PVV-kamerlid De Roon verliest discussie met antisemitische Godwin

De Roon (PVV) "vriend" van De Joden
De Roon (PVV) “vriend” van De Joden

Binnenkort in Trouw. Berzerk zullen ze gaan over de laatste antisemitische Holocaust bagatellisering van PVV-kamerlid Raymond de Roon, die eerder al het nieuws haalde met functiestapeling waarbij hij nooit komt opdagen, Erdogan is een islamitische aap en islam een ziekte. Hij twijfelt nog of moslims beesten zijn of bacillen.

“Zijn die zes miljoen Joden dan voor niets vermoord!” zal Hanz Christian Elma Drayer zo hard krijsen dat het VERZETSBLAD Trouw dankzij de bijbehorende consumptie zo vanzelf uw brievenbus in komt glibberen.

Het CIDI zal aandringen op een bus naar Auschwitz voor Raymond de Roon, scholing is blijkbaar keihard nodig.

Oh nee. Raymond de Roon is van de rioolrabiaatrechtsen. Dan mag dit.

7 gedachten over “PVV-kamerlid De Roon verliest discussie met antisemitische Godwin”

  1. Hebben die allochtone jongeren in Arnhem ook gewonnen?? Die beweren dat de holocaust nooit heeft bestaan en die lachend zeggen dat Hitler gelijk had om de Joden te vergassen??! Walgelijk, maak je daar maar eens druk om.. !!! Dat is pas zwaar racistisch en vernederend voor de miljoenen Joden die er nu niet meer zijn!

  2. Hallo Nino beweren dat Hitler gelijk had om joden te vergassen is niet hetzelfde als holocaust ontkennen.

    Verder bepaal ik zelf wel waar ik me druk om maak en jij niet.

  3. @2 Deze jongens hebben een menig hierover die bijna hilarisch is,ze hebben geen idee waar ze het over hebben.Deze zelfde jongens zijn hier geboren en getogen,wat zegt dat over ons geschiedenisonderwijs ? Verder bent u toch wel op de hoogte van het feit dat ná Polen verhoudingsgewijs de meeste joden zijn weggehaald uit Nederland? Met behulp van de politie en de NS, vergeet niet,de holocaust heeft plaatsgevonden in Europa, door menen die zichzelf christen noemden. ik krijg zo langzamerhand het idee dat een groep mensen uiteindelijk niet zullen schromen de moslims uiteindelijk de schuld te geven van de jodenvernietiging binnen Europa en dat is een gotspe!

  4. @4 Kleine aanvulling.
    “en had het systeem van vangpremies ‘kopgeld’ veel succes,” Uit: Wikipedia: artikel Jodenvervolging
    Het waren dus wel degelijk ook de burgers zelf. Neerlands gier in bange dagen.

Reacties zijn gesloten.