Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Wil je dat echt zeker weten dan moet je een bericht op het Open Podium schrijven.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

72 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. *huishoudelijke medededededeling*

  Volgens mij is deze versie van WP een beetje hysterisch aan het opslaan… true, ik sla tussendoor sowieso vaak op en het stukje waarmee ik bezig ben nog wat vaker vanwege lay-outgedoe MAAR GEEN 154 KEER! 😀

  Kost volgens mij ook een hoop onnodige server-ruimte. 😛

 2. Frank Verhagen: Dolende Wilders – http://www.amerika.nl/cms/news.php?item.547.1

  “Het is, denk ik, ook een teken van de aanstaande déconfiture van Wilders. De mafkees die voor wereldvreemde evangelische christenen in Tennessee stond te ratelen, die in Canada zijn achterban opzoekt van uiterst conservatieve, onliberale islamhaters, die de pers monddood probeert te maken, die man verkeert in een luchtledig. Hij is losgezongen van de werkelijkheid. Hij moet zich omringen met lui waarvan hij weet dat ze wel zijn islamfobie delen maar niet zijn verlicht liberale kijk op de wereld. In Tennessee en Canada moet hij homo haters, anti-abortus lui, anti-Darwinisten, kortom, kleine luyden van de meest kleingeestige soort voor zijn kar spannen. In Den Haag zit hij in een fractie met een aantal lui waarvoor hij diep in zijn hart dédain heeft. In de regering zit hij in de bijwagen.”

  (Overgenomen door Joop)

 3. Google stopt met het verder uitbreideiden van hun krantenarchief. Alles wat al is gescand blijft beschikbaar, dus je kunt nog steeds in oeroude kranten snuffelen welke advertenties tijdloos zijn en welke wat minder, zoals bijvoorveeld op deze pagina waar o.a. te koop worden aangeboden: tapijten, speelgoed, ijzerwaren, wijn, hout, meel, sigaren, tabak en 11 negers.

  http://news.google.com/newspapers?id=g3FBAAAAIBAJ&sjid=trcMAAAAIBAJ&pg=3170,3425811

  Merk op dat er over de betreffende negers een stuk aardiger wordt gesproken dan door een zekere politieke beweging over moslims. 😛

 4. jvdheuvel Schreef:

  Zolang het alleen bij jou gebeurt wordt de staat van paraatheid nog niet verhoogd.

  Helaas, WP doet hier nog steeds knap hysterisch. 😐

  Ik heb vandaag 2 keer opgeslagen, maar hij telt er 12. 😐

 5. 😐

  Ik doe vrij veel Preview, misschien slaat-ie dan tegenwoordig automatisch op – ik heb er in ieder geval nog nooit eerder last van gehad.

  Deleten en opnieuw beginnen vanaf mijn eigen backup? Volgens mij neemt het nu echt ontzettend veel ruimte in beslag. 😐

 6. Heren Darkskywise en JvdHeuvel zouden jullie dit of topic onderwerp misschien beter niet ergens anders kunnen behandelen , op het forum of zo ???? Iedere keer hoop ik op een nieuwtje en dan is het weer techneutenpraat 🙄

 7. Papier: NRC Zaterdag 21-5-2011 Hoofdkatern p32-33 Door Jeroen Wester
  “De PVV spreekt voor de bühne maar stemt voor de coalitie”.

 8. http://nieuws.nl.msn.com/binnenlands-nieuws/pvv-eist-vertrek-hoge-ambtenaar

  een citaat van de website van Worldconnectors:

  “Worldconnectors streven naar een rechtvaardige, duurzame, inclusieve en vreedzame wereld. Een wereld waarin Nederland – in al haar diversiteit en vanuit alle geledingen – een pro-actieve rol speelt.
  Worldconnectors, afkomstig uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving en verschillende generaties, komen samen in de Round Table for People and the Planet. Zij voeren de dialoog over internationale vraagstukken en vragen met urgentie aandacht in het publieke debat voor oplossingen en vernieuwende initiatieven.

  Worldconnectors verbinden werelden, tussen generaties en sectoren in Nederland en over de grenzen van Nederland heen met andere landen en mondiale initiatieven.

  Worldconnectors baseren zich op de VN Millenniumverklaring en het Earth Charter. ”

  dat klinkt als een linkse subsidieclub die wereldheerschappij nastreeft!

  straks zal iedere ambtenaar die lid is van Natuurmonumenten, het Wereld Natuur Fonds, etc. linea recta de bijstand in moeten als het lidmaatschap niet meteen beëindigd wordt

  en als ambtenaar iedere morgen een krant op de mat die ooit kritisch heeft geschreven over de PVV en het PVstemVee? ontslag op staande voet!
  het enige dat er nog door de brievenbus mag is het geslachtsdeel van Generaal Lucassen, dat spreekt voor zich

  draag je als ambtenaar een rode onderbroek? aha! een communist! Raus!

  linkshandig? dergelijk subtiel verzet wordt gestraft met amputatie!

  lang leve de vrijheid…

 9. “Bouwbesluit dupeert de zorgsector.”
  En dat zal wel weer via een U-bocht, zoals de bezuiniging op de waterschappen ( http://goo.gl/noENk ) worden doorberekend!
  http://goo.gl/jJJjs

  (Enige) reageerder Maarten vat het snedig samen:
  “Wanneer stopt het: Budgetkortingen die je onterecht door de strot worden geduwd, extra kosten vanwege dit bouwbesluit, hogere kosten voor medicijnen i.v.m. marktwerking bij apothekers… waar gaan we heen mensen??..inderdaad..naar de kl*t*n.”

  IK DENK DAT ER ‘NAAR DE KLOTEN’ MOET STAAN

 10. @23 Bepaalde kunst is rechts: de geïnstitutionaliseerde (struikelwoord) kunst , de ‘kunst’ van Joop bijvoorbeeld.

  Ik was laatst, tijdens mijn eens-in-de-tien-jaar plaatsvindende museumbezoek in het Singer in Laren. Vele het-aardappel mevrouwtjes met sjaaltjes. Entree: 3 à 4 dagen eten, 15 euro. En dat alleen maar om es te zien waarom het de dieven niet was gelukt om De Denker om te smelten .=)

  Het is evident dat kunst voor de elite is. Sjaan met de sigaar wil plat amusement, net nog te begrijpen voor die paar hersencellen. Dan zet je toch een van de pulpzenders op, met een fles bier (en sigaar) erbij.

  Eugenie met haar mantelpakje, begeleid door een horde witwassende kunstverzamelaars, wil een stijlvol avondje uit met tam en een tikkeltje ondeugend theater (denk er de Rutte-Zalm nepschaterlach bij). Dineetje, drankje voor en na. 150 euro is niets. Oja, en een taxi terug.

  Echte, waardevolle kunst is weerloos en economisch weinig interessant.

 11. Hi Joey, ik las net weer eens een ‘stukje’. Over kunst gesproken en een druppel op een gloeiende plaat…

  – De nieuwe stichting Ammodo stelt dit jaar 15 miljoen euro beschikbaar voor kunst en cultuur.
  – Achter Ammodo zit de stichting Optas, die een vermogen heeft van ruim een miljard euro.
  – Het kabinet wil 200 miljoen euro bezuinigen.

  Schimmig gedoe allemaal, kunst is wél rechts!

  Verkoop havenpensioenfonds, Aegon, Pierre Vinken, Reed Elsevier, actievoerende Havenwerkers, mislukte bemiddelingspogingen, afgekochte ruzie…

  http://goo.gl/JWNez

  Gr Joey

 12. Nog wat gepeperde kritiek die de Slechtse-Premier-Van-Nederland-Ooit en z’n gedogende poepluiers in z’n zak kan steken.

  “Rinnooy Kan hekelt het wegvallen van de aardgasbaten vanaf 2015 voor innovatie en schaamt zich dat Nederland van alle OESO-landen het op-één-na laagste aantal promovendi heeft.”

  http://goo.gl/pwcYu

 13. Zouden liberalen en christen-democraten het na de Eerste-Kamerverkiezingen nog aan zichzelf uit kunnen leggen? Dat ze sinds deze week alleen samen kunnen regeren omdat ze worden gedoogd door twee partijen waarvan de ene, de PVV, moslims de vrijheid van godsdienst ontneemt door de islam als een ideologie te bestempelen en de andere, de SGP, vrouwen hun democratisch recht ontzegt zich verkiesbaar te stellen voor bestuurlijke functies?

  http://groene.nl/commentaar/2011-05-24/dubbel-gegijzeld

 14. The Southern United States and the Midwest have been ravaged by violent forces of nature in the past few weeks; massive flooding has threatened to erase whole communities from Tennessee to Alabama, and over the past few days behemoth-like tornadoes, and…. Wilders

  Die toespraak van Wilders in Amerika hebben we misschien wel gehad. Maar via Loonwatch is er een fraai filmpje van gemaakt, met daarnaast een tekstweergave; Engels, dat wel, maar HAVO-Engels, dus best te volgen. LW Exclusive: Shocking Video of Geert Wilders Hate Speech on US Soil

  http://www.loonwatch.com/2011/05/lw-exclusive-shocking-video-of-geert-wilders-hate-speech-on-us-soil/

 15. Ook Mohamed Rabbae, voormalig GroenLinks-kopstuk en nu voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen, voerde vrijdag het woord. Hij zei dat Wilders er uiteindelijk op uit is alle moslims ‘definitief uit de samenleving te verwijderen’. Wilders probeert mensen ‘op een sluwe, indirecte manier’ aan te zetten tot geweld tegen moslims, stelde Rabbae.

  Rabbae bestreed dat het Wilders om de islam is te doen en niet op de moslims, zoals Wilders zelf zegt. Moslims zijn wel degelijk het doelwit, betoogde Rabbae. Anders zou Wilders ook het christendom aanpakken. Wilders zegt dat het hem gaat om bijvoorbeeld de onderdrukking van de vrouw door de islam. “Maar Wilders werkt samen met een christelijke partij waar discriminatie van de vrouw ook een belangrijk element is”, zei Rabbae, doelend op de SGP.

  “De moeder van alle barbaarse tragedies heeft zich voltrokken in het christelijke Westen, namelijk de Holocaust”, ging Rabbae verder. “Het zijn geen moslims die daarvoor verantwoordelijk waren. Moeten we concluderen dat alle christenen barbaars en achterlijk zijn?”

  http://goo.gl/8KHmU

  Heeft Joey even niets aan toe te voegen

 16. Werkelijk ongelofelijk hoe een aantal PVV’ers schrijven over hun volksheld Mladic
  Link: http://www.forum-voor-de-vrijheid.nl/showthread.php?t=25815 (3 pag.)

  Enkele citaten:
  – “Ik vind Radco Mladich geen oorlogsmisdadiger. Hij heeft tenslotte geen onschuldige vrouwen en kinderen vermoord, maar alleen maar islamitische strijders in de leeftijd van 16 tot 65 jaar, Dat is gebruikelijk in de Balkan.”
  – “Hij is zekers geen massamoordenaar, hij is een ware volksheld , net zoals Karadzic en Milosevic….
  Zij zijn een van de weinigen in deze wereld die het lef hadden hun volk te beschermen tegen het islamitisch kwaad! (Israel is ook zo’n soort land dat zich kan vergelijken met Servië) ”
  -“Van mij mag er hier in Nederland op het Binnenhof ook wel een Mars voor Radko gehouden mogen worden. En met hoe meer, hoe beter! Tegen sprekende teksten uit de mond, versterkt door de megafoon of op een spandoek geen bezwaar. Van mijn part: Laat Radko Mladic vrij!”
  -“Mee eens! Held Ratko verdient wel wat steun voor zijn heldendaden “

 17. @Chiya

  de aanleg tot genocide zit diep in de genen van degenen die zich thuis voelen bij Geert, nog een “gevleugeld” citaat: “Afgezien van Milosevic waren het allemaal beesten van moordenaars stuk voor stuk.”

 18. een goed voorbeeld doet goed volgen

  de overheid maakt “beleid” over de rug van de zwakkeren in de samenleving, de markt maakt winst over de rug van de zwakkeren in de samenleving

  deze opportunistische handesgeest, tegenwoordig liefkozend VOC mentaliteit genoemd, lijkt nog meer onderdeel te zijn van het wezen van de Nederlander dan het koekje bij de koffie

  http://www.ad.nl/ad/nl/1015/Gezondheid-wetenschap/article/detail/2438289/2011/05/27/Fraude-in-thuiszorg-Marokkaanse-ouderen-slachtoffer.dhtml

 19. de tolk bij een artsenbezoek wordt niet langer vergoed

  19 miljoen besparing op een totaal van iets van 18 miljard aan bezuinigingsambitie zet zoden aan de dijk!

  de gezondheid van mensen die de taal (nog) niet machtig zijn wordt ondergeschikt gemaakt

  het ministerie is van mening dat mensen zelf maar iemand moeten meenemen die de taal machtig is

  dus iedere vluchteling die naar NL komt kan in het vervolg maar beter samen met een tolk die de Nederlandse taal machtig is deze kant opkomen…

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/9911489/__Tolk_bij_arts_niet_meer_vergoed__.html?sn=binnenland,buitenland

 20. @74 en dat terwijl onze premier in de Netwerk uitzending, hier onlangs in een artikel aangehaald, keiharde garanties heeft gegeven tijdens de verkiezingen over het behoud van PGB.
  PGB opheffen belast alleen maar de zorg in natura extra, niet dat daar iemand in Den Haag van wakker ligt. Wat een visionairen.

 21. juist daarom! 500.000 van die doekjes in beslag nemen + arrestaties door de dienstdoende gestapo, dat wordt een hele klus…

 22. Afschaffen PGB.
  Het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft een onderzoek gedaan naar het PGB.
  http://www.scp.nl/Publicaties/Alle_publicaties/Publicaties_2011/De_opmars_van_het_pgb

  Een van de stellingen die mij opviel is dat het SCP vindt dat de regeling een vraagstimulerende werking heeft, of iets in die bewoordingen. Met andere woorden, we verzinnen een regeling en ineens gaan mensen er een beroep op doen, ik vind dat persoonlijk nogal bizar, vooral als je weet welk een moeite het kost om via het CIZ toegang tot de regeling te krijgen, met gelijke criteria voor iedereen. Maar waarschijnlijk voor de huidige coalitie mede een van de redenen om een voorstel op tafel te gooien om de regeling voor 90% af te schaffen. Een andere reden is de fraudegevoeligheid van de regeling, zoals zo’n beetje alle regelingen fraudegevoelig zijn.

  Je zou zeggen het is je baan als beleidsmaker om iets geniaals tegen die fraudegevoeligheid te verzinnen, maar dat is waarschijnlijk teveel gevraagd.

  Bottomline is het is gewoon een ordinaire en hele selectieve bezuiniging op een hele kwetsbare groep. Bovendien wordt een innovatieve groep zorgondernemingen die dankzij de regeling tot stand is gekomen zo weer de nek omgedraaid. De hulpbehoevenden bekijken maar lekker waar ze terechtkomen en een grote groep prima gekwalificeerd zorgpersoneel weer de bijstand in.

  Premier Rutte zei het nog tijdens de verkiezingen: Bezuinigen op PGB? Not under my watch, dit is een uitvinding van de VVD daar knokken voor, kuch……….

 23. jvdheuvel Schreef:

  partij van verraad is verboden he; mag niet van politie.

  Bij een volgende demo laat ik graag oppakken met zo’n spandoek. Maar niet gratis natuurlijk. De wouten moeten er wèl wat voor doen en ze moeten wèl worden gefilmd.

 24. Jan Schreef:

  Afschaffen PGB.
  Het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft een onderzoek gedaan naar het PGB.
  http://www.scp.nl/Publicaties/Alle_publicaties/Publicaties_2011/De_opmars_van_het_pgb
  Een van de stellingen die mij opviel is dat het SCP vindt dat de regeling een vraagstimulerende werking heeft, of iets in die bewoordingen. Met andere woorden, we verzinnen een regeling en ineens gaan mensen er een beroep op doen, ik vind dat persoonlijk nogal bizar, vooral als je weet welk een moeite het kost om via het CIZ toegang tot de regeling te krijgen, met gelijke criteria voor iedereen. Maar waarschijnlijk voor de huidige coalitie mede een van de redenen om een voorstel op tafel te gooien om de regeling voor 90% af te schaffen. Een andere reden is de fraudegevoeligheid van de regeling, zoals zo’n beetje alle regelingen fraudegevoelig zijn.
  Je zou zeggen het is je baan als beleidsmaker om iets geniaals tegen die fraudegevoeligheid te verzinnen, maar dat is waarschijnlijk teveel gevraagd.
  Bottomline is het is gewoon een ordinaire en hele selectieve bezuiniging op een hele kwetsbare groep. Bovendien wordt een innovatieve groep zorgondernemingen die dankzij de regeling tot stand is gekomen zo weer de nek omgedraaid. De hulpbehoevenden bekijken maar lekker waar ze terechtkomen en een grote groep prima gekwalificeerd zorgpersoneel weer de bijstand in.
  Premier Rutte zei het nog tijdens de verkiezingen: Bezuinigen op PGB? Not under my watch, dit is een uitvinding van de VVD daar knokken voor, kuch……….

  het is toch logisch als je weet hoe de prioriteiten gesteld worden: JFS komt duidelijk vóór PGB ,

 25. @#82 – ik kijk er ook al niet meer zo van op als vorig jaar met Klink, die op vrijdag doodleuk zei dat de woensdag erop zijn potje van 2,7 miljard op was.

  Come to think of that, aan het einde van dat vreemde debacle vorig jaar beloofde Klink nog dat er voor 2011 voldoende in het budget opgenomen zou worden om een dergelijk voorval te voorkomen……

 26. En waar houden de Noord-Hollandse extremisten van De Partij van het Verraad zich nu nog steeds mee bezig? Met gemekker over een paar tientjes. Door wie worden die bruinkruipers eigenlijk betaalt? Ik wil m’n geld terug!

  De PVV in Noord-Holland is NOG STEEDS NIET uitgesproken over de afgelaste Arondéuslezing van Thomas von der Dunk.

  http://goo.gl/uuZWv

 27. Rechter uit Tennessee beslist: “Islam is lekker puh tóch een godsdienst”

  In the Tennessee town of Murfreesboro, 17 people went to court last year to prevent a group of Muslims from building a mosque. On their own land.

  The 17 (a clownish band of bigots scared witless by the prospect that a mosque will be built in their community by a congregation that has already worshipped in said community for 30 years) had contended Muslims have no constitutional freedom to worship because Islam is not a religion.

  Judge Robert Corlew verified that Islam – which has survived 14 centuries and claims a billion and a half adherents – is a religion.

  http://www.islamophobiatoday.com/2011/05/28/awfully-dark-before-the-dawn/

 28. @#88 wat een populaire piet zeg, iedere dag in de grote steden worden kelen doorgesneden vanwege eerwraak, dat zijn er nogal wat per jaar, zouden ze zelfs in Mexico van opkijken.

  Rechercheurs die het bevestigen, bedoelt ie waarschijnlijk Brinkman mee…….Lekker beeld zet ie weer effe snel neer, nee echt jongens, niveau stijgt in de eerste kamer, chapeau.

  Misschien is ie in een van z’n Oekraïense injecties gaan zitten of zo……….

 29. AFBRAAK
  De kortzichtige (handels)geest van de VVD. Niks te verdienen? Dan maar sluiten.

  ‘Het heeft Nederland eeuwen gekost om een imago op te bouwen van land van mensenrechten, internationale vrede, armoedebestrijding en stabiliteit. Nu de boodschap wordt afgegeven dat het alleen maar om de handel gaat, is zo’n reputatie zo weer afgebroken’, zegt een ambassadeur uit Latijns-Amerika.

  http://goo.gl/O1VkV

 30. AFBRAAK
  De kortzichtige, gestoorde (handels)geest van het bedrijfsleven. Slechte wegen? Dan gaan we die zelf beheren. “Alleen toegang voor auto’s van meer dan een halve ton”

  ,,Het zou uniek zijn als de overheid het beheer van een snelweg uit handen zou geven aan een private onderneming.”

  Oorlog aan het kapitaal!

  http://goo.gl/qiD0z

 31. @#94 – kunnen ze eindelijk eens doorzetten met die experimenten om reclametunes via de groeven in het wegdek te implementeren, als je er dan met een bepaalde snelheid overheen rijdt zingen je banden “tudutudutu I’m lovin’it”

 32. Topambtenaar Annemieke Nijhof stopt bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat vanwege haar bezwaren tegen de PVV. Ze wil niet meer op het ministerie werken wegens het “hardere, ruwere klimaat” in Nederland, waar “door de PVV 1,6 miljoen landgenoten collectief als fundamentalisten worden weggezet.”

  Ook heeft ze problemen met het taboe op het waarschuwen voor die verharding. “Als je dat doet, zoals Thomas von der Dunk onlangs, dan word je meteen bij de enkels afgezaagd. Ik ben bang voor het verder afglijden van dit land en wacht met angst en beven de volgende verkiezingen af.”

  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/01/topambtenaar-verlaat-ministerie-om-pvv/

 33. Ik deel Alarm #97′
  Wat Rutte daarin te melden heeft komt op mij als nogal eng dwz. , dicatoriale trekjes ivan ferme Rutte in the spotlights over..

 34. We kunnen de boom in ! al die linksen volgens wilders.

  Moet Bleeker wel veel meer bossen laten staan, anders zijn er niet genoeg 🙂

  [
  Wilders is dan ook niet van plan zich voor ‘links’ te verantwoorden. „Ze kunnen allemaal de boom in. Allemaal.” Ook zegt Wilders tegen links Nederland: „Niet mijn woorden, maar uw zwijgen over de gevaren van de islam heeft negatieve invloed.”]

  en weer klagen en jammeren , sjielig hoor:

  [Volgens de PVV-leider wordt hij gedemoniseerd door linke politici als PvdA-leider Job Cohen. Hij zegt dat er een ‘hetze’ tegen hem wordt gevoerd.]

  Meer te lezen in dit lekkere frisse krantje die ook in de oorlog al heulde met de nazi’s, weet u nog/ ( ik niet) :

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10283815/__Wilders___links_kan_de_boom_in___.html?sn=binnenland

 35. Hier moet je toch ook niet aan denken? Als iedereen twee vliegtuigen print, heb je zo tien miljard van die dingen om je oren vliegen :roll

  [In de nabije toekomst kan iedereen zijn eigen vliegtuig ontwerpen en bouwen. Het enige wat daarvoor nodig is, is genoeg geduld en een 3D-printer. Vorig jaar printte 3D-printbedrijf Stratasys al de carrosserie van een hybride auto. Dus waarom zou een heel vliegtuig niet mogelijk zijn?]

  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/31/de-vlucht-van-s-werelds-eerste-3d-geprinte-vliegtuig/

Reacties zijn gesloten.