Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit.

Probeer eens een bericht op het Open Podium te schrijven (meel je bericht naar openpodium@krapuul.nl)

Of hier te klikken als je redactielid bent.

Heb je iets te melden dat echt grote haast heeft probeer dan even de chatbox (Geen wachtwoord invullen).

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

58 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. 🙂 die jongens hebben ook een geweldige ‘ace of spades’ in de sauna opgenomen.

 2. Aanvulling op reeds gepland newsroombericht (ik kan helaas niet zien of het er al bij staat): Arie Slob (CU) is boos omdat de baas van Pinkpop boos is. Hoe dúrft Smeets (van Pinkpop) het in zijn hoofd te halen om te klagen over cultuurbezuinigingen als hij nota bene 1,3 miljoen overheeft voor de hoofdact?

  Even denken hoor… omdat je met zo’n act misschien meer publiek lokt? 😛

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/448364/1/1/50/slob-snoert-pinkpopbaas-smeets-de-mond.html

 3. @ Witte duif:

  Ja verschrikkelijk die discriminatie van PVV’ers. Je herkent ze ook meteen als ze een bus of winkel binnenstappen. En als ze een sollicitatiebrief opsturen zie je ook meteen aan de naam dat ze PVV stemmen. Een PVV-stemmer op straat trekt ook snel de aandacht van een patrouillerende politieauto.

 4. “Een leerling zou een onvoldoende hebben gekregen voor een opstel omdat hij PVV-standpunten zou hebben verdedigd.”

  misschien ligt het toch echt aan de inhoudelijke onderbouwing…

  “De partij vindt het absurd dat PVV-stemmers te maken krijgen met discriminatie. „Ze moeten op school, op de werkvloer en bij sollicitaties openlijk voor hun politieke voorkeur uit kunnen komen.”

  dat laat onverlet dat politieke tegenstanders zich dan wel bedreigd mogen voelen, toch?

 5. Fredje, Onze Geblokte KraaimFaaiter, TEEVENs residerend in een achterkamertje, loopt weer eens ver voor de troepen uit.

  Het ministerie zelf zegt dat de vertraging is ontstaan omdat de lijst ‘sterk verouderd’ is en moet worden geactualiseerd. Een redenering van likmevestje: de grote aanbieders van online gaming, met zo’n 90 procent marktaandeel, zijn al jaren precies dezelfde. Dus lijkt het erop dat Teeven de lijst bewust achterhoudt en wederom vooruitloopt op wetswijzigingen. Zoals vorige week, toen hij pleitte voor spreekrecht van ouders in de Amsterdamse zedenzaak rond Robert M. Dat daarvoor de juridische basis ontbreekt, lijkt hem niet te deren. ‘Ik ga ervan uit dat de rechters anticiperen op komende wetgeving.’

  http://goo.gl/0Etwp

 6. Bij de krant van collaborerend Nederland nog een bericht over Uri Rosenthal die met zijn “voorwaarden” voor steun aan Arabische landen zonder enige twijfel duidelijk maakt dat hij een marionet is van Geert en zijn vrienden in Israël. Het is een regelrechte klap in het gezicht van mensen die op dit moment letterlijk hun leven geven in landen als Libië en Syrië die sterven voor vrijheid en democratie. Woorden die de partijen van het gedooggedrocht zelfs in hun naam voeren maar woorden zonder daden zijn slechts praatjes. Schaamteloos handelen met landen als China en dan deze vertoning. Uri je bent een mens van de slechtste soort!

 7. Leuk? Saai? Taai? Belangrijk! Over de Wob.

  Wat is de Wet openbaarheid van bestuur (Wob)?
  De Wet openbaarheid van bestuur (Wob) regelt uw recht op informatie van de overheid. De Wob zorgt ervoor dat u inzicht hebt in het overheidshandelen en dat u kunt deelnemen aan de democratie en overheidsbesluitvorming. Overheidsinformatie is altijd openbaar, tenzij de Wob bepaalt dat de gevraagde informatie niet geschikt is om openbaar te worden gemaakt.

  Meer op Rijksoverheid.nl: http://goo.gl/Rc20i

  Oproep aan Min. Donner op De Nieuwe Reporter: ‘Pak oneigenlijk gebruik van Wob aan’

  http://goo.gl/iGDwA

 8. MadPride Schreef:

  “Het is de bedoeling dat beveiligers en eigenaren eerst zelf gaan kijken of er echt brand is en beginnende branden zelf blussen. Als er groot gevaar is, rukt de brandweer alsnog uit.”

  Voor beveiligers is dat al jaren het geval …

 9. waarom zou extreem-rechts de PVV willen infiltreren? Hitler was toch links?

  het is wel handig om even te wachten met de leden totdat er duidelijkheid is over procedure tegen de blonde Führer, voor je het weet ben je lid van een criminele organisatie 🙂

  misschien kunnen ze ook een PVV hyves pagina maken voor volwassenen en de democratisering is een feit, voila!

 10. http://nieuws.nl.msn.com/binnenlands-nieuws/kamer-laakt-oorlogsvergelijking-in-slachtdebat

  een godwinnende PVV advocaat die de joodse zaak komt bepleiten doet de hele discussie over rituele slacht geen goed

  een klein citaat:

  “Volgens Loonstein gelden deze argumenten niet voor de moslimgemeenschap, die ook getroffen wordt door het verbod op onverdoofd slachten. Samen optrekken om het voorstel van de Partij voor de Dieren tegen te gaan ziet hij dan ook niet zitten. “Wij hebben meer en betere argumenten. Om te beginnen slachten moslims veel meer dieren dan joden. Verder hebben hier verworven rechten die moslims niet hebben. En daarnaast hebben joden de Holocaust meegemaakt.”

  dus als er minder joden vergast waren en joden wat meer dieren zouden slachten dan lag de zaak principieel anders…

 11. Horen we het ook eens van een ander:
  Zoon Robert F. Kennedy: Wilders is racist (http://tinyurl.com/6cgs39k)

  ‘De hele wereld weet dat hij een racist is’

  Dat laatste (“de hele wereld”) waag ik helaas echter te betwijfelen…

 12. Donner presenteert Integratienota (http://tinyurl.com/66vysac)

  Hij spreekt van een ‘koerswijziging’ waarmee het kabinet ‘afstand neemt van het relativisme dat besloten ligt in het model van de multiculturele samenleving’.

 13. Donner doet mijn bloed koken. Of ik weg of Piet met fiets en al in de Hofvijver. Terug naar de middeleeuwen, achter de dijken, met slechts spruiten, erwtensoep… Braak, kots (waar is potdomme die ‘kots’ avatar?) Huiveringwekkend, tenenkrommend, etc. Joey is razend, nee: LAAIEND.
  http://goo.gl/UOU67

 14. De Wereld volgens Hans fileert het VVD-beleid van heden en verleden en de manier waarop de VVD op het ogenblik VVD-illusies aan het afbreken is: en.wordpress.com/2011/06/16/vvd-illusies/?utm_source=twitter&utm_medium=twitter

 15. http://pgb.nl/persaldo/nieuws-over-het-pgb/nieuws/actueel/acties-op-locatie-kom-ook/?waxtrapp=tawqvoDsHcwOhcPjBCWdBAK

  bezoekers van JOVD bijeenkomst mijden 6 actievoerders van Per Saldo?!?!
  Nou nou, dat wekt echt vertrouwen in de toekomst van deze inmiddels ranzige partij. Die VVD jongeren hebben daar op de 1e verdieping van die kroeg natuurlijk lekker zitten grinniken over de economisch onrendabele eenheden.
  Stelletje mietjes, durven nog niet eens als een vent de slachtoffers van hun beleid te woord te staan.

  Tekenend trouwens het partijbureau van de VVD is niet toegankelijk voor rolstoelen.

  Er staat overigens ook een mooie open brief aan Erica Terpstra op deze pagina.

 16. http://www.zorgvisie.nl/Financien/Veld-trekt-ombuigingen-AWBZ-in-twijfel.htm

  Inmiddels is het echt zoeken met een vergrootglas om iemand of een instantie te vinden die zich bij de desastreuze plannen over de AWBZ nog zijn vingers aflikt.

  Van alle organisaties van de werkvloer, planbureaus, verzekeraars, gemeenten, rekeninstituten noem maar op is er eigenlijk geen een te vinden die de plannen onderschrijft.

  Wat een armoe Mark, nog geen jaar geleden vond je het ondenkbaar dat jij zo’n partij zou leiden, had je het over beschaving en zo.
  Je hebt de VVD in een paar maanden gedegradeerd tot een clubje dat tot in de lengte der dagen aan dit hele schandalige fiasco herinnerd zal worden, proficiat!

 17. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/2446536/2011/06/18/Topman-van-Shell-is-blij-met-inzet-dit-kabinet.dhtml

  Shell is blij met inzet van dit kabinet.
  De steun impliceert volgens Voser dat de regering ‘onze benadering en, onze ethische normen’ onderschrijft.

  Volgens Voser is het handig dat Nederland geen machtig land is. ‘In sommige gebieden is het juist gunstig geen erg groot land achter je te hebben. We zijn blij met Nederland, met zijn grote handelsreputatie en openheid, bekend om zijn helderheid en eerlijkheid. Dat helpt.’

  http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-heeft-liever-niet-dat-je-deze-video-ziet/
  http://www.shelltosea.com/

  etc ethische normen

 18. lijkt me een typisch gevalletje voor de Griekse politie maar hoe gaat hij aangifte doen?

  hij is niet welkom op de Griekse ambassade in NL, hij zal Griekenland ook wel niet in mogen

  kortom weer een nieuw jankverhaal in de Telegraaf en ministers, ambassadeurs en andere uit de staatsruif vretende linkse hobbyisten moeten op kosten van onze belastingcenten Geert’s zaak bevorderen in binnen- en buitenland

  zo dat lucht op 🙂

  en dat alles om één telefoontje

 19. ga naar de site van de Televaag en vul de vragen bij de stelling van de dag in m.b.t. het proces tegen Wilders

 20. Die van Unnik gooit alleen maar met negatieve conclusies en absurde vergelijkingen. Kijk maar eens naar zijn Twitter account! maar met echt constructieve oplossingen komen heb ik nog niet gezien. Kan je nagaan wat ze daar bij Noord Holland hebben binnengehaald. waardeloze schreeuwer!

Reacties zijn gesloten.