VVD ontdekt dat ze geen meerderheid in Eerste Kamer hebben

Frank de Grave (Firma List & Bedrog)
Frank de Grave (Firma List & Bedrog)

Daarom heeft de Firma List & Bedrog oppersjoemelaar Frank de Grave uit het vet gehaald om de Eerste Kamerleden te bewerken.

Leuk dat de Eerste Kamerleden niet in meerderheid van PvdA en VVD zijn maar dat wil niet zeggen dat ze er een andere mening op na mogen houden dan de VVD.

Tot zover Frank de Grave, prominent graai-lid van de “Volks”partij voor “Vrijheid” en “Democratie” vandaag in de Volkschbruine Haat & Lasterbode.

13 gedachten over “VVD ontdekt dat ze geen meerderheid in Eerste Kamer hebben”

 1. Het betoog van Frank de Grave uit bovengenoemd bron is de sterkste bewijs tot nu toe dat hij niets van de Democratie begrijpt of iets mee wil hebben.

  Tevens begrijpt Frank de Grave stellig niet hoe onze democratie gestructureerd is en hoe de Nederlandse Staat wettelijk functioneert.

  Het is allemaal Frank een biet – belangrijkste is dat zijn belangen organisatie VVD blijft bovenop drijven. Moet je, van zijn kant gezien, voorstellen dat de EPD of LSP of welke shit dan het ook is, straks in de Senaat gaat stranden. De Grave is toch een der draaispillen van de Privatisatie van de Gezondheidszorg omwille van exorbitante private winsten.

  Wat heeft dan VVD aan de democratie?
  Natuurlijk niets.

  “Het land dreigt onbestuurbaar te worden” – hiermee opende toen Al Capone de vergadering van de Clanhoofden in Chicago om de ernst van de situatie bloot te leggen.

 2. “Het betoog van Frank de Grave uit bovengenoemd bron is de sterkste bewijs tot nu toe dat hij niets van de Democratie begrijpt of iets mee wil hebben.”
  Ik geef toe: ik heb het stuk niet gelezen. Ik wil het ook niet lezen. Ik word namelijk onpasselijk van VVD’ers en van ‘den Volkschkrant’. Ik weiger tot het ‘goed Volk’ te horen van Philippe-huilie-huilie-Remarque en schedelmeter Chris Rutenfrans.
  Maar wat ik zeggen wilde: het feit dat overal in de Europese democratiën min of meer hetzelfde stupide sociale en economische beleid ten faveure van banken en multinationals gevoerd wordt en ten nadele van mens, milieu en maatschappij; het feit dat overal in diezelfde Europese democratiën fascistische clowns, etnisch registrerende charlatans en andere moreel gedegnereerde imbecielen aan de macht zijn danwel in opmars zijn…maakt dat niet dat het eens tijd wordt af te vragen of die zogeheten democratie wel zo geweldig is?
  En zo ja, voor wie dan wel?

 3. Senatoren moeten gewoon doen waar ze voor benoemd zijn, controleren of de regering en de Tweede Kamer geen dingen doen die tegen de wet zijn.
  Maar ja, weet zo’n VVD’er iets van de wet of van democratie. Ook dat zonder last en ruggespraak enzo, zal hem een worst zijn. Dealtjes moeten er gemaakt worden!

 4. @3 Keira,

  Politici moeten gewoon doen waarvoor ze gekozen zijn, opkomen voor de (vermeende) belangen van hun kiezers. Dat geldt voor alle politici, voor de TK en voor de EK. Daarbij horen nu eenmaal dealtjes.

 5. Bij de Grave is 79 zetels een ruim mandaat
  Bij mij is dat 4 meer dan de helft
  Beter gezegd slechts 52,66 procent van het totaal van 150
  Slechts 4.845.698 van de 12.689.810 kiesgerechtigden hebben voor deze regering gekozen

 6. Daarnaast laat Grave bang te zijn voor 14 Henk Krollen in de eerste Kamer Waarom? Is dit een voorbeeld van sluimerende homohaat?

 7. Mooi onderwerp voor je collega stukkies-schrijver Elma Drayer. Kan ze weer wat centjes declareren bij voormalig verzetskrant Trouw.

 8. Begrijp trouwens echt niet wat Grave bedoeld met “14 Henk Krollen” Is hij bang voor 14 vertegenwoordigers van 50plus in de eerste Kamer? Waarom zegt hij niet ” 14 Ramond de Roonen ” of ” 14 Elma Drayers ”
  of ” 14 J vd Heuvels “

 9. VVD zal nimmer een meerderheid krijgen. Such is the nature of mankind.

  Schaapjes, daarentegen…

 10. De VVD is een ziekte.

  Verder Geenstijl weet Chavez te linken met de SP. Typisch weer van die PVV – VVD site. De SP heeft niks met Chavez van doen want de SP houd zich niet bezig met Venezuela maar met misstanden in dit land.

  Oh moest je ze allemaal horen bij de PVV toen Breivik volkomen terecht werd gelinkend aan datzelfde PVV.

  Geen Stijl neemt alleen maar de SP en de PVDA op de korrel. Dat van de PVDA snap ik ergens nog maar dat van de SP is werkelijk.

  Nee U hoeft u wat betreft de VVD geen zorgen te maken althans zo lijkt het wel volgens Geen Stijl. Nee we linken de SP aan iemand uit Zuid Amerika omdat die nu toevallig dood is maar geen onvertogen woord over hoe HIER dus niet DAAR maar gewoon HIER de VVD alles kapot loopt te maken. En nu dit weer met de VVD en de 1e kamer.

  Heeft iemand nog gezien hoe de VVD de vragen over die Loek Hermans ontweek.

  Grappig dat zie je nooit met SPers. Nog een leuk feit is dat de SP senatoren geen nevenfuncties bekleden dus geen belangenverstrengelingen etc…

  Nee laten we dus omdat we niks te zeiken hebben over de SP die gaan linken met Chavez……

  Wat zijn rechtsdenkenden toch………. zijn ze nu werkelijk zo dom ? JA DAT ZIJN ZE!

 11. @11 Linksdenkenden zijn ook niet altijd even slim: sommigen bestaan het zelfs om een parallel te trekken met de PVV en Breivik die de suggestie wekt dat Chavez een soort linkse Breivik was.

 12. @5, In Nederland worden regeringen niet gekozen. Ze zijn het (soms zeer wonderlijke) resultaat van intriges na een stembusfarce. Dat heet overigens als ik het goed begrepen heb, tegenwoordig ‘mekaar iets gunnen.’ Als een stel bandieten de buit verdelen zeg maar.
  Daarom mag een ontzetternde hufter als Teeven ongebreideld los op vluchtelingen en een zak stront als Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje-huilie-huilie-Asscher hardop dagdromen over wat destijds ook de favoriete hobby van de latere Wannsee-conferentiedeelnemer Wilhelm Stuckart was.
  Omdat ze mekaar ‘iets gunnen’.

Reacties zijn gesloten.