Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je artikel van 200 a 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

86 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Mooi, en dan hier wat lullige regeltjes invoeren om de leden van een schietclubje beter te screenen …. dit zijn pas schietclubs, hoe worden die gescreend?

 2. Alleen de Telegraf blijft stug volhouden dat Mauro zou hebben gelogen om asiel te kunnen krijgen, terwijl alle andere media PLUS Gerd Leers vinden dat Mauro niets te verwijten valt omdat hij te jong was en dat de (mogelijk) onjuiste gegevens buiten zijn medeweten zijn verstrekt. (Ja, ik zeg “mogelijk”. De Angolese administratie was in 2002 een chaos, veel kinderen namen hun moedersnaam of een andere geboortedatum aan omdat ze bang waren te worden verdacht van kindsoldaatschap en een jochie van 8 of 9 weet heus zijn eigen verjaardag wel.)

  Bizar dat er trouwens nog steeds luid wordt “gescoopt” dat Mauro sinds begin vorig jaar een Angolees noodpaspoort zou hebben gehad, want eind oktober al bij ons op Krapuul dat dat in juni 2009 was toegezegd. :mrgreen:

 3. Liever vandaag, want het is best wel actueel.

  Maar ik laat het verder geheel aan jou over, you’re the boss! 😎

  PS. ik was de tags vergeten, maar kon er niet meer bij omdat jij al bezig was 😛

 4. Als je Dion Graus al niet teveel hersencapaciteit toedicht door het in het leven roepen van de caviapolitie. Hoe moet zij dan volgens hem omgaan met de echt moeilijke zaken? Politie schiet hond dood op kinderboerderij omdat ze met zijn drieën een geit aanvielen? Stoute politie, ehh honden, of zou die geit het ernaar gemaakt hebben?

  http://t.co/HGTao9mO

 5. brekend: pvda gaat ergens voor (staan)

  PvdA wil eind maken aan intensieve veehouderij
  De eisen aan veehouders voor dierenwelzijn, volksgezondheid, milieu en grondgebondenheid moeten per direct omhoog, meent de PvdA. Via een driesterrensysteem moet dat voor iedereen zichtbaar worden, en ook worden doorberekend in de prijs.

  “Het moet radicaal anders”, aldus Van Dekken. De PvdA wil de boer gaan dwingen …

  Radicaal, dwang, boeren, Bleker, dat belooft wat (ja: beloven is #1…)

  http://goo.gl/EGfAc

 6. kaaskop Schreef:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11059384/__VVD_hekelt_asieladvocaten__.html?sn=binnenland

  En natuurlijk gelijk even van de gelegenheid misbruik maken door te roepen dat er in de zaak-Mauro gelogen is (wat nog helemaal niet vaststaat).

  kaaskop Schreef:

  http://www.depers.nl/binnenland/614869/PVV-boycot-nieuwjaarsreceptie.html

  Aardig detail: de receptie is mede georganiseerd door de Vereniging Bedrijfskring Almere, die waarschijnlijk dus ook een deel van de kosten draagt. Voorzover ik had begrepen worden er iets van 3000 mensen verwacht, dus zó duur is het eigenlijk niet eens (voor een gemeentelijke receptie dan).

 7. De PVV wil de werknemer aan wie was beloofd dat hij niet vervolgd zou worden als hij opbiechtte hoe de brand bij ChemiePack was ontstaan, aansprakelijk stellen voor de volle 17 miljoen euro schade.

  Zou toch niks te maken hebben met het feit dat die man Mohammed heet? 🙂
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/165933972/PVV+Mohammed+moet+schade+Chemie-Pack+betalen.aspx

  .
  en:

  De eind oktober aangekondigde horrorwinter die volgens Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos het definitieve bewijs vormde voor een naderende ijstijd, heeft nog steeds met opstartproblemen te kampen. In navolging van november lijkt er ook in december weinig van terecht te komen: http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2011/12_december/05/binnenland/tot_de_kerst_geen_kou.xml

  (Over de voorspelling dat het in januari gemakkelijk 25 graden onder nul zou kunnen worden heb ik verder ook niemand meer gehoord.)

  .
  en:

  De Nederlandse film Minoes (2001) gaat alsnog in een aantal Amerikaanse bioscopen draaien. Dat heeft best wel een tijdje geduurd, omdat de film in 2002 al de prijs voor de beste kinderfilm kreeg tijdens het kinderfilmfestival van Chicago.

  Ik heb ‘m zelf voor eerst gezien in het vliegtuig naar (alweer) Chicago, waar ik het begin net had gemist en op mijn gemak naar de Engelstalige versie zat te kijken tot ik plotseling iemand in het Nederlands zag typen. Dat was dus best wel een vreemde gewaarwording. 😛

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultuur-Televisie/324244/Minoes-alsnog-te-zien-in-Amerikaanse-bioscopen.htm

  .
  en:

  Fox Business Network: “De Muppets zijn communisten en zijn verantwoordelijk voor Occupy Wall Street en de milieubeweging!” http://www.huffingtonpost.com/2011/12/05/fox-news-the-muppets-are-communist_n_1129173.html

  Eerst dat gedoe met “Tinky Winky Is Gay” (een uitspraak van dezelfde man die de term “Joods-Christelijk” populair maakte) en nu dit weer!

  .
  en:

  Geweldige post in het KrapuulSpamFilter™ (zonder de link natuurlijk):

  Lieve blog! Ik vond het tijdens het surfen? Heeft u tips over hoe je in Yahoo News? Ik probeerde een tijdje maar ik heb nooit lijken te doen! Een welgemeende dank

  Euh… lolwut? :mrgreen:

 8. de pvv, met namen dion g. heeft nu ook de burelen van de redactie bereikt bij pauw & witmans en brengt zijn onderwerpen in.

  Maandag 5 december, 23.00 – 23.50 uur, Ned 1
  Vandaag in Pauw & Witteman

  • De cadeautjes voor pakjesavond zijn vaak ingepakt in incorrect papier. Hoogleraar sterrenkunde Peter Barthel deed onderzoek, en ontdekte dat de maan vaak verkeerd om staat.

 9. @26

  Wellicht is Mohammed de nieuwe naam van Henk nu hij in een getuigenbeschermingsprogramma zit.

  Misschien moet de reputatieschade van de “B.V. Nederland” die door de PVV ook op de PVV verhaald worden. De vervuiler betaalt.

 10. De Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken heeft minister Gerd Leers geadviseerd dat het voldoende geworteld zijn en de mogelijkheden voor een goede toekomst in Nederland een rol moeten spelen bij de beslissing over een asielaanvraag. Leers had zelf de commissie om advies verzocht.

  http://www.lc.nl/friesland/regio/article14434323.ece/Meer-mildheid-bepleit-bij-asielverzoeken-
  en http://nos.nl/audio/319686-lokale-bestuurders-meebeslissen-over-mauros.html

  en:

  Uit een onderzoek van de Wall Street Journal blijkt dat Nederland binnen de Eurozone met gemak bovenaan staat als het om (hypotheek)schulden gaat, namelijk iets meer dan 2½ keer het gemiddelde van alle Eurozone-landen. Zelfs een land als Portugal komt maar nét aan tot de helft van onze score.

  Premier Mark Rutte verklaarde echter dat de Nederlandse hypotheekschulden geen probleem zijn. “We hebben ook grote besparingen,” aldus de kwajongensachtig grijnzende MP.

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/476917/1/1/50/nl-gedoemd-door-hypotheekschulden.html

 11. @36

  de adviescommissie bestaat uit mensen met allemaal minimaal één academische titel, dat is per definitie onbetrouwbaar ( “linkse elite”) volgens de PVV

  de subversieve Leers zal wel weer op het matje moeten

 12. Op Fok! woedt nog steeds een felle discussie over het eergisteren in o.a. de nieuws- en sportsectie ingevoerde “post rating” systeem, waarbij de users nu bepalen welke posts niet meer voor iedereen zichtbaar zijn (tenzij je een account aanmaakt en kiest voor “niets verbergen”)

  Volgens de Fok!-redactie zullen plusjes en minnetjes uitdelende trollen over een week heus wel zijn uitgespeeld, volgens veel users zal het alleen maar leiden tot het weghalen van bij de grote massa impopulaire meningen zoals “Wilders is een achterlijke boerenkool” of “Er komt geen ijstijd, de aarde warmt juist op!” en het afhaken van serieuze users die het zat zijn om goed onderbouwde posts uit zicht te zien verdwijnen omdat ze iets aardigs zeggen over een linkse politica of fan van de verkeerde voetbalclub zijn. (Om nog maar te zwijgen van users die het er juist om doen zoveel mogelijk minpunten te verzamelen, want dat is stoer.)

  De redactie vind echter dat users die het oneens zijn met uitgedeelde minnetjes dat zelf maar moeten compenseren door plusjes te geven, ook al vinden ze het niet eens goede posts – bovendien zijn posts die door de meerderheid niet worden gewaardeerd toch practisch hetzelfde als slechte posts?

  O.a. op het forum van Demonoid heb ik dit met het hieraan verwante karma-systeem al eens flink uit de hand zien lopen, gelukkig was toen de eigenaar zo slim om de functie na een aantal maanden weer uit te zetten. 😛

  De aankondiging: http://frontpage.fok.nl/nieuws/476674/1/1/100/reactiescores-op-de-frontpage-sport-games-en-filmsite.html
  De discussie: http://forum.fok.nl/topic/1746921 (deel 1) en http://forum.fok.nl/topic/1747303 (deel 2)

 13. @40 Ik vermoed dat we hier dan zoiets zouden krijgen:

  .
  Wilders wil straatverbod Marokkanen tijdens Ramadan

  Jantje | 12/02/12 08:45 | WiLDr3rS 4 PeR1sD3Nt!!!!!111!!

  Keesie | 12/02/12 13:11 | goedzo optiefuh me tdie buitelnaderSS

  79 van de 81 reacties op dit bericht zijn verborgen

  .
  Nee, lijkt me geen goed idee. (Al is het natuurlijk wél goed voor de pageviews als 1½ miljoen PVV-aanhangers hier dagelijks overal minnetjes komen uitdelen. :P)

 14. @42 Check je dan nog wél even bij je provider of een verhonderdvoudiging van de pageviews door PVV-getrol extra kosten met zich meebrengen? 🙂

 15. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/3066541/2011/12/06/Kamer-tegen-komst-omstreden-imam.dhtml

  Geert is de uitspraak in zijn eigen zaak alweer vergeten…

  moet de TK dicht als Geert zijn mond opentrekt?

  uithuwelijken van meisjes van 9 is onwenselijk, de vrouw die je ongeboren kind draagt wurgen is ook niet wenselijk, toch?

  de VVD doet vrolijk mee

  illegale hotelexploitant Van Dalen is berucht om zijn escapades met wel erg jonge jongens, waarschijnlijk is hij nu op vakantie in Afghanistan om zijn eigen schandknaapje te kopen

  pot, ketel, zwart

 16. http://www.depers.nl/binnenland/615216/Vragen-over-bespioneren-Wilders.html

  kijktip! Donner en Verhagen mogen tekst en uitleg geven over de beoogde Stasi praktijken

  Wilders heeft trots getwitterd dat de AIVD sinds 2010 zijn agenda iedere week krijgt (misschien kan hij ook een kopietje doen van de agenda van Monica, zo maar een idee)

  de nonchalante toon is natuurlijk toneel, van dergelijke praktijken raakt Geert aan de kook, we zullen zien of hij zichzelf kan inhouden

 17. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11071356/__Ook_Haagse_PVV_niet_naar_receptie__.html?sn=binnenland,buitenland

  Bij deze wens ik alle Hagenezen een mooie nieuwjaarsreceptie met veel lekkernijen en goed gezelschap. Dat laatste zal zonder de PVV zeker lukken.

  Overigens is het ruime budget voor de receptie eenvoudig te verklaren. Omdat Geert al snel zijn witte handdoek met blauwe ster in de ring gooide in de Haagse gemeentepolitiek, is er een enorme reservering aan onnodige beveiligingskosten voor een narcistische psychopaat vrijgevallen. De gemeentelijke heffingen kunnen helemaal drastisch omlaag als rechtse hobby’s als ADO (van de jodenjacht zonder consequenties) niet langer uit algemene middelen worden ondersteund.

 18. Morgenmiddag (wo. 7-12) protestactie in Utrecht door Vluchtelingen op Straat n.a.v. het gebeuren onlangs bij Ter Apel:

  “De vluchtelingen kampeerden bij het asielzoekscentrum met als enige eis de tegemoetkoming aan hun basale menselijke behoefte om een dak boven hun hoofd te hebben tijdens de natte, koude wintermaanden. Deze mensen zijn Somalië ontvlucht om hun levens te redden en kunnen niet terugkeren. Sommige betrokkenen hebben meegewerkt aan hun eigen uitzetting naar Somalië, maar teruggestuurd naar Nederland omdat ze niet over de juiste papieren beschikten.”
  (http://www.doorbraak.eu/?p=8200)

 19. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3067440/2011/12/07/Zweepslagen-voor-Australische-moslim-in-Saoedi-Arabie.dhtml

  de commerciële exploitatie van ondermeer de Hadj en de ontheiliging van Mekka door de “rechse elite” in Saoedi Arabië was al erg genoeg, de stelselmatige en willekeurige wijze waarop mensenrechten geschonden worden in SA zijn ronduit schandalig

  gaan we nu bommen gooien op deze monarchistische dictatuur van de ergste soort? welnee! het is een fijne bondgenoot

 20. #24 na het voorstel door mijn tweelingbroer joey gemeld een succesje voor de pvda

  Verbod op bonussen in de publieke sector
  Er komt een verbod op bonussen in de semipublieke sector. De Tweede Kamer stemde dinsdag in met een voorstel van die strekking van de PvdA. Iedere vorm van bonus aan de top wordt verboden.

  http://goo.gl/45vCC

 21. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11075680/__Dierenpolitie_redt_ezel_en_hond__.html?sn=binnenland

  met de kwalificatie “ezel en hond” dacht ik in eerste instantie dat Dion bedoeld werd…

  kennelijk is het de bedoeling dat de krant van wakker Nederland bij ieder “gered” beestje er een bericht over gaat schrijven, dat kan nog wat worden met die beweerde 1.000 telefoontjes per dag (144, red een mier)

  de krant van wakker Nederland zou dan moeten overwegen om een andere slogan te hanteren om misverstanden te voorkomen, de Stichting Wakker Dier zet zich namelijk wel in voor het grote leed dat bio industrie heet

 22. http://www.nrc.nl/nieuws/2011/12/07/vier-ton-voor-hells-angels-om-amsterdams-clubhuis-te-verlaten/

  hehe, de gemeente is er uit, vier ton om de motorrijdende engeltjes tegemoet te komen

  is deze ruimhartige regeling wellicht een van de redenen dat bruin (no pun intended) de nieuwjaarsreceptie niet trekt?

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3049338/2011/11/25/Nieuwjaarsreceptie-Amsterdam-gaat-weer-niet-door.dhtml

  aangezien de PVV zich graag manifesteert als hoeder van de belastingbetaler lijkt het mij niet meer dan redelijk dat de PVV verhaal gaat halen bij de Hells Angels

  wel een anonieme Mohammed van Chemie Pak proberen te naaien maar niet achter de Angels aan is natuurlijk een beetje hypocriet

  of zijn ze soms bang?

 23. Volgens de Nederlandse Orde van Advocaten is het onzin dat asieladvocaten “verhalen zouden verzinnen”, zoals door VVD- Kamerlid Cora van Nieuwenhuizen is gesteld. “Als asieladvocaat moet je de kansen van je cliënt vergroten, maar verhalen verzinnen hoort daar niet bij,” aldus advocaat Bart Toemen.

  http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/12/06/R320.htm

 24. Als de eerste de beste crimineel geen tweede kans krijgt van de PVV, waarom zou alcoholist Daniël van der S. dan wel een tweede kans verdienen? Oh wacht, het zijn allemaal criminelen.

 25. De PVV stelt voor de diverse gradaties in welvaart met een cijfer te onderscheiden. Eerste Rijk, Tweede Rijk en Derde Rijk, waarbij de laatste gradatie volgens vele PVVers als ideaal wordt gezien

 26. joey’s bloed kookt wederom
  moet em echt niet tegenkomen als ie zn hondje (of zn teddybeer) aan het uitlaten is
  de ‘premier van alle nederlanders’…
  ik heb een veel betere omchrijving voor dit soort, ja hoe noem je zo ‘iemand’…
  zal het, omwille de beschaafdheidsnormen op krapuul, maar via een afkorting doen dan: een ViVuTyLij

  Rutte zei onder meer dat hij moeite heeft met het woord ‘armoede’ in Nederland. Het sociaal minimum in Nederland hoort tot de hoogste in Europa, zei hij.

  http://goo.gl/LuHoL

 27. http://www.nationalehulpgids.nl/nieuws/staatssecretaris-vws-spreekt-zich-uit/comment-page-1/#comment-8127
  “Het kan niet zo zijn dat je op internet zoekt, de naam van een kwaal vindt en dan denkt: kijk, daar kan ik 2000 euro per maand voor krijgen.” Aldus onze staatssecretaris.

  Voor de outsiders: 2000 euro per maand krijg je alleen om zorg in te kopen, dit moet verantwoord worden.
  Bovenal alvorens je 2000 per maand “krijgt”ben je dusdanig ernstig ziek en door allerlei officiele mangels gehaald dat je echt niet meer van een “kwaal”kan spreken. Shocking.

Reacties zijn gesloten.