Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Wil je dat echt zeker weten dan moet je een bericht op het Open Podium schrijven.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

76 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Gemeente Amsterdam blaast na 9 jaar TWSTD QNSDY af uit angst voor “Love Parade”-achtige taferelen (hoewel ze nog niet eens 1% van het aantal bezoekers van de Love Parade hebben) en verklaart Weteringsplantsoen tot no go area voor evenementen.

  Niet dat er bij TWSTD ooit problemen zijn geweest, maar het valt onder “dance”, dus moet je kennelijk ieder excuus aangrijpen om het de nek om te draaien tenzij het commerciële shit à la 538 is. 😐

  http://www.twstd.nl/2010/nieuws/geen-twstd-qnsnght-a-qnsdy-2011

 2. Bart Voorzanger op eigen weblog: Von der Dunk houdt niet Geert, maar ons een spiegel voor: http://www.voorzanger.nl/weblog/voorzanger_090.html. “Ons land wordt geleid door een premier die de PVV met klem ‘een heel normale partij’ noemt, en die – voeg ik daaraan toe – nog verder gaat: geheel in lijn met de minachting van de PVV voor de rechtstaat laadt hij bijvoorbeeld de verdenking op zich, zich als vertegenwoordiger van de regering te bemoeien met de samenstelling van de volksvertegenwoordiging, een zeer directe inbreuk op de scheiding der machten die zo ongeveer het fundament van onze rechtstaat vormt. Dat alles herinnert Von der Dunk aan de Tweede Wereldoorlog als periode waarin mensen massaal wegkeken bij het kwaad dat om hen heen geschiedde, zich gewillig schikten in maatregelen die eerst het isoleren en vervolgens het wegvoeren van ‘mindere mensen’ mogelijk maakten, en wegkeken toen dat wegvoeren begon – een beeld dat in de decennia na de oorlog zeer geleidelijk helder werd. Volgens Von der Dunk verwerkten wij dat groeiende inzicht in een weinig heroïsch verleden door de Tweede Wereldoorlog als een soort natuurramp buiten de geschiedenis te plaatsen – een periode waarin het absolute kwaad toesloeg, en die zo abnormaal was dat de vraag of we er iets van kunnen leren absurd wordt: tegen iets unieks kun je je niet wapenen en hoef je je niet te wapenen.

 3. ad23: ….en dat terwijl er overal wordt bezuinigd op dierenambulances en -asiels (in bv Almere krijgt de ambulance 10% minder subsidie en het asiel moet huur gaan betalen) dus die zullen niet kunnen zeggen “niks aan de hand, dat doen wij wel voor jullie” 😐

 4. Als we onze infantiele Leefbare WNL Bril toch es niet hadden…

  VK

  Kraaiende haan
  Wethouder Eerdmans vindt de inzet van BOA’s als ‘animal cops’ veel logischer en goedkoper dan de inzet van agenten. ‘Laat die BOA’s het dierenleed aanpakken, dan kan de politie echte boeven gaan vangen’, zegt hij.

  De eerste reeks klussen van de ‘animal cops’ in Capelle had meer van doen met (buren)overlast en onterechte verdenking van dierenmishandeling dan met werkelijk dierenleed, blijkt uit een inventarisatie van de eerste werkmaand van de twee dieren-BOA’s. Zo noteerden zij na een klacht over een luid kraaiende haan: ‘De eigenaar had de haan pas drie dagen en was zelf ook een beetje geschrokken van het geluid dat het dier produceerde.’

  Enkele meldingen over ‘onverzorgde honden’ bleken loos alarm. Die waren ziek en onder behandeling van een dierenarts. De meest serieuze melding betrof een man die in zijn tuin drie sterk vervuilde honden hield.

  ‘Er was ook nog een melding over een zwaan die vastzat op een balkon’, memoreert Eerdmans. De zwaan werd met behulp van de brandweer bevrijd.

  http://goo.gl/faOD6

 5. ho, de zin was nog niet af. 😛

  …..moeten worden afgehandeld zodra het nieuwe alarmnummer 1-1-4 in werking treedt.

 6. Misschien een ideetje voor Mau de Woef om daarover alle NL cavia’s te ondervragen? 🙂

 7. Jacqueline. Dit ME machtsvertoon op 1 mei zagen we vorig jaar ook in Nijmegen & Rotterdam.
  Het is een ultiem zwaktebod bedoeld als preventief gebaar naar mogelijke burgerlijke ongehoorzaamheid in de toekomst, zoals die in het verleden gebruikelijk was in de jaren 80 en 90.
  De wouten weten niet wat hun nog te wachten staat als de geest van het wakende verzet weer uit de fles is zoals tijdens de Nieuwmarktrellen en het Kroningsverweer. Nu de smeris nog 100 linkse manifestanten de baas meent te zijn met veel showpikkerij op paarden en falllische gebaren per knuppels, lijkt het of het goedwillende volk is gemuilkorfd. Ha, als de geest linksom uit de fles is moet het woutencanaille vlúchten. Geweldsmonopolie van het Rijk? Dat zal het nog spijten! :0

 8. #41 Ik racefietste er graag maar zal dit bruine nest nu gaan mijden als de pest. Boycot Limburg!

 9. Natuurlijk gaat dictator bruinpoot niet mee naar de Antillen.

  Wilders stelt het bezoek gênant te vinden. “Ik ga nooit mee met snoepreisjes naar exotische oorden. Gênant, zo’n luxe snoepreisje op kosten van de belastingbetaler, terwijl de Nederlandse burger de pijn van een economische crisis voor zijn kiezen krijgt”, laat de PVV-leider weten.

  Het Liegebeest: http://goo.gl/11YMA

 10. hij gaat liever in een kogelvrij vest met bodyguards naar een kolonistenhut in bezet gebied

  op kosten van de belastingbetaler

 11. #36 Ik word overmand door nostalgie. ‘Das waren mal Zeiten’! Ik hoop dat de geest de kurk inmiddels nadert…De beuk erin, hard nodig!

 12. Jacqueline Schreef:

  Ik kom er net pas officieel achter dat mijn kinderen Joods zijn (via hun vader)

  Je bent alleen Joods via je moeders kant..

 13. Vrouwen, bedekt u! Kom op met die hoofddoeken en gewaden!

  “Een man kan het bij zomerse temperaturen beslist moeilijk hebben, weet de predikant. “Wat kan dat een worsteling zijn in het leven. Vooral ook de zonde op het gebied van: Gij zult niet begeren!”

  http://goo.gl/sabl1

 14. JoeyRamone Schreef:

  “SP sterkste bondgenoot PVV”

  Vergeet niet dat dat de kop is die Elsevier er heeft bijgezet en geen kiezeltje onomgedraaid zal laten als daarmee een linkse partij in diskrediet kan worden gebracht.

  Je kunt het ook zien als dat de SP het vaakst hetzelfde heeft gestemd als de partij die alle linkse standpunten van ze had gejat en dat de SP dus in feite op hun eigen standpunten stemde. 😉

 15. Jacqueline Schreef:

  kom even naar mijn eigen twitter kunnen we het uitzoeken of we familie zijn

  Mijn familie past niet in 140 letters. 😛 😛 😛

  Mijn moeder was overigens een Maas uit Rotterdam, wél van joodse afkomst & heeft in de oorlog ondergedoken gezeten in Hilversum. Ik heb ergens bij haar spullen nog allemaal afstammingsbriefjes die ze van de Duitsers moesten laten maken en ik herinner me iets van een familie IJzerman ergens in de 18e/19e eeuw. Zou alleen niet 1 2 3 weten waar ik die papieren ergens heb opgeborgen.

  (Mijn vader was niet van Joodse afkomst, al heeft hij wél in een doorgangskamp gezeten wegens een grote mond en familie die bij een aanslag betrokken was. Gelukkig wilde de kampcommandant zijn beste pianist niet kwijt, dus ook hij heeft de oorlog overleefd. Hoewel, dat laatste begreep je waarschijnlijk al aangezien hier anders een lege plek had gestaan. 😀 )

 16. #61 Zo zie ik het ook – het is e4 te doen om beeldvorming – maar het geeft voor mij, al komt het via de provocatieve elsevier nitwit rioolpijp, als voormalig Marijnissen-stemmer een nare bijsmaak. Het zal veroorzaakt worden doordat ik vrijwel nooit en expliciet een partij afstand hoor of zie nemen van de bruinpoot cs. Dat eeuwig beschaafde. Zo win je geen oorlog. Oops, 4 mei….sstttt

 17. @64: Bovendien blijkt het nog best wel mee te vallen als je kijkt wat er écht staat:

  – 987 moties tussen oktober en maart in het parlement in stemming gebracht
  – van deze moties stemde de SP 86 keer (door velen gelezen als 86%) hetzelfde als de PVV
  – is dus slechts 8,7%

  Als dat al je sterkste bondgenoot is….. 😀

 18. Ik dacht eerst ook “86? Bedoelen ze niet 86 procent? Waarom zou je van 86 van de 987 moties zo’n heisa maken?”
  En toen dacht ik “oja, Elsevier” 😆

 19. Dat Elsevier dingetje is gewoon om potentiële PVV stemmers die eigenlijk VVD stemmen bij de VVD houden. Dat soort gastjes laten zich namelijk alles wijsmaken.

 20. @3 Nou Jacqueline, het is nummer is wel gespeeld blijkens de krant.

  “Het nummer is enthousiast ontvangen door het publiek.” En zo is dat!

  http://goo.gl/Ldy2P

 21. Maar – in dezelfde krant:

  “Rutte ontstak op de Markt het bevrijdingsvuur,…”

  En zit morgen weer vrolijk naast de Vrijheidsbestrijder der Lage Landen , zonder woon- of verblijfplaats, allerlei plannetjes te bekokstoven om het burgervolk zoveel mogelijk te beknotten in diezelfde vrijheid…

  http://goo.gl/1uSSq

 22. Deense medestander Wilders wegens haatzaaien veroordeeld. Art. 7 vreest dat dit een slecht voorteken is. Eerste reactie bevestigt gewelddadige reputatie: “Wereldoorlog III is begonnen. Koop wapens!” : http://www.artikel7.nu/?p=57544

 23. JSF niet alleen duur maar ook niet goed genoeg als vliegtuig.

  “The F-35 is a terrible idea,” said Winslow Wheeler, a long-time Hill staffer who worked for both Republican and Democratic senators on defense issues and now heads the Straus Military Reform Project at the Center for Defense Information. “It will quite literally set our Air Force backwards, not forwards. “Even if it lived up to its performance promises, and it’s not, it would be a huge disappointment as an air-to-air fighter; it is an insignificant bomb truck to replace F-16s; and it is a giant leap backwards in replacing the A-10 for close air support.”
  http://www.thefiscaltimes.com/Articles/2011/02/10/F-35-Has-Plenty-of-Support-in-Congress.aspx

 24. Vandaag een man-vrouw gescheiden demonstratie tegen iets (vrij belangrijk). Wat vind men hiervan?

 25. komt een stukje over en ik kan al een tipje oplichten van de sluier; deze mongolen zitten dan weer niet in de regering van een beschaafd land.

 26. @90
  Volgens mij is dit topic bedoelt voor tips over actualiteiten of het onbesprokene.

 27. Bookie Schreef:

  Vandaag een man-vrouw gescheiden demonstratie tegen iets (vrij belangrijk). Wat vind men hiervan?

  Hebben er vrouwen uit die groep geprotesteerd ?? In Christelijke kerken , synagoges en veel hindoetempels zitten mannen en vrouwen ook gescheiden , het COC heeft ook homo en Lesbo specifieke avonden .. ect ect

 28. Al Bakrastani Schreef:

  Bookie Schreef:
  Vandaag een man-vrouw gescheiden demonstratie tegen iets (vrij belangrijk). Wat vind men hiervan?

  Hebben er vrouwen uit die groep geprotesteerd ?? In Christelijke kerken , synagoges en veel hindoetempels zitten mannen en vrouwen ook gescheiden , het COC heeft ook homo en Lesbo specifieke avonden .. ect ect

  Dat heet vrijheid van Godsdienst en Vrijheid van Vereniging.

  Het is erg jammer dat de betekenis van grondrechten niet goed wordt uitgelegd op scholen. Zo veel mensen snappen er geen bal van en staan daarom te trappelen om hun eigen mensenrechten in te leveren bij een partij als de PVV.

 29. @96
  En daar is natuurlijk logischerwijs een groot deel van de Nederlanders tegen ongeacht de religieuze
  “noodzaak”..

 30. Op Krapuul weten we inmiddels al aardig wat over het hoe en waarom van het opwarmen van de aarde. Maar dat deze meneer het met ons eens is dat Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos uit zijn nektentakels leutert, hadden we toch echt niet verwacht! 😮
  (Nou ja, ik tenminste niet. 😆 )

 31. De PVV is weer eens boos: schrijver Karel Kanits noemde Wilders op het Haagse Bevrijdingsfestival “een geblondeerde Führer”. Het steekt raadslid Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV) vooral dat dit van belastinggeld is gebeurd, want subsidie houdt natuurlijk in dat je geen onaardige dingen mag zeggen over de partijen van het Gedooggedrocht. (Ook al zijn ze waar.)

  http://www.destentor.nl/nieuws/algemeen/binnenland/article8656526.ece

 32. ad101: Jochum heeft inmiddels zijn Twitteraccount op slot gedaan, volgens hem is er sprake van een “heksenjacht”. 😛

 33. Aanvulling #103 En raadsel hand-voor-mond Hillary opgelost: ‘Ik had een allergische hoest. Die heb ik elk voorjaar’.

 34. Doodshoofdje:

  Vet gedrukt

  Kapitalen:
  LET OP

  3 uitroeptekens

  Op straffe van wissen reactie en mogelijk IP ban is het hier niet toegestaan om: off topic te reageren, teksten van elders hier te plakken,

 35. Jacqui #109 Dat reisje zal echt niet uit PVV `partij’ kas worden bekostigd. Daar staan extremistische ziopropfondsen garant voor.

 36. Op zich vind ik het wel een grappig idee als de PVV naar Auschwitz gaat om daar te benadrukken dat ze tegenstander zijn van het vergassen van joden.

Reacties zijn gesloten.