog levendiger maken?

 3. Ja ik heb ons oude artikel net zelf getweet, gingen de tweeps spontaan het retecool artikel waar ons artikel naar linkte retweeten, en youtubes van die gast.

  Als die gasten nou 1 greintje fatsoen in hun donder hadden gehad dan hadden ze gewoon onze tweet geretweet dan had jij hier nu deze tip niet hoeven geven en dan had ik nu ook dit antwoord niet hoeven tikken.

  Was echt een win win situatie geweest voor iedereen.

 4. @26 Jacqueline
  Als ‘weduwnaar’ van een Indische relatie was dit voor mij een eye opener. Veel van wat ik in 35 jaar onderhuids al wel gevoeld heb valt nu ineens op zijn plek. Dank voor deze link!

 5. http://dongen.sp.nl/
  http://www.depers.nl/binnenland/557088/SP-Dongen-kan-geen-leden-vinden.html
  Het verhaal was zelfs in een journaalclip en verbaast me hogelijk!
  15 % gehaald en toch niet in de raad om `persoonlijke’ redenenen? Wethouder weg plus vier onopgevulde zetels. Vreemd verhaal! Wat zit hier achter?
  Geen winstmotief vanwege traditionele afdracht presentiegelden aan SP? Of misschien anonieme bedreigingen?
  Op zo’n manier gaat de deur natuurlijk wijd open voor de PVV-haaibaaien die wèl willen.
  Wellicht wordt het tijd dat de SP de afdrachtregeling afschaft en z’n mensen gewoon de overheidsvergoedingen laat houden.

 6. En in het kader van ‘ook niet te geloven’ het antwoord op Kamervragen van Van Bemmel (PVV), die persoonlijk berekende dat de Nederlandse windmolens vorig jaar 13 procent minder energie leverden, en of op grond daarvan niet naar betere energiebronnen moet worden uitgekeken: http://t.co/yoDGnhH. Antwoord regering: het waaide minder. (Wel bestand downloaden).

 7. Briljant, Happy Hour met Hero Brinkman:

  http://www.nrc.nl/vanderkwast/2011/04/01/espresso-met-hero-brinkman/

  Ik vraag hem of hij ook in een ravijn zou springen als de PVV-leider hem dat zou vragen. Brinkman schudt zijn hoofd. ‘Ik leg de grens bij op mijn kop staan en zeggen dat ik krankjorum ben.’ Hij schenkt zijn lege kopje tot aan de rand vol met Tia Maria. ‘Zonder espresso is het ook lekker,’ zegt hij en neemt een slok.

 8. Duizenden persoonsgegevens mogelijk op straat:

  Datawolk ontsnapt uit cloudcenter

  Uit een medisch datacenter bij de Zeeuwse badplaats Borselerzand is deze morgen in alle vroegte een deel van de interne cloud ontsnapt. Wegens de mogelijke blootstelling van de lokale bevolking aan hoogst gevoelige gegevens en de potentiële risico’s voor de privacy van de betrokken heeft het IT Crisis Beheersteam van het Rijk deze morgen om 6:30 uur Nederlandse tijd een code rood afgekondigd. Broselerzand en de wijde omgeving is afgegrendeld van de buitenwereld. Deskundigen spreken van “de ernstigste uitbraak van vertrouwelijke informatie sinds WikiLeaks”.

  meer: http://computerworld.nl/article/12772/datawolk-ontsnapt-uit-cloudcenter.html

Reacties zijn gesloten.