Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je artikel van 200 a 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

98 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. @3: Tja, zonder VVD èn CDA wordt een beetje moeilijk. Zijn beu-zijn van het CDA heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken – en dan gaat hij niet emmeren à la ‘dit CDA’, het heeft meer van een algemene hartgrondige afkeer. Houdt wel van paars blijkbaar, die Samsom. (Maar ja, lichtpaars of donkerpaars?)

 2. @4: Joke:

  Ja, een stem op de PvdA gaat dus helemaal niks veranderen. Hij wil ook 20 miljard bezuinigen, wat zijn ze toch een verstandige boekhouders. Bang om voor onverstandige socialisten uitgemaakt te worden.

 3. @Le Roi: Maar je gaat toch zeker niet op de PvdA stemmen?
  Ja, nee, aan de zgn. ‘voldongen feiten’ der getallen zal de PvdA nooit twijfelen – ook al zijn het in het echt slechts bepaalde prognoses. (Las pas nog een prettig interview met René Cuperus (trok wel 1 of 2 x m’n wenkbrauwen op, maar dat mag geen naam hebben), die zo’n beetje uitlegt waarom ze allemaal met diezelfde economie-dogma’s rondlopen: http://flexmens.org/drupal/?q=Durft_links_nog_te_dromen%3F_Een_interview_met_Ren%C3%A9_Cuperus.)

 4. @6: Joke:

  Drie keer raden. Als je het goed hebt krijg je niks 😉

  Ja, ken het artikel. Gottegot, wat een hopeloze toestand. Maar ik ben verder een vrolijk mens hoor.

 5. Brekend!

  Feestneus Roland van Vliet beoogd voorzitter van de commissie die onderzoek moet doen naar woningcorporaties.

  Nadat hij eerst in zijn eentje het begrotingstekort heeft gedicht met zijn belasting op softdrugs en vervolgens Nedcar heeft gered (de Jappen moet en lappen), mag hij nu dit eenvoudige klusje klaren. Gelukkig hoeft hij geen tijd meer te verspillen aan PS Limburg, hij heeft zijn handen vrij.

  Zou hij het smoezenboek van Dion geleend hebben? Complotten, demoniseren, ridiculiseren, waar je al niet mee te maken hebt als trouw PVV politicus.

  Soms moet je mensen ook gewoon de ruimte bieden om hun eigen graf te graven.

  Roland, succes!

 6. @6 en @7 … Heeft hij misschien zijn eerste ontmoeting met de Bilderberg Marionetten speler gehad ” Dansen als wij willen anders knippen we je touwtjes ” ….

 7. De opwarming van de aarde gaat vooral in het Noordpoolgebied nog steeds erg hard: op het Russische pooleiland Wiese was de periode december tot en met maart ruim 15 graden te warm. 😐 (ja, ik weet dat weersafwijkingen hier een belangrijke factor zijn, maar 15 graden is toch echt iets te veel om alleen op het weer te kunnen afschuiven)

  https://twitter.com/#!/BuienRadarNL/status/190381480080441344

  Ook in de VS was maart behoorlijk extreem, in de 48 aaneengesloten staten (dus zonder Alaska en Hawaii) was het de warmste maart sinds er met meten is begonnen. Gelukkig voor de sceptici en ontkenners was het in Alaska juist kouder dan normaal, dus die hebben voorlopig weer het excuus dat je alleen maar naar Alaska hoeft te kijken om te zien dat de opwarming in 2010 is gestopt. Echt waar!

  *zucht*

 8. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11902583/___Haast_met_onderzoek_overval___.html

  Daar is ze dus gebleven. De voormalige excuustruus van de VVD. Mevrouw Griffith. Nu in de rol van spuit elf die de politie gaat vertellen waar ze al lang en breed mee bezig zijn.

  Kennelijk heeft men bij de Nederlandse Veiligheidsbranche een luizenleven, nog beter dan wachtgeld. Depots maximaal beveiligd? Daar kunnen we over discussiëren, kijk naar de slechte kwaliteit van de beveiligingsbeelden bij Brinks. De aangesloten leden zouden hun personeel misschien beter in de gaten moeten houden. De woorden inside job zijn al gevallen.

  Wel fijn dat VVDers ook emplooi kunnen vinden buiten de bank en verzekeringsbranche.

 9. Roemer wil excuses aanbieden aan Molukse gemeenschap voor ‘kille ontvangst’http://www.sp.nl/wereld/nieuwsberichten/11755/120415-roemer_wil_excuses_aan_molukse_gemeenschap.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter.

  Artikel 7:

  He, Emile, krijg lekker pijnlijk terminaal kanker aan al je onderdelen, en pleurt lekker jankend je graf in stompzinnige maaghond.
  Vies stuk communistisch afval met je olijke Brabantse spekhoofd. Het had op een bajonet moeten zitten in plaats van op je schouders!

  http://www.artikel7.nu/maatschappij/sterf-roemer.html

 10. #17 @Andreas
  Dat we de Molukkers bij aankomst in concentratiekampen stopten, ze daar letterlijk lieten verhongeren waardoor ze in omliggende dorpen brood moesten stelen, waarna er charges, opstanden, gericht schieten enzo ineens dode Molukkers zijn… Ja dat willen we idd liever niet weten:
  Kill The Messenger – Roemer Sterf!

 11. [via facebook]
  Frans Timmermans
  Nog even interessant debatje gevoerd met Van der Staaij. Hij pleitte voor meer aandacht voor godsdienst vrijheid. Zij vervolgens op mijn vraag over scheiding van kerk en staat dat de staat zich aan het gezag van God moest onderwerpen. En zoals bekend is de SGP niet voor islamitische scholen of het recht moskeeën te bouwen, dus die vrijheid geldt kennelijk alleen de christelijke god.

 12. #22
  volslagen geschift dat wijf, vast door bram gehersenspoeld
  wat zou ze verdienen?

  goed gedaan idd van simson

 13. Kan deze humor op nu. nl even copy paste niet laten

  “” ik denk dat bisschop Tutu vooral even bij het CDA en de SGP aan moet kloppen, en hen moet bedreigen met excommunicatie en een front-row seat in het vagevuur” ha ha ha

 14. @#22 – Beste mevrouw Jinek, Weet je wat de creativiteit aantast?
  De wetenschap dat je als startende ondernemer bij een mislukking te maken gaat krijgen met Herr Kampf en z’n verplichte turfsteekprogramma in oost-Groningen dat draait ieder spoortje van creativiteit stante pede de nek om.

  Mensen die 150.000 euro per jaar verdienen zijn creatief zat, met of zonder extra belastingschijf, daar heb ik geen meelij mee, aanpakken die hap.

  Domme gans!!

 15. Niets origineels aan (extreem-)rechtse mafketels. Zoals bij menig bekend is.

  …”Breivik slaat plank mis met vuistgroet. Saluut behoort eigenlijk toe aan links”…

  …”De ‘geheven vuistgroet’ behoort namelijk tot de rituelen van Spaanse antifascisten (…) uit de jaren dertig, de zwarte burgerrechtenbeweging (…) uit de jaren zestig en – oorspronkelijk – tot de bolsjewieken van het rode Sovjetleger (en moderne opvolgers). Democraat en voormalig presidentskandidaat John Kerry werd vanwege de vuistgroet eens voor communist uitgemaakt. In 1968 salueerden de Afro-Amerikaanse atleten Tommie Smith and John Carlos met de vuist op de Olympische Spelen in Mexico. Smith legde de ‘Black Power salute’, zoals het destijds heette, in zijn autobiografie uit als een ‘mensenrechtengroet’.”…

  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/17/breivik-slaat-plank-mis-met-vuistgroet-zijn-saluut-behoort-eigenlijk-toe-aan-links/

 16. @# 30 dank je, ik ga hem doorlezen. Ik heb hierover wel eens lokaal met een wethouder gesproken, de consensus hier ( regio Den Bosch) is met de uitbreiding van taken in de WMO dat ze een regeling PGB willen en de eigen regie heel belangrijk vinden. Alles op het bordje van een paar grote zorgjongens gooien zien ze niet zitten. Het begint er een klein beetje op te lijken dat er bij de diverse gemeenten best nog wat verstand zit en dat ze best serieus goede invulling aan de zorgplicht willen geven.

 17. @31: Nou, bij ons in de regio heeft dit systeem er behoorlijk ingehakt: welzijnsorganisatie Libertas heeft onlangs 80 hbhh-medewerkers geloosd omdat ze te laag had ingeschreven en het schip in dreigde te gaan (http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article11375091.ece/Personeel-krijgt-minder-salaris%2C-of-ontslag). In 2010 kwam er een SP-wethouder die de zorgveiling af wou schaffen, maar daar kwam toch weer een compromis uit rollen (wel wat meer regie, maar nog steeds met aanbesteden).

 18. Bier & chips klaarzetten!

  Vandaag in Pauw & Witteman:
  PVV-Tweede Kamerlid Richard de Mos bespreekt de plannen voor het onder water zetten van een deel van de Hedwigepolder.

  Voorpret!
  ‘BESPREEKT’ …. (proest!)

 19. Als hier http://www.nieuws.nl/692539 nog een betreffend filmpje bij kan worden gezocht, dan hebben we een nieuw, beschamend. tenenkrommend optreden van een regeringsvertegenwoordiger die, straks bij het staatsdiner, schijnheilig naar de kroonluchter staart wanneer onze vorstin haar eregast met égards toespreekt.

 20. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3242750/2012/04/18/Video-groepsverkrachting-17-jarige-schokt-Zuid-Afrika.dhtml

  waar is de PVV als je ze nodig hebt

  Zuid Afrika, de idyllische Boerenheilstaat waarover Martin Bosma vast vaak (nat) droomt, blijkt wederom een waar verkrachtersparadijs

  als 1 op de 4 mannen toegeeft wel eens een meisje of vrouw verkracht te hebben kun je immers niet uitsluiten dat blanke christenen zich daar ook schuldig aan maken

  vrouwenrechten in niet-“islamitische” landen, Jhim leg eens uit hoe dat zit

 21. http://blogs.mirror.co.uk/investigations/2012/04/32-die-a-week-after-failing-in.html
  http://blogs.mirror.co.uk/investigations/2012/04/atos—how-much-grief-can-one.html
  http://blogs.mirror.co.uk/investigations/tag/Atos%20Origin

  Hebben jullie al gelezen over ATOS?
  In de UK heeft de overheid een overeenkomst met een particulier bedrijf dat met een miljoenencontract op zak met ijzeren vuist beslist over onze zieke en gehandicapte buren aan de andere kant van de plas.

  Met petitie in 1 van de comments:
  http://epetitions.direct.gov.uk/petitions/31667

 22. [Facebook]
  Frans Timmermans
  De pvv wil de regering per motie dwingen de surinaamse ambassadeur uit te wijzen. Moeten we eerst in Paramaribo een ambassadeur bestellen bij Bouterse, want in Nederland is er geen. Alleen een zaakgelastigde.

 23. Ik heb nooit begrepen waarom je dat achterlijke land (van de onbegrensde mogelijkheden PROEST!!) zou moeten bezoeken, maar je kunt het nu, met gerust hart, voorgoed links laten liggen! Met dank aan Europa.

  “De gegevens van reizigers die naar de Verenigde Staten vliegen worden voortaan vooraf doorgestuurd naar de Amerikaanse autoriteiten. Het Europees Parlement heeft daar in meerderheid voor gestemd.”

  http://goo.gl/9dXbV

  …………………

  Over privacy gesproken, was deze hier al aan de hand geweest?

  NRC: “50 MB aan tweets, adressen en al je nummers. Dit is wat Twitter van je weet”

  What does Twitter know about me?, luidt de titel van haar geruchtmakende stukje. Ze vroeg al haar persoonlijke gegevens op bij het sociale netwerk, waar ze volgens de Europese Privacyrichtlijn recht op heeft. Na drie weken ontving ze keurig antwoord in de vorm van een enorme .zip-file. Met de nadruk op enorme: het bestand was bijna 50 MB.

  Niet alleen de gegevens van Anne zelf (al haar tweets inclusief ID-nummer, haar logins vanaf 1 februari 2012 met IP-adressen en al haar Direct Messages) stonden in het bestand, maar ook meer dan 1000 e-mailadressen en 150 telefoonnummers van Anne’s contacten. Verkregen uit haar adresboek, toen ze de find friends optie gebruikte.

  http://goo.gl/GAjjw

 24. En nog meer privacy-ellende. Voordat ik de internetstekker er definitief uit trek nog even tekenen bij AVAAZ!

  De VS staat op het punt een nieuwe wet goed te keuren die Amerikaanse overheidsorganen toestemming geeft om alles wat wij op internet doen te bespioneren. Maar als we nu in actie komen kunnen we dit tegenhouden voordat de definitieve stemming plaatsvindt.

  Bedrijven die we onze persoonlijke informatie toevertrouwen, zoals Microsoft en Facebook, zijn belangrijke voorstanders van de wet die het bedrijven zou toestaan om alles wat we online doen met de Amerikaanse overheid te delen. Hiermee wordt privacybescherming voor praktisch iedereen teniet gedaan, ongeacht waar we wonen of ons online begeven.

  http://goo.gl/HNwVi (en al die keurige ingekorte url’s worden natuurlijk even keurig geregistreerd in mijn overzicht bij Google…)

 25. Mau de Woef doet weer eens peilen:

  Ruim driekwart van de Nederlanders vindt de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over de Turkse president Abdullah Gül ongepast. Met name onder de CDA-stemmers is de weerstand groot, 93% zegt foei: http://binnenland.nieuws.nl/692997/meerderheid_vindt_uitspraken_wilders_over_gul_fout

  .
  en:

  Toch maar de Grote Boze Turk een handje geven dus: http://maastricht.dichtbij.nl/stad/echtpaar-g%C3%BCl-schudt-hand-pvv-gedeputeerde-antoine-janssen

  .
  en:

  “Lokale en provinciale PVV-fractieleden zijn het zat om als kleine jongens aan de leiband van Wilders te lopen.” http://www.telegraaf.nl/binnenland/11948464/___Hakken_werkt_tegen_Wilders___.html

 26. “Tandenknarsend moet minister Gerd Leers van Immigratie en Asiel toegeven dat deportatie van afgewezen vluchtelingen naar Somalië niet lukt. Hij heeft schielijk het hoger beroep bij de Raad van State ingetrokken in de zaak van 17 Somalische vluchtelingen die zijn aangesloten bij de strijdbare zelforganisatie Vluchtelingen Op Straat (VOS). Gluiperig voorkomt hij daarmee dat de Raad van State een beslissing kan nemen die de uitzetting van alle Somalische vluchtelingen verbiedt.”
  (zie verder: http://www.doorbraak.eu/?p=9658)

 27. #46, het leukste o.a. in het artikel aan het eind is de vergelijking in percentage aan toegekende asielzoekers onder Europese landen. Zou de extreem lage percentage voor Nederland toch iets met kleur te maken hebben? 🙂

 28. Hommeles in PS Limburg over motie van wantrouwen tegen PVV’rs en harde taal. Vergadering geschorst

 29. Suriname: We hebben geen ambassadeur

  Dat de PVV vaak maar wat roeptoetert en goochelt met cijfers mag als algemeen bekend worden beschouwd. Dat ze bij monde van Louis Bontes in de gordijnen klimt en schreeuwt dat de ambassadeur van Suriname moet worden uitgewezen is echter een nieuw dieptepunt in de ‘fact-free’ politiek die de partij bedrijft.

  Een simpel telefoontje naar de ambassade van Suriname in Den Haag wijst namelijk uit dat het land sinds maart 2010 al geen ambassadeur meer in Nederland heeft. Hierbij wordt de PVV dus op haar wenken bediend. De ambassadeur van Suriname is weg. Al meer dan twee jaar.

  bron: spits
  De PVV heeft geen Giel Beelen nodig om een ‘Leerdammertje’ te doen.

 30. Waren Janssen en Krebber op de hoogte dat de Koningin bij het staatsbezoek (!!!) aanwezig was?
  Antwoord van de gouveneur: ja Het blijkt al weken bekend te zijn bij beide heren.

 31. Het CDA vergadert over de motie. Die hebben allang een telefoontje van Verhagen gehad om de vrede te bewaren tot na het Catshuisoverleg schat ik zo in. Daarnaast zijn het CDA’rs dus draaikonten

 32. excuus, ik had inderdaad moeten zeggen “In Limburg” Anders krijg je overal de kerkklokken te horen ((-;

  Grote vraag: heeft dit gebeuren invloed op de bijeenkomst van de “leiders van dit land” vanavond.
  Voelt Verhagen zich gesteund en gesterkt door de keuze van zijn CDA in zijn thuisland? Voelt Wilders zich geschoffeerd door de afwijzing van zijn vriendin en geldschieter Stassen door het CDA in zijn thuisland en trekt uit wraak de stekker uit het gedoogwrak? Electoraal kan hij daar garen bij spinnen lijkt me

 33. Verhagen hoor of zie ik al ruimen een jaar niet meer. Leeft die gast nog wel?

 34. De in Sudan geboren Alkmaarse Jossef (9) mag van Leers samen met zijn Eritreese moeder (die Jossef in Sudan kreeg toen ze op de vlucht was, waardoor Jossef de Sudanese nationaliteit kreeg) in NL blijven, evenals de kinderen van 12 en 14 van de asielzoeker die vorige week zelfmoord pleegde.

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/538666/1/1/50/leers-asielkinderen-mogen-blijven.html

  In november bepaalde Leers al dat Jossef niet naar Katwijk hoefde te verhuizen in afwachting van uitzetting. Een verblijfsvergunning was niet mogelijk omdat de moeder niet kon bewijzen dat ze staatsburger van Eritrea was, maar de Eritreese autoriteiten hebben (tegen alle verwachting in) hiervoor alsnog de bewijsstukken geleverd.

 35. Werkelijk.. Kijken NU naar P&W
  Eoa CDA gast met humor… anders straks ff herhaling kijken…

 36. …”Fifty-six percent of domestic terrorist attacks and plots in the U.S. since 1995 have been perpetrated by right-wing extremists, as compared to 30 percent by ecoterrorists and 12 percent by Islamic extremists. Right-wing extremism has been responsible for the greatest number of terrorist incidents in the U.S. in 13 of the 17 years since the Oklahoma City bombing.”….

  https://thinkprogress.org/security/2012/04/19/467384/chart-right-wing-extremism-terror-threat-oklahoma-city/?mobile=nc

 37. Sinds dat Mark Rutte in de Donald Duck figureert komt er iets verstandigs uit zijn mond

  ” Als de PVV de plannen van het kabinet om een derde deel van de Zeeuwse Hedwigepolder onder water te zetten niet steunt, ziet premier Rutte geen andere mogelijkheid dan “terug te keren naar het oude plan”: de hele polder ontpolderen. ”

  Dat zei de premier gisteravond nadat PVV-Kamerlid Richard de Mos gemeld had “de strijdbijl weer op te pakken”

  Volgende week Richard Mos door het stof van de TK door toch mee te stemmen met Bleker plan. Benieuwd hoe hij zijn gedraai zal onderbouwen (ahum)

 38. Buitenhof 22 April, 2e Item ( zal wel onder voorbehoud zijn…)

  Een gesprek over de turbulente tijden binnen de PVV. Aan tafel PVV kenner en politicoloog Meindert Fennema, de historicus Gerrit Voerman van wie volgende week het boek Populisten in de Polder verschijnt en Harm Uringa, voormalig PVV Statenlid in Limburg. Hij trad vorig jaar uit de partij om voor zichzelf verder te gaan.

 39. Uuuh… Moet ik dit hier nog vermelden… Anyway Dááááág Rutte, dáááág Bruin I.

 40. Foutje van Geert in NOS interview , Hij zei het echt: ‘Of ze Henk of Ingrid of Anders heten.’ Geeft hij eindelijk toe dat Anders Breivik zijn achterban is …

 41. ad @64 De moeder van Jossef op de foto met haar verblijfsvergunning: http://www.vandaag.nl/alkmaar/nieuws/article15228883.ece/Moeder-Jossef-heeft-verblijfsvergunning

  (Jossef zelf moet nog, maar nu zijn moeder mag blijven is dat een formaliteit)

  .
  en:

  Neelie boos op Geert: “Zeg, ga óns even de schuld lopen te geven, ben je wel helemaal lekker?” http://www.telegraaf.nl/binnenland/11973263/__Kroes_oordeelt_hard_over_Wilders__.html
  http://www.nu.nl/politiek/2793400/neelie-kroes-haalt-wilders.html

  .
  en:

  Hero Brinkman (Groep Brinkman) weet het nog niet: http://www.nu.nl/politiek/2793399/brinkman-twijfelt-nog-deelname-verkiezingen.html weet het nu wel: http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/22/brinkman-wil-deelnemen-aan-komende-verkiezingen/

  .
  en:

  Meerderheid Nederlanders wil geen regering met PVV meer, 64,6% zegt nee: http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2012/04_april/22/binnenland/geen-vertrouwen-in-volgende-regering-met-pvv.xml

 42. Sybrand van Haersma Buma steekt een bos veren in zijn eigen kont over het behaalde resultaat in het Catshuis. En als geen ander weet hij dat het netjes is om een pak aan te trekken als je de pers te woord staat.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3244984/2012/04/23/Toen-wisten-we-nu-is-het-voorbij.dhtml

  De geweldige Sybrand van Haersma Buma was al eerder voorbereid op een gang naar de pers bij de eerste bijna “moeilijke fase” in de onderhandeling. Hij had zijn pak al aan.

  Eerlijk deze man is geweldig! Sybrand van Haersma Buma kan zo Minister President worden

 43. #82 geen kans. oboema kan ‘mark rutte’ nog wel uitspreken (en slap geoudehoer over jopsjopsjops aanhoren) maar zo’n naam…dat is een paar bruggen te ver.

 44. Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV) geen “inner circle” meer? 😯

  Wilders zou de beslissing om te stoppen zaterdagochtend hebben genomen met een klein clubje vertrouwelingen, onder wie de Tweede Kamerleden Fleur Agema en Martin Bosma. Bij het zogenoemde team Wilders zouden verder Louis Bontes, Teun van Dijck, Eerste Kamerlid Machiel de Graaf en Europees parlementslid Barry Madlener zitten. De Telegraaf noemt in een stuk op basis van PVV-Kamerleden dezelfde namen, op Van Dijck na.

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/538970/1/2/50

 45. #84 het werkeijk donkerbruine kader komt boven drijven
  denk de tronies erbij
  leuk voor een ‘wirklich zum kotzen’-groepsfoto…

 46. Marianne van der Sloot is een echte CDA’r, Ze was geen voorstander van dit Kabinet. Heeft Marianne van der Sloot dat één keer eerder gezegd? Nee want voor Marianne is het pluche best wel lekker en haar wachtgeldregeling ook

  https://twitter.com/#!/MarianneCDA

 47. De Schande van het Ongekozen Staatshoofd zet zich voort; Rutte verkiest zich eerst bij roverhoofdvrouw Bea te melden, alvorens verantwoording af te leggen aan de enig wettig gekozen volksvertegenwoordiging.

  Hoorde zojuist een hoogleraar staatsrecht op TV zeggen dat het ‘wijs’ zou zijn als alle fractie voorzitters bij Beatrix op visite gaan om haar uitgebreid te informeren.

  Je schaamt je toch kapot dat zo’n idioot college mag geven…

 48. Het is toch van de gekke, dat RutteLight de “radiostilte” gewoon blijft volhouden. Hij komt morgen pas met een verklaring. Is die nou zo laf? Of mogen we hopen dat zijn persoonlijke teleurstelling zo groot is dat hij gebruik gaat maken van de wachtgeldregeling. Dan kan Stef Blok zijn mes opbergen en net als Sybrand van Haersma Buma “de nieuwe leider” worden.

 49. Ja, behalve dan dat deze aan de volksvertegenwoordigers gericht had moeten zijn en niet aan dat oranje verlengstuk van bruin!

 50. Hmmm… Ik zag serieus vlaggen uithangen hier in m’n vogelaarswijk vanmiddag. … r/w/b/ meerdere en een Turkse…
  Zijn hier meer berichten over?

 51. Is vriendschap tussen VVD en CDA al weer over?
  VVD wil op 27 juni verkiezingen / CDA niet
  De onenigheid schiet barsten in de eenheid die CDA en VVD tot maandag uitstraalden.

  Het enge mannetje laat ook steeds meer van zich horen:
  ‘Teleurstellend dat de VVD het CDA nu een streek levert’, twitterde bijvoorbeeld CDA-prominent Jack de Vries.

 52. PvdA /Samsom ziet af van snelle verkiezingen op 27 juni

  Netjes hoor !
  Nu geeft hij ruimte aan het CDA om Sybrand van Haersma Buma als leider te kiezen en Jack de Vries terug te laten keren. tussentijds kunnen D66 en GL leuk debatteren over Catshuis deals en zo

Reacties zijn gesloten.