Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Wil je dat echt zeker weten dan moet je een bericht op het Open Podium schrijven.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

54 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Heibel in Rotjeknor omdat er eens iemand een streep trekt. Hulde aan deze man!

  Rotterdam is in Nederland de stad met de grootste sociale opgave, onderstreept Schrijer. ‘Als gevolg van de bezuinigingsopdracht van het kabinet-Rutte dreigen 3.000 Rotterdamse arbeidsgehandicapten op straat te komen. Met 1,5 miljoen euro heb ik de eerste 250 van hen gered. Maar ik heb daarvoor geen commitment van mijn collega’s, niet in het college, niet in de PvdA-top. Ik heb er enorm veel kritiek op gekregen.’

  Nog verder snijden staat haaks op wat ik de PvdA-kiezers heb beloofd. De grens is bereikt.’
  Dan moet de PvdA maar uit het college stappen, vindt Schrijer.

  VK: http://goo.gl/SzPwa

 2. Een enkel berichtje in de lulligste krant aller tijden, de Spits!, dat ze de verkeerde vlag hebben opgehangen, en de schreeuwertjes Driessen en Kortenoeven halen direct het oranje-blanje-bleu naar beneden. En Elco Brinkman twittert dat het een goed idee is, want die driekleur is toch wel ‘besmet geraakt’. Zelfs Brinkman vertoont geen enkele ruggengraat meer. Behalve dat Elco Brijnkman in werkelijkheidHero Brinkman heet, weer briljante column van Marcel Hulspas: http://www.depers.nl/binnenland/568654/Nooit-meer-theedrinken-bij-de-PVV.html

 3. De leugens van ‘de man met de leuke ideeën’ mogen natuurlijk ook in de Volkskrant…

  “Ik vind het heel erg dat een aantal mensen niets meer tegen haar zegt omdat ze menen dat haar zoon in een partij zit die mensen wegzet. Dat is niet zo. De PVV zet geen mensen weg, wij zijn niet extreemrechts. Als ik dat zou merken, ben ik weg.”

  Kolderiek, hilarisch of ziek?:
  De Mos is trots op wat hij in korte tijd heeft bereikt. Vele krantenartikelen over zijn plannen in de Kamer of de gemeenteraad van Den Haag vullen de muren van zijn werkkamer.

  dit alles fijn genoteerd door de vk: http://goo.gl/wGssV

 4. (jammer dat het artikel staat of valt met de links waar ze kennelijk te lui voor waren) :mrgreen:

 5. Grappig gedaan idd. Je kan op Nujij niet naar ons linken nou ja het kan wel maar dan kom je van de kouwe kermis thuis.

 6. Mwah… grappig… het is dat ik het belangrijker vindt dat de boodschap overkomt dan dat ik persé op mijn strepen wil gaan staan, maar eigenlijk is het hartstikke strafbaar.

 7. je kan een klacht sturen naar de redactie; halen ze het binnen 1 seconde weg, daar zijn ze goed in. Zeker als ze weten dat het van ons is.

 8. Daarom dus juist laten staan he? 😛 😛

  De schrijver van een door mij gebruikt bronartikel kreeg trouwens een pingback en heeft uit nieuwsgierigheid mijn stukje door Google Translate gehaald.
  Inderdaad, hetzelfde soort Engels als de patiënten-info van Tetlong-250. 😆

 9. #18 Blijkt trouwens reactie op ons verhaal over Hans Jansen. Let ook op afserveren onwelgevallige reacties.

 10. @26
  Waarom zou ik dat minder erg vinden? Dat zit dan toch in jou hoofd en niet die van mij. Echt ik snap werkelijk je reactie niet.

 11. @27

  En het zit in jouw hoofd dat ik suggereer dat jij het ene minder erg zou vinden.

  Ik heb het over de schreeuwerige kop van het artikel waarnaar jij linkt. En echt, ik snap niet waarom jij hiernaar linkt en een totaal misplaatste, flauwe, totaal niet grappige associatie maakt met het NLse asielbeleid.

 12. @28
  In principe is iedereen potentieel crimineel. Hier gaat het erover dat een ex-militair net iets vaker de kans loopt crimineel te worden. Het openbaar ministerie is de telegraaf niet. Daar wordt je wat ziekelijk in je reactie.

 13. Bookie,svp even nóg een keer de regels lezen en je er aan houden. Word er wel erg moe van *zucht*. Anders krijg je strafwerk en moet je 1.000 keer overschrijven en bij mij inleveren.(en dat wil je echt niet :grin:)

 14. @33
  Moet ik dan echt 1000* schrijven: als het OM iets zegt en de telegraaf herhaalt dat is dat een uitspraak van de telegraaf en niet van het OM.

 15. Godwin!!! Alleen voor abonnees. Voor krapuliteitenalarm moet dat dan maar want het is er belangrijk afschuwelijk nieuws genoeg voor. Zie: http://digitaleeditie.nrc.nl/digitaleeditie/NH/2011/4/20110517___/1_16/article5.html
  “‘Een foto van kinderen die in het gelid staan met de rechterhand geheven, voor hun beëdiging als politiekid, sierde op donderdag 12 mei de voorpagina van Het Parool. Kinderen van zeven tot tien jaar gaan de Amsterdamse politie helpen, meldde de krant.”‘ Maak van kinderen geen verklikkers. Column van Elsbeth Etty in de NRC.

 16. @35: misschien fotootje elders uploaden zodat we allemaal kunnen kijken? pleeeeeease?* :mrgreen:

  *pardon, dit was misschien iets te Lion King 😛

 17. @ DarkSkywise:
  Het Parool [waar die foto instaat] heeft het ook alleen op de abonneesite staan? Want heb het geprobeerd. Maar als je aan een digibeet kan uitleggen hoe het moet dan wil ik het nog wel een keer proberen. 😕

 18. Bookie, niet janken! Is tegen de regels.

  Je zegt: Daar wordt je wat ziekelijk in je reactie.
  Dat is een te reductio ad hominem,

  Ad hominem (op de persoon)

  Persoonlijke aanval op de tegenstander om zijn geloofwaardigheid in twijfel te trekken en zodoende ook
  zijn standpunt. Op de man spelen en niet op de bal.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden

  En ja, dat wordt dan 1.000 maal overschrijven en inleveren! Maakt mij niet uit wat de Telegraaf schrijft, jij verbindt er van alles aan en beslist zelf dat je het overneemt. Eigen verantwoordelijkheid he? Eigen beslissing. Dus niet janken. Grote vent zijn.

 19. #38 Flip. Zeikerig stuk over Kapuul. Heb het gelezen. Mooi toch? Ze doen net of dat iets onbeduidends is maar morgen komen hun reaguurders natuurlijk in trollenzwermen binnen zeilen, briesend van verontwaardiging over het vrije woord hier. 😀 Kunnen wij weer lachen toch door dat bruine kleinburgeruitschot te knippen & te scheren als dat hier ongeneerd op hoge toon binnen komt mutsen?
  Ik verheug me nu al op een aanklacht van dat weerzinwekkende bruinkoolvolk bij OM wegens te vrij taalgebruik hier.

 20. @42

  Volksverlakkerij. Hij laat een ruft (die onze kritische pers zonder kanttekeningen overneemt) en hoeft daarna geen verantwoording af te leggen in het debat. En dus gelooft half Nederland dat er wel massa-immigratie, islamisering enz. is. Eigenlijk heel tragisch.

 21. Zojuist Wilders weer eens op onbeschofte wijze tekeer horen gaan in de 2e Kamer. Aangezien de heer Wilders zijn werkzaamheden in de 2e Kamer op gezamelijke kosten van ons allen verricht, zou ik willen dat de heer Wilders éénmaal per jaar een koekje van eigen deeg krijgt geserveerd.

  Ik stel voor om hiervoor op het Binnenhof een cabine te plaatsen van kogelwerend glas. Tussen 8:30 en 17:00 (behoudens lunch- en plaspauzes) zal de heer Wilders in de cabine plaatsnemen, waarna een ieder die dit wil 5 minuten de gelegenheid geeft om zijn ongezouten mening over hem te geven. Uiteraard zal het de heer Wilders toegestaan zijn om een weerwoord te geven mits onderbouwd, en hij er überhaupt een spelt tussen kan krijgen.

 22. De StickHorsie™ “Moo Of Approval” voor mileuvriendelijke technologie gaat vandaag naar de vorkuitzetter die ik gisteren bij de bouwmarkt heb gekocht. (€ 7,99 inclusief BTW).

  Voor mensen die wel eens een nieuwe fietsachterband willen aanleggen zonder je armen uit elkaar te hoeven trekken of gedoe met koevoeten en plankjes (oeps, daar gaan weer drie spaken – TRUUS, KUN JIJ DE KOEVOET EVEN VASTHOUDEN, IK KOM EEN ARM TEKORT) een ideale oplossing en een leuk & betaalbaar kado voor de amateur-fietsenmaker.

  TIP (dit ging de eerste keer even mis): de vorkuitzetter met je vrije hand goed verticaal houden terwijl je hem aandraait anders schiet hij los (verder geen gewonden of materiële schade, alleen even sputteren dat ik dat niet zag aankomen en het hele eind weer terug moest draaien).

 23. @9
  Dan ga je ervan uit dat de huidige regels goed zijn. Bij echtscheidingszaken voor een Nederlandse rechtbank zou je ook kunnen stellen dat ten alle tijde het Nederlands recht voorrang heeft. Bij het 3e voorbeeld is dat niet het geval en wat mij betreft fout alhoewel juridisch correct.

 24. Sjuul van Dissel Schreef:

  Maar als je aan een digibeet kan uitleggen hoe het moet dan wil ik het nog wel een keer proberen. 😕

  Plaatjes elders uploaden om hier te kunnen laten zien

  1. Sla het plaatje eerst op je eigen computer op. Klik hiervoor met de rechter muisknop op het plaatje en kies “Sla afbeelding op als…” of iets wat daar veel op lijkt.

  (NB. Als het plaatje “beveiligd” is, kun je het niet opslaan en houdt het verhaal op. Eventueel kun je dan een “screenshot” maken of tussen je “tijdelijke internetbestanden” zoeken, maar dat is een stuk ingewikkelder. We gaan er hier dus even vanuit dat het plaatje niet beveiligd is.)

  2. Let goed op waar het plaatje wordt opgeslagen (bijvoorbeeld “Mijn Documenten” of “Mijn Afbeeldingen”) en onthou de naam die het plaatje meekrijgt. Dit heb je zometeen nodig! Als je je heel erg ondernemend voelt, mag je zelf een naam voor het plaatje kiezen, zolang de “extensie” (bijvoorbeeld .jpg of .gif. of .png of .bmp) maar gelijk blijft.

  3. Zoek nu op internet een plaatjes-upload-site, bijvoorbeeld http://tinypic.com/

  4. Ga met de browse / zoek-knop naar waar het plaatje op je computer is opgeslagen (ik zei al: goed onthouden waar je het plaatje opslaat en hoe het heet!) en klik het plaatje aan

  5. Kies “Upload” (of iets wat daar op lijkt). Soms moet je een code o.i.d. intypen om te bewijzen dat je een echt mens bent die echt een plaatje wil uploaden, maar dat doe je dan gewoon.

  6. Als de upload is gelukt, krijg je o.a. een URL te zien waar het plaatje is opgeslagen, bijvoorbeeld http://i51.tinypic.com/2hcpwxw.jpg . Kopieer deze URL (selecteren met je muis, met rechts klikken en Kopiëren kiezen)

  7. Ga nu terug naar Krapuul en plak bovenstaande URL in je eerstvolgende bericht door via je rechter muisknop Plakken te kiezen. Als je je bericht hebt toegevoegd, verschijnt er géén plaatje, maar iedereen kan op die URL klikken om het plaatje te bekijken.

  8. Na een keer of 5 à 10 hoef je hier niet meer over na te denken, dan gaat het automatisch. 😎

 25. Nu we inmiddels echt echt echt echt klaar zijn met dat gedoe rond Obama’s geboortebewijs, moesten zijn tegenstanders natuurlijk iets nieuws verzonnen.

  Schrijver Jerome Corsi, die eerder beweerde dat Obama stiekem toch een moslim is, in drugs handelde en al aan terroristische aktiviteiten deed toen hij 8 was, heeft afgelopen dinsdag een boek uitgebracht over… (hou je vast)… Obama’s geboortebewijs! 😛

  Nee, serieus. 😐

  http://www.amazon.com/Wheres-Birth-Certificate-Eligible-President/dp/1936488299

 26. ad57: let bij de reviews vooral op de onwaarschijnlijke snelheid waarmee de “birthers” kennelijk kunnen lezen. Het boek ligt nog niet koud in de schappen of de vijf-sterrenrecensies vliegen je al om de oren… GEWELDIG! FANTASTISCH! DE ECHTE WAARHEID! BELANGRIJKSTE BOEK OOIT!

  Nou ja, misschien heeft het hele grote letters.

 27. Wat blijft men toch beschaafd eigenlijk als het bruine zwijn weer eens publiekelijk, in notabene een zitting met vertegenwoordigers van het volk, een groep mensen schoffeert.
  Weglopen. Blijven zitten en ‘bij de feiten blijven’.
  Joey, primitief als hij is, kookt van woede en zwaait met zijn knuppeltje.
  Maar dat is vast niet cool tegenwoordig.

  Mag wel weer de wereld over gaan deze walgelijke vertoning!

  http://goo.gl/cjnsn

Reacties zijn gesloten.