Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je artikel van 200 a 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

90 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Als de lente komt…

  ‘Lunchpartij’? O, ‘lynchpartij’, hahahaha
  Joey’s lentekriebels,,,,

  De Nederlanders doen deze maand nog of hun neus bloedt en de regering in Den Haag doet alsof ze hard werkt aan een oplossing. Ondanks alle financiële creativiteit weten volk noch regering waar deze crisis eindigt. De tijd dat de regering radeloos, het land reddeloos en het volk redeloos zijn, kan zelfs in Nederland terugkeren. Na de Arabische lente zou in 2012 een Europese lente kunnen komen. Misschien is dat onvoorstelbaar. Maar dat was de Arabische lente een jaar geleden ook.

  http://goo.gl/iZ8lr

 2. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11022909/___Straaljagers_delen_spaart_kosten___.html?sn=binnenland

  wat een briljant plan van Han

  de order helemaal annuleren is nog goedkoper

  de zogenaamde “luchtverdediging” bestaat er al enige jaren uit dat er af en toe een recreatieve Russische Tu 95 Bear boven de Noordzee “onderschept” wordt, vrolijk wuiven van piloot naar piloot, wat kiekjes voor de kinderen en weer terug naar de basis, dat kan in beginsel ook met menig toestel in het Aviodrome

  waar de F16’s werkelijk voor ingezet worden zijn met name luchtverkenningsmissies en grondsteun boven gebieden met nauwelijks effectieve luchtafweer

  de vraag is of je daar nu wel een superdeluxestealthmultirole 2.0 straaljager voor nodig hebt

 3. zo achtereen deze tips lezend: wat is het toch een oorverdovend zootje in nl. de extreemrechtse wegkijk- en grinnik-vleugel zonder visie, gespeend van iq, breekt af, verkwanselt, verscherpt de tegenstellingen en stuurt aan op een felle confrontatie (in elk geval met mij) die niet mals zal zijn.

 4. PVV Limburg begint steeds meer op de Kamerfractie te lijken: 52 van de 79 verkiezingsbeloftes worden niet nagekomen: http://www.limburger.nl/article/20111129/REGIONIEUWS01/111129592/1321

  .
  PS @ directie: ik was zaterdag enthousiast aan een nieuw klimaatstukje begonnen, maar kreeg toen al snel last van een after-ziekenhuisgriepje met veel kuchen enzo. Huisarts is gisteren even komen kijken en het is niets ernstigs, maar heb iets te veel watten in hoofd voor heldere schrijfsels.

 5. DarkSkywise Schreef:

  ik was zaterdag enthousiast aan een nieuw klimaatstukje begonnen

  We zitten er inderdaad al een paar dagen kwijlend naar te kijken maar bij deze heb je een excuus dat t nog niet af is 😀 . Beterschap.

 6. Het was pas een begin van gristelijke naastenliefde van Gerd als het tijdelijke visum was afgegeven voor minimaal het aantal jaren dat Maxime over zijn studie heeft gedaan

 7. http://www.telegraaf.nl/buitenland/11029134/__Bezoek_Rutte_aan_Obama_begonnen__.html?p=3,1

  Mark glimt vast van trots, fotomomentje met Barack (handtekening voor zijn moeder niet vergeten!), een vrijmetselaarshandje en als klap op de vuurpijl te horen krijgen dat er geen belangrijker bondgenoot is dan Nederland. Live. Van de autocue.

  Geen Pulitzerprijs voor de speechschrijver, copy paste en land invullen maakt alleen nog indruk op transatlantische slaafjes als Mark.

  Na 30 minuten werd Mark afgevoerd via de zij ingang. Als belangrijkste bondgenoot. “Mam, weet je wat Barack tegen me zei?” Meteen bellen met het thuisfront.

 8. Stef Blok ergert zich aan de morele superioriteit van links. Lex Oomkes stelt vast dat de VVD inderdaad niet aan idealen doet. http://www.trouw.nl/tr/nl/6872/Lex-Oomkes/article/detail/3056561/2011/11/29/VVD-regeert-niet-om-het-land-liberaler-te-maken.dhtml
  VVD is eigenlijk een partij die perfect aansluit bij Ster-spotjes voor automerken. In die wereld zit je altijd lekker warm in je eigen auto, en gaat er nooit iets mis. Alles glimt, net zoals Rutte die als volleerd autohandelaar altijd vrolijk en met uitgestoken hand op je af komt.

 9. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/3057400/2011/11/30/PVV-dient-motie-in-u-tegen-leraar-zeggen-moet.dhtml

  hoe herstel je het gezag van de leraar in de klas?

  Harm Beertema, ehhh de heer H. Beertema van de PVV heeft een idee waar je letterlijk u tegen zegt…

  kunnen we dan meteen een wet aannemen dat parlementariërs vanwege hun voorbeeldfunctie zich uitsluitend nog op een respectvolle wijze mogen uiten op straffe van deportatie naar een geheime gevangenis in het buitenland?

 10. WIN!

  …want de minister heeft besloten dat kernafval het beste ergens in Nederland onder de grond kan worden gestopt. De precieze plek houdt Verhagen angstvallig geheim…

  Raar maar waar, dit kabinet is voorstander van een tweede kerncentrale in het Zeeuwse Borssele. Deze centrale wordt niet alleen vele malen groter dan de bestaande centrale, maar zal ook een enorme berg levensgevaarlijk kernafval produceren. Dat kernafval wil minister Verhagen dus onder de grond stoppen. Risicovol én onnodig. De enige oplossing voor het kernafvalprobleem is stoppen met kernenergie.

  http://www.wineenmegaton.nl/

 11. nou de noord-zuid lijn is bijna af
  nog even doorgaan met rechtsradicaalongewenstophitsen en zwartepietaandekaakstellers in hun rug trappen, dan zijn we er hier ook rijp voor

  http://goo.gl/z8Qen

 12. Wil je bij je vrienden overkomen als een absoluut computergenie? Mompel dan iets van “moet nog even iets regelen op een site” (eventueel aangevuld met “…overheid…”, “…geheim…”, “…leger….”, etc) zodat ze binnen 10 à 20 seconden vanzelf over je schouder mee komen kijken, open deze pagina en begin in het wilde weg als een razende willekeurige letters te typen.

  😮

  😆

 13. Van Bijsterveldt doet een beroep op ouders om meer betrokken te zijn bij kinderen/school. Eventueel het werk opofferen ……..

  In een interview in de volkskrant:

  “Van Bijsterveldt vanmorgen in de Volkskrant dat zij, toen haar eigen kinderen naar de middelbare school gingen, ‘steviger betrokken had kunnen zijn’. ‘Ik had het toen heel druk, maar tiedereen heeft het druk. Ik had wel een oppas, die betaalde ik, en die was buitengewoon actief op school. Leesmoeder, van alles en nog wat. Een soort plaatsvervangende ouder.’

  Leuk voor haar kinderen, een oppas als leesmoeder, luizenmoeder etc. Gadverdamme wie neemt dat mens nog serieus.

 14. kostmisselijk van een regering die afbraak niet propageert maar wel heimelijk doordrukt en de heilige koe weer een miljard in z’n reet drukt?
  geinig tips voor protest: http://goo.gl/BSOzQ

  hang em high!

 15. charlie a., de bebrilde vvd-baby met z’n chronische poepluier, kirrend van plezier naar zijn snelheidsmetertje kijkend (“mwamah, mwama, kijk es hoe hard sjallie kan lijden”), schijnt vanavond op te draven bij paul en wittemans. en wel voor een ‘discussie’. dat zal wel meer een dram- en hoofdschud-gesprek worden, sjallie kennende…wehwehweh, en toch gaan we hard rijden lekker puh.

  de tendens in de media was duidelijk vandaag: de staatskas wordt juist gespekt als er op veel wegen 130 mag worden geracet. de woorden ‘milieu’, ‘co2’ en ‘klimaat’ waren ver te zoeken…oja, we stoppen er nog een miljardje in om de files te bezweren.

  een land in zorgwekkende toestand. ik pleit voor meer dwangverpleging van politiek personeel.

  http://pauwenwitteman.vara.nl/

 16. Opmerkelijk: Avro-kijjkers vinden het kapitalisme de oorzaak voor de crisis.

  Op de vraag naar de oorzaak van de crisis stemde 52% op het kapitalisme. Overige keuzes: Griekenland: 4%; Invoering euro: 11%; de banken: 33%
  http://avro.nl/zooocrisis/
  (te zien aan het einde van de uitzending.

 17. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11046780/__Autisten_gebaat_bij_duidelijkheid__.html?sn=binnenland,buitenland

  ok, duidelijkheid dan, omdat het moet

  Geert, die tsunami die bestaat dus niet

  de vermindering van de immigratie die je zo graag wil, nou dat gaat dus niet lukken

  het netto immigratiesaldo van moslims is minimaal, helaas het is niet anders

  kleine kinderen met een kleurtje het land uitgooien is zelfs bij Henk & Ingrid niet populair, sorry

  dat gedweep met Israël begint nu wel een beetje irritant te worden, dat snap je wel

  als je nu niet snel je leven betert dan ga je mee in de zak, je weet wel, deportatie heet dat

 18. Jacqueline Wouters Schreef:

  Hou maar even in de gaten deze man komt nog meer shit aan http://my.opera.com/JacquelineXXX/blog/2011/09/21/mm-oplichter badmeester in Apeldoorn! #bruins #melro #Trosopgelicht 22 nov 2011

  hahaha,tja wat wil je we kennen in nederland zoveeeeeel “bekende”Hollandse artiesten….kijk maar naar jantje smit die wint de ene na de andere edison enzzzz met WAT???????

  dus tja dan weer een jan en zwaan dan weer manke jaap dan weer schele neel..pffffff

 19. Niet vergeten, Dion met caviacops steaks in de herkansing bij P&W.

  Waarschijnlijk heeft Geert via Fleur laten weten dat hij wellicht ooit eens bij P&W zal komen als ze Dion vandaag een thuiswedstrijd gunnen, geen kritische gasten, geen kritische vragen en geen ouwe koeien.

  Dion kennende zal hij het toch verprutsen.

 20. Deel van “scoop” RTL stond al ruim een maand op Krapuul 😛

  RTL: “Nu blijkt dat Mauro in begin 2010 al een Angolees paspoort heeft gekregen.”
  Krapuul: “juli 2009: De Angolese autoriteiten zeggen een noodpaspoort toe.”

  .
  Ik vraag me trouwens af… als Mauro iets ouder zou blijken te zijn, dan werpt dit best wel een raar licht op het interne CDA-dossier over Mauro. Volgens dat dossier zou hij namelijk op 11-jarige leeftijd naar Nederland zijn gekomen wat gezien de op dat moment bekende gegevens godsonmogelijk was…

  …tenzij iemand op het ministerie wist dat hij ouder was? 😮 😮 😮

  (ik vind het nog iets te vroeg voor chocoladeletters* “Wist CDA Ware Leeftijd Mauro?” want we zijn hier verdorie de Telegraaf niet, maar toch maar even in de gaten houden dus)

  * hoewel, aan de andere kant is het juist heel erg de tijd voor chocoladeletters 😛

 21. 😆 😀 😆 😀 😆 😀 😆 😀 😆 😀 😆

  Mooi gemaakt, hij lijkt precies! :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.