Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je artikel van 200 a 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

99 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Onze nationale haatsjeik is weer aan het twitteren over vurig hopen op herstel van de prins. Emphatische teksten van Geert? Weinig overtuigend. Ik verwacht elk moment een tweet over de gezichtsbedekkende zonnebrillen van Bea en Mabel, dhimmitude in Oostenrijk, vrouwendiscriminatie in Innsbruck en Eurabie.

 2. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11548115/__Rutte_stelt_wintersportvakantie_uit__.html?sn=binnenland

  waarom stelt Mark zijn wintersportvakantie uit?

  een ziekenhuisopname is toch een privé aangelegenheidi van de Oranjes?

  het staatshoofd en haar familie zijn geen lid van de regering, dat begrijpen ze toch wel in het buitenland? zelfs als men in Brussel uitleg wil over zulke evidente dingen dan heeft Mark wel dringender zaken in zijn agenda

  Mark mag natuurlijk niet op vakantie van zijn moeder zo lang hij zijn kamer nog niet heeft opgeruimd

 3. Hoe de media kabinet bruin een handje helpen.

  Wat er gebeurt is met het journalistieke principe om etniciteit alleen te vermelden als dat relevant is.

  Relevantie. Een oude journalistieke wijsheid. Helaas steeds meer in de vergetelheid geraakt.

  http://goo.gl/j0JAC

 4. http://m.trouw.nl/article/portal//3189443/Verplichte-voorlichting-homoseksualiteit-beperkt-scholen-te-veel.html

  Jack Biskop? Knap dat een parlementariër met zo’n anciënniteit zo onbekend kan zijn bij het grote publiek. Ach, na de volgende verkiezingen zijn er geen backbenchers meer bij het CDA.

  In de beste joods-christelijke traditie moeten we vooral niet gaan voorschrijven hoe informatie over homoseksualiteit in de lessen geïntegreerd moet worden, we kunnen er mee volstaan te klagen over die verschrikkelijke islamitische scholen met hun haatbaarden wanneer het opportuun is om onder de duiven van de PVV te schieten

 5. Wildersvriendjes “Echte Finnen” willen medaille voor moordenaar van Marokkaan, want “in een oorlog horen soldaten te worden onderscheiden”: http://nemoo.wordpress.com/2012/02/19/facebook-if-janne-is-the-one-who-shot-the-foreigners-in-the-pizzeria-then-we-should-give-janne-a-medal/ (via @petrakramer)

  en:

  Niet echt nieuws, maar je hoort het steeds vaker, dus misschien geeft het iemand inspiratie voor een stukje: Kinderen herontdekken de typmachine. Een apparaat dat print terwijl je typt! Cool! 😮 (via oa. @NeelieKroesEU)

 6. http://www.loonwatch.com/2012/02/nypd-monitored-muslim-students-all-over-northeast/

  en terwijl de FBI zelf terroristische plannetjes bedenkt en poppetjes regelt om ze aan te koppelen kan de politie van de Big Apple natuurlijk niet achterblijven

  tijdens een uitstapje met wildwatervaren werd keurig bijgehouden hoe vaak de islamitische studenten zonder enige verdenking van wat dan ook ehhhhh potentiële jihadisten zich “schuldig” maakten aan hun dagelijkse gebeden

  en nog enkele voorbeelden van een land dat steeds verder stijgt op de wereldwijde ranglijst van achterlijke regimes

  zoals de waard is…

 7. @29

  onder de VVD is ineens alles een interne kwestie geworden waar men niet op kan/wil/moet reageren

  Rosenthal is toch wel de zwakste minister in de geschiedenis van de democratie in NL, wat een vreselijke kneus en evidente marionet

 8. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11568587/__PVV_er_niet_welkom_in_Z-Afrika__.html

  in Zuid Afrika zit men niet te wachten op de komst van Martin Bosma

  “Bosma behoort tot een partij die haat predikt tegen moslims, vindt Beeld. Pleitbezorgers van het Afrikaans kunnen moeilijk respect van de (zwarte) meerderheid in Zuid-Afrika verwachten als ze zich inlaten met mensen die minderheden in hun eigen land haten, redeneert de krant.”

  het zal allemaal wel de schuld zijn van onze ambassadeur in Zuid Afrika die namens de linkse elite een persoonlijke hetze heeft gevoerd tegen de PVV, zijn hoofd zal wel op het hakblok moeten met Uri de marionet als beul

 9. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3194683/2012/02/22/Alle-ISAF-militairen-krijgen-koranles.dhtml

  wellicht kan men de militairen beter vooraf instueren omtrent de plaatselijke normen, waarden en omgangsvormen

  waarom zou de VS toch op zo weinig sympathie wereldwijd kunnen rekenen? beetje triest als er structureel een nieuwe oorlog aan te pas moet komen om de herverkiezing van een zittende president veilig te stellen

  http://www.loonwatch.com/2011/12/we-re-at-war-and-we-have-been-since-1776/

 10. #38 Het artikel wordt overal op internet al flink verkeerd begrepen (what else is new? :P): het gaat dus niet om de 2/3-regeling, maar om vervroegde vrijlating wegens resocialisatieprogramma’s.

 11. Nederland in de ‘eredivisie’ – rechtse leugens

  De Nederlandse economie zal dit jaar fors krimpen. Dat is althans de verwachting van de Europese Commissie, die vandaag haar groeiprognoses voor 2012 bekend heeft gemaakt.

  (..)

  Met de verwachte achteruitgang van 0,9 procent laat Nederland alleen Griekenland (min 4,4 procent), Portugal (min 3,3 procent), Italië (min 1,3 procent) en Spanje (min 1 procent) voor.

  http://goo.gl/5b9CW

 12. Je bedoelt Gerton van Unnik (PVV)? Die hangt toch gewoon aan de staatstiet te lurken als geen ander. Alhoewel bij zijn clubje valt hij nog mee. Zijn collega’s hebben zichzelf ingehuurd als hun eigen medewerkers.

 13. Ik bedoelde meer als kunstwerk of beschermd provinciegezicht en dat toeristen dan foto’s van hem kunnen maken als hij staat te briesen. :mrgreen:

  En dan met zo’n bordje erbij op welke tijden hij uitbarst. 😛

  *update*
  ik heb nog gezocht naar een bewerkbare foto van Ons Gerton maar ik kon alleen low quality kleintjes vinden

 14. BREKEND: Door een fout tijdens een software-update is een lijst met alle pincodes op straat komen te liggen. Check hier of uw pincode erbij staat en vraag indien nodig z.s.m. een nieuwe pas aan!

 15. #63
  Verdomme! Ik zie weliswaar m’n pincode er niet bij staan, maar wel de 4 eerste cijfers van m’n postcode. En dat terwijl ik al jarenlang m’n adres geheim heb proberen te houden net als m’n telefoonnummer waarvan ook al de eerste 4 nummers gewoon open en bloot in de lijst staan.

 16. sterker nog. Zelfs de laatste 4 nummers staan er bij.
  Een handig iemand kan me dus maar zo bellen om me van alles aan te smeren.
  Ik neem de telefoon niet meer op alleen als er iemand belt die me een beveiliging kan verkopen waarmee ik m’n telefoonnummer geheim kan houden.

 17. Nieuw soort weigerambtenaar: Texaanse rechter weigert heteroseksuele stelletjes te trouwen. 😆

  http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/gay-texas-judge-refuses-to-wed-straight-couples/2012/02/24/gIQAwtKrXR_blog.html

  en:

  Niet alleen de IND heeft een hoog personeelsverloop (een van de redenen waarom dossiers soms jaaaaren blijven liggen en er dan maar zó snel doorheen worden gerost dat de rechter er meteen gehakt van maakt), ook hun Amerikaanse zusje, de Immigration & Customs Enforcement (ICE), is geen fijne plaats om te werken. Van de 240 overheidsinstanties eindigde het qua werknemertevredenheid vrijwel onderaan op de 222ste plaats.

  http://www.huffingtonpost.com/2012/02/24/immigration-and-customs-enforcement-vote-worst-place-to-work_n_1299646.html

 18. En nog een filmpje: Nee, in Nederland worden niet massaal bejaarden afgemaakt zoals presidentskandidaat Rick Santorum beweert. Erik Mouthaan van RTL Nieuws legt het nog een keertje uit in de talkshow van Rachel Maddow op MSNBC, terwijl Ons Kabinet doet of hun neusje bloedt. (Misschien jaloers dat ze er zelf niet zijn opgekomen? Zou toch een beste hoop geld besparen!)

  http://www.youtube.com/watch?v=0V4U0dOax3Y

 19. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11605260/___Te_voorzichtig_over_islam___.html

  …Het debatcentrum treft er extra beveiligingsmaatregelen voor omdat in december een bijeenkomst werd verstoord door moslimextremisten.

  ..door moslimextremisten

  Wederom een sterk stukje “duiding” voor het klootjesvolk in het land. Kan iemand even de stekker uit de telegraaf trekken? Of anders uit sjuul paradijs ( & zijn functie).

  Heb ik een bomaanslag gemist? Is er een (bom)gordeldrager opgepakt? Of waren dat mensen die, net als de meisjes van amsterdampost..euh..voorpost (extreemrechtse groepering) bij een GL conferentie, aan het protesteren waren? Hun ‘recht op’ nemen, zeg maar.

 20. In de categorie Krapuul”SayWhat?!”™:

  Het wereldkampioenschap voetbal van 1978 moet volledig opnieuw worden gespeeld, en wel met de spelers die destijds tot de nationale selecties behoorden. De FIFA nam de maatregel nadat duidelijk was geworden dat winnaar en gastland Argentinië de finale bereikte door Peru om te kopen.

  http://www.depers.nl/opmerkelijk/633726/FIFA-besluit-tot-overspelen-WK-78.html

  Voor spelers die hiervoor moeten worden opgegraven zal de FIFA in het gastland ongetwijfeld een paar wetswijzigingen weten door te drukken. 😛

 21. fijndenkende menschen wisten dit natuurlijk al
  wat wil je ook met een teeven en dickerdack
  je kunt er tegenwoordig zelfs prijzen mee winnen

  VVD grootste privacyschender

  http://goo.gl/Y8E2k

 22. op het matje, STRAF! ,-)))
  aanpakken die xenofoben, grinikers, wegkijkers, etcetc
  zou me dood schamen als ik grinnikslang, tevens slechtste-mp-van-nl-ooit was

  Commissie: Nederland mag in buitenland wonende EU-burgers sociale zekerheid niet ontzeggen

  http://goo.gl/ClqKp

 23. hilarisch bericht
  na castricum…
  allemaal naar de rechter als iemand je spelletjes naar de filistijnen helpt

  naaize & gazodoor gr joey ,-)))

  BNN onderneemt juridische stappen tegen de jongen die zich in een uitzending van Spuiten en Slikken voordeed als heroïneverslaafde

  http://goo.gl/DEyBC

 24. http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/332310/Obama-Militaire-actie-tegen-Iran-als-sancties-niet-werken.htm

  Binnenkort nieuw US-machtsvertoon? Dit keer in Iran. Zal best, maar minder is dat dan in NL ook alle neuzen dezelfde kant op moeten. Wie niet voor is, zal door dit kabinet als vanouds straks weer als tègen US en Israël worden beschouwd. Dus anti-amerikaans en antisemitsich bovendien.
  Rabiaatrechts zal zich de vingers erbij aflikken. Het worden weer zware tijden voor andersdenkenden.

 25. In Zoeterwoude heeft de gemeenteraad een motie tegen het PVV-MOE-meldpunt unaniem aangenomen.

  Het CDA stelde de motie op omdat Zoeterwoude een vriendschapsband heeft met de Poolse stad Osieczna. De partij vindt het logisch om voor je vrienden op te komen.
  (zie verder http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/article14352953.ece/Zoeterwoudse-gemeenteraad-keurt-PVV-internetmeldpunt-af)

  Zoeterwoude is de gemeente met de meeste CDA-stemmers van Nl. (44%). Hun kritiek komt niet uit de lucht vallen:
  Begin januari stuurde de lokale afdeling een brief aan partijvoorzitter Ruth Peetoom, waarin zij het CDA opriep zich te bezinnen op de positie in dit kabinet. De Tweede-Kamerleden laten zich nu te vaak publiekelijk vernederen door de gedoogpartner, aldus de Zoeterwoudse CDA’ers.
  (http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article14176603.ece/CDA-Zoeterwoude%3A-vuist-tegen-PVV-website)

Reacties zijn gesloten.