Rutte (VVD) dekt zich in voor volgende kabinetsval

Woensdagavond was Rutte op een partijbijeenkomst van de VVD en hij kreeg vele vragen van zeer ontevreden en verontruste leden. Pech voor die VVD-leden, die kregen nu ook te horen dat aan lastenverzwaring niet te ontkomen is, want het stokpaardje van de liberalen, ‘kas moet op orde zijn’ was nu ook antwoord van Rutte.

Dat zal ze wel even naar in de oren geklonken hebben. Die mensen die toch erg vaak vinden dat ‘hullie’ dan maar moeten lijden, maar zij niet, want zij zijn het neusje van de natie. Zal Rutte wel weer het praatje in de wereld gaan helpen dat dit allemaal komt door de socialisten. Is tenslotte een zeer goede spin van die VVD’ers geweest. Al jaren lang.

Maar kijk dan even hier, voor de juistheid van die bewering. Het zijn de liberalen die er altijd een zooitje van maken, omdat ze a. niet met geld om kunnen gaan (misschien omdat ze altijd genoeg hebben) of b. het interesseert ze gewoon geen ene donder, als ze maar kunnen regeren of c. ze zijn gewoon stom en komen boven drijven wegens gebrek aan gewicht. En als ze dreigen te zinken, zijn er altijd wel ‘vrinden’ die ze omhoog houden. Ons helpt ons, tenslotte.

2 gedachten over “Rutte (VVD) dekt zich in voor volgende kabinetsval”

  1. Logisch dat VVD-ers ongerust zijn. Het mag tenslotte niet ook hun crisis worden.

Reacties zijn gesloten.